Koji ti je to paket 10/20 na adsl-u?Pišeš samo da bi napisao neku glupost?I milion puta je rečeno da kod telekomovog neta ne rade SportKlubovi i ti opet isto?Stvarno ne razumem...
Internet od 30mbs u zgradi svima koji su korisnici radi max do 4mbs! Brukeee!
U Cupriji Kopernikus je na nivou amatera i ne zele, ne trude se i ne znaju da poprave i rese problem!
Pitanje:
Da li vi koji koristite exe net znate da li je moguce preko EONa ili D3i moguce gledati SBB kanale npr SK ili TOP itd?
Mts adsl dozvoljava ulazak na EON ali ne dozvoljava da se gledaju kanali koji nisu u njihovoj ponudi.
Ima li alternativa za ovaj javasluk dudjera i Kopernikusa!!!
Izgleda da si ga dirnuo u firmu, taman čovek počeo da reklamira a ti ga saseče u korenu [emoji23]Eto sad... Ja po'valio Mikija zbog preporuke za iptv provajdera, a on tako.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja uzeo test i ovo stvarno nije lose.EX YU,Arene,SK 1-10,Planet Sport 1-5,Sky Sports,Bein Sports 1-9,Fox Sports,Cinestar,Cinemax,MTV,HBO,Film Box kanali,sve u hd.Svakako je bolje od d3i.Ove hrvatske jabuke,srca i caribrode nisam nasao.A i koj ce nam.Ima mali milion ovakvih provajdercica,vazno je da imas intenet,ostalo sve po volji.
27, sad pitanje je kojih?
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=11&dd=05&nav_id=1465313
Nadjite post gde sam pisao za ovo, ko nije verovao![]()
Gledao sam telekomov osnovni paket i mozda su ovo 27 kanala :
Tv Nova,Star tv, Rts zivot,drama,kolo,trezor,muzika,poletarac,Zenska tv,Agro tv,Btv,Koreni,Tv Hram,Zdravlje tv,Turizam tv,Mts,Hi-fi music,Hi-fi etno,Bn music,Balkanika, Bk tv,Tv Melos,Ok kanal,Replay tv,Prva kick,Prva files, Prva life.
Ma samo nek ne diraju sport klub i nek ne povećavaju cenu pretplate
Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka
HA HA HA
Mislim da Kopernikus ima najgori filmski izbor kanala ako izuzmemo Pinkove kanale pa oni i nemaju filmske kanale.
HA HA HA
Mislim da Kopernikus ima najgori filmski izbor kanala ako izuzmemo Pinkove kanale pa oni i nemaju filmske kanale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari