Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

To je druga stvar ako telekom blokira.. EON može da radi na bilo kom internetu... Kako bih voleo da ima neko da nalupa kazne i sbb i mts, zbog prepucavanja njihovog korisnici ispaštaju...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Koji ti je to paket 10/20 na adsl-u?Pišeš samo da bi napisao neku glupost?I milion puta je rečeno da kod telekomovog neta ne rade SportKlubovi i ti opet isto?Stvarno ne razumem...

To je paket 10mbps ili 20mbps. Ako je moj post glupost procitaj svoj. Evo milion prvi put preko telekom neta radi sport klub bez problema kao i svi kanali u paketu preko d3i boksa. Ako napišeš post napisi ga jasno.
Preko bilo kog neta u slučaju da imas d3i uslugu će raditi svi kanali. Znači nema nikakve blokade jer sam koristio d3i na telekom adsl-u pa znam. Ako bi hteo da gledas preko telefona na eon(bivsi d3go) ona ce ti biti blokirani sport klub, fox, top kanal. I to je tako kako je.
Takođe meni je usluga funkcionisala odlično preko adsl-a, nisu bile muke vec povecanje cene od 400 din u kratkom periodu za istu uslugu uz par novih kanala koje ne gledam.

Tako da alternativa je svakako imati neki net bio on wifi, opticki ili adsl i neku uslugu za praćenje televizije bila ona d3i ili lista kupljena na crno ili kodi. Zavisi sve sta kome treba.

Internet od 30mbs u zgradi svima koji su korisnici radi max do 4mbs! Brukeee!
U Cupriji Kopernikus je na nivou amatera i ne zele, ne trude se i ne znaju da poprave i rese problem!
Pitanje:
Da li vi koji koristite exe net znate da li je moguce preko EONa ili D3i moguce gledati SBB kanale npr SK ili TOP itd?
Mts adsl dozvoljava ulazak na EON ali ne dozvoljava da se gledaju kanali koji nisu u njihovoj ponudi.

Ima li alternativa za ovaj javasluk dudjera i Kopernikusa!!!

Ne ograničava exe ništa. Možeš da gledaš šta god želiš. A @miki92, postom iznad ti je detaljnije sve objasnio.

Pored mnoštva IPTV provajdera, ne vidim svrhu uzimati D3i ili EON.
Ako imate android tv box, preporučio bih vam da isprobate IPTV NET, na kome za oko 800 dinara mesečno imate bukvalno sve kanale, svoju android aplikaciju, vraćanje unazad. Zatražite testnu listu koja traje 48 sati da vidite kako sve to lepo šljaka.

IPTV NET

Poslednja izmena:
Ahhhahahaaa pa ovo je vrh. Odjavljujem Kopernikus čim ih kupi Telekom i prelazim na iptv net.

Hvala za preporuku za iptv net, čim sam bacio pogled na njihovu facebook stranicu, video sam da su stvarno profi.

Lista kanala me je oduševila, ovaj screnshoot mi je glavni razlog da odjavim budjavi Kopernikus i uzmem iptv net. Konačno dostojna zamena za TV Ras, TV Balkan, TV Moj Te Mota oko Plota...
27c7ada14da421653e2710d4a477750b.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

@Benchamrk

Dzaba, nemaju RT Caribrod [emoji16]

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Heh, ja bih rekao onu stvar...

Eto sad... Ja po'valio Mikija zbog preporuke za iptv provajdera, a on tako.

Eto sad... Ja po'valio Mikija zbog preporuke za iptv provajdera, a on tako.

Izgleda da si ga dirnuo u firmu, taman čovek počeo da reklamira a ti ga saseče u korenu [emoji23]
Mickey evo uzeću ja, al ako može nešto na rate ili gratis ili na divlje pošto su ovi iz Kopernikusa zaključali sve kanale, pa čovek ne može više ništa da gleda za džabe [emoji12]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ja uzeo test i ovo stvarno nije lose.EX YU,Arene,SK 1-10,Planet Sport 1-5,Sky Sports,Bein Sports 1-9,Fox Sports,Cinestar,Cinemax,MTV,HBO,Film Box kanali,sve u hd.Svakako je bolje od d3i.Ove hrvatske jabuke,srca i caribrode nisam nasao.A i koj ce nam.Ima mali milion ovakvih provajdercica,vazno je da imas intenet,ostalo sve po volji.

I koliko kostaju te liste? To mora na android boxu, a moze li na dva istovremeno?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja uzeo test i ovo stvarno nije lose.EX YU,Arene,SK 1-10,Planet Sport 1-5,Sky Sports,Bein Sports 1-9,Fox Sports,Cinestar,Cinemax,MTV,HBO,Film Box kanali,sve u hd.Svakako je bolje od d3i.Ove hrvatske jabuke,srca i caribrode nisam nasao.A i koj ce nam.Ima mali milion ovakvih provajdercica,vazno je da imas intenet,ostalo sve po volji.

Не зезај да почео Беин Спортс за Србију ?

Kurir javlja da je Telekom postao 100% vlasnik Kopernikusa.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

I već pišu da će da ubace 25 novih kanala

Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ma samo nek ne diraju sport klub i nek ne povećavaju cenu pretplate

Gledao sam telekomov osnovni paket i mozda su ovo 27 kanala :
Tv Nova,Star tv, Rts zivot,drama,kolo,trezor,muzika,poletarac,Zenska tv,Agro tv,Btv,Koreni,Tv Hram,Zdravlje tv,Turizam tv,Mts,Hi-fi music,Hi-fi etno,Bn music,Balkanika, Bk tv,Tv Melos,Ok kanal,Replay tv,Prva kick,Prva files, Prva life.

Ovo za sport klub je baš malo verovatno da će ostati, znajući odnose SBB-a i mts-a.

Gledao sam telekomov osnovni paket i mozda su ovo 27 kanala :
Tv Nova,Star tv, Rts zivot,drama,kolo,trezor,muzika,poletarac,Zenska tv,Agro tv,Btv,Koreni,Tv Hram,Zdravlje tv,Turizam tv,Mts,Hi-fi music,Hi-fi etno,Bn music,Balkanika, Bk tv,Tv Melos,Ok kanal,Replay tv,Prva kick,Prva files, Prva life.

HA HA HA
Mislim da Kopernikus ima najgori filmski izbor kanala ako izuzmemo Pinkove kanale pa oni i nemaju filmske kanale.

Evo šta su odgovorili na fb stranici.
63c074e8cd57d37318e5cb2a8c021909.jpg
0eef09e94a8895f7c406564a05ac80f8.jpg

Izgleda da ostaje sve, nema izbacivanja zbog ugovora koji su potpisali kao Kopernikus zasebna firma, do 2019/2020 valjda. Jos da povecaju malo net... [emoji847]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

HA HA HA
Mislim da Kopernikus ima najgori filmski izbor kanala ako izuzmemo Pinkove kanale pa oni i nemaju filmske kanale.

Amc, fox, fox movies, fox life, fox crime, tv 1000, cinemania, diva, amc... To se ne računa?

Eto imaćeš uskoro i cinemax i hbo paket... Možda i AXN... Ponuda ce biti savsim ok :)

Nazad
Vrh Dno