Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Sada sam došao sa posla,pikselizacija se ponovo pojavljuje,manje nego juče ali se pojavljuje.Tako da problem nije rešen.

Sada sam došao sa posla,pikselizacija se ponovo pojavljuje,manje nego juče ali se pojavljuje.Tako da problem nije rešen.

Polako, videćeš tek večeras oko 20h kako će nepodnošljivo da bude! :D

Izgleda planiraju da aktiviraju forum, a umesto sekcije "Moj OTT" sada stoji "Moj Kopernikus".

KCN.jpg

Napokon ga opravili!
Evo od pre par minuta nema više seckanja i pikselizacije, znači da su čuli naše vapaje! ;)

Takođe i na analognim kanalima dolazi do kočenja, tako da je verovatno problem u linku.

I kod mene sređene smetnje,da puste sportske kanale u HD ima da ih hvalim svaki dan[emoji6].

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Vec danima na analogiji NE RADE sledeci tv kanali:
NAT GEO CHANNEL (C57, 759)
VIASAT EXPLORER (C58, 767)
24 KITCHEN (C63, 807)
SOS KANAL (C64, 815)

... da li su stvarno ovi kanali zavrsili svoje emitovanje u ovom obliku to vec neznam.
u Boru pomenuti kanali na analogiji rade normalno, s tim da je SOS iz analogije izbačen odavno!

ta frekfencija 714 ima kanale rts1 2 pink pva hepi i jos neki kanali i radi super

Spremaju se uskoro neki novi paketi za net.(nije losa ponuda). Ponuda u smislu broja uređaja daleko daleko nepovoljnija po korisnike. Ko se nije digitalizovao bolje sto pre da podnese zahtev.
Koje su brzine u pitanju ako nije tajna? Ja zadovoljan sa 50/5 za 1700.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

U Boru ne radi ni net ni kablovska jos od 18h.Sto je najgore nemas od kog ni informaciju neku da dobijes,borski servis izgleda da ne radi(niko se ne javlja) a o glavnom kol centru da i ne pricam,ceka se na operatera 2 sata da bi ti reko da imaju neke radove na mrezi i da neznaju kada ce ti radovi biti zavrseni.Bas me zanima da li ce da umanje racun za ovo vreme za koje ne pruzaju uslugu na koju su se ugovorom obavezali!?

Ko nas danas nema EPG-a ni na jednom kanalu.

Kod mene od pre nedelju dana upload pao sa 4 na 3 mbps (download u megabit tacno 50 i dalje)i posle hard reseta cbn hgw-a ne mogu da mu pristupim, uradjen nakon toga hard reset jos dva puta, dobijem IP iz lokalnog opsega tj ispravnog, net kao net radi ali nikakav pristup interfejsu nije moguc. Default gtw je i dalje 0.1 ali uredjaj kao da ne postoji. Zovem podrsku pa cu da vidim ali kao da je prso fw na cbn-u. Prvi put se dosta duze vracao na mrezu nego druga dva puta pa sumnjam da je u medjuvremenu updejtovan fw i tu je doslo do problema. Takodje od tada tel lampica je neaktivna iako nemam telefon, mada do sada je radila.

Potvrđujem, došao EPG pre sat vremena.

Jel ima neko u Jagodini epg?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Jel otvara nekome cenovnik sa sajta kopernikusa kad izabere neki grad? pojavi se pdf ikonica al nije linkovana... Ako neko uspe nek se javi na pm.
Inače, postoji mogućnost da pređem na kopernikus. Jesu li digitalni kanali kodirani, tj. mogu se gledati samo preko stb-a sa karticom?

Jel otvara nekome cenovnik sa sajta kopernikusa kad izabere neki grad? pojavi se pdf ikonica al nije linkovana... Ako neko uspe nek se javi na pm.
Inače, postoji mogućnost da pređem na kopernikus. Jesu li digitalni kanali kodirani, tj. mogu se gledati samo preko stb-a sa karticom?

Ako hoces sve kanale da gledas onda ti treba kartica u tv ili stb. Ovi svi malo bolji kanali su kodirani...

Izgleda je skinut cenovnik, nije linkovan pdf... Verovatno ce ubaciti novu ponudu uskoro...

Poslednja izmena:
Taj cenovnik preko gradova na mapi mislim da nikada nije radio.Bar za moje mesto...

Radilo je za dosta mesta, sad nema ni za jedno ... Tako da verovatno ide nova ponnuda...

Velja je u pravu, taj cenovnik nikad nije radio ni za jedno mesto, milion puta sam proveravao, radi jedino ovaj:

http://www.kopernikus.rs/novi-oup-i-cenovnici/

Čak i onaj cenovnik za telefoniju što je neki kolega skoro stavio ovde, na sajtu ga nigde nema.

Planiram da predjem na kopernikus net i tv u Sremskoj Mitrovici, jer trenutno previse placam za adsl, telefon i d3i. Kakva su vasa iskustva?

Nazad
Vrh Dno