Sada sam došao sa posla,pikselizacija se ponovo pojavljuje,manje nego juče ali se pojavljuje.Tako da problem nije rešen.
u Boru pomenuti kanali na analogiji rade normalno, s tim da je SOS iz analogije izbačen odavno!Vec danima na analogiji NE RADE sledeci tv kanali:
NAT GEO CHANNEL (C57, 759)
VIASAT EXPLORER (C58, 767)
24 KITCHEN (C63, 807)
SOS KANAL (C64, 815)
... da li su stvarno ovi kanali zavrsili svoje emitovanje u ovom obliku to vec neznam.
Koje su brzine u pitanju ako nije tajna? Ja zadovoljan sa 50/5 za 1700.Spremaju se uskoro neki novi paketi za net.(nije losa ponuda). Ponuda u smislu broja uređaja daleko daleko nepovoljnija po korisnike. Ko se nije digitalizovao bolje sto pre da podnese zahtev.
Ko nas danas nema EPG-a ni na jednom kanalu.
Jel otvara nekome cenovnik sa sajta kopernikusa kad izabere neki grad? pojavi se pdf ikonica al nije linkovana... Ako neko uspe nek se javi na pm.
Inače, postoji mogućnost da pređem na kopernikus. Jesu li digitalni kanali kodirani, tj. mogu se gledati samo preko stb-a sa karticom?
Velja je u pravu, taj cenovnik nikad nije radio ni za jedno mesto, milion puta sam proveravao, radi jedino ovaj:
http://www.kopernikus.rs/novi-oup-i-cenovnici/
Čak i onaj cenovnik za telefoniju što je neki kolega skoro stavio ovde, na sajtu ga nigde nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari