miki92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.06.2011
- Poena
- 385
Ne razumem ovaj deo:
Koliko meseci je internet 1 dinar?
2 meseca. Pisao sam ja o tome par strana unazad.
Ne razumem ovaj deo:
Koliko meseci je internet 1 dinar?
I opet ne radi
Ukoliko ti je DVR novije generacije koristi Cloud (P2P) za pristup...[/QUOTE
Dosta opcija nema preko Cloud.
Svi veliki igraci u tom segmentu su presli na P2P, Hikvision, Dahua ... Mislim da nisi u pravu jer je softver isti i u njemu biras kako ces pristupiti (preko IP, dns servera, p2p ...) Barem kod ovih uredja. Koji dvr koristis mozda ti mogu pomoci?
Pozdrav svima, zanima me da li postoji neko ogranicenje Kopernikus interneta sto se tice torenta, konkretno imam problem sa duplo manjom brzinom downloada, recimo kada skidam bilo sta sa neta download je normalan i ide oko 3.6 MB/s medjutim kada skidam torent prosek je recimo 1.7 MB/s. pa i manje. Proverio sam na desetine torenata i ista je situacija, znaci nije do seeds... Ako neko moze da pomogne bio bih jako zahvalan. Unapred hvala.
Ne radi Prva Word u Pazovi... :eyebrows:
Juce sam potpisao novi ugovor za Veliki kucni TV +Net paket 30/3 medjutim internet brzina mi jos uvek nije povecana na 30mb vec je i dalje 20mb. Takodje radnici koji su juce montirali box-ove su mi ostali duzni jednu karticu tj. CL modul koja nije bila u kutiji zajedno sa boxom. Receno mi je da je sigurno negde ispala ili u kombiju ili negde drugde i da ce je danas doneti u toku dana, medjutim danas niko nije dosao da je donese. Cak i ova dva cl modula jos uvek nisu aktivna. Sad ne znam sta da radim. Da li je neko imao slicno iskustvo?
Ljudi sta vam je vise sa prvom word?
Kao da je jedini kanal u mrezi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
pa aktiviraj sam, nadji onaj SCR zakljucani kanal i sacekaj da se upari sa karticama...
Meni odmah sve radilo. Otprilike 5 minuta je trebalo od kada je pozvao onaj monter u Bg. Posle 5 minuta sve proradilo. A za internet mi isto odmah promenili brzinu tu je trebalo 10-tak minuta dok se registrovao onaj novi modemPokusao i juce i danas jos uvek nece. Verovatno je kupidon u pravu, da treba da prodje nekoliko dana da proknjize pa da sve aktiviraju.
Meni odmah sve radilo. Otprilike 5 minuta je trebalo od kada je pozvao onaj monter u Bg. Posle 5 minuta sve proradilo. A za internet mi isto odmah promenili brzinu tu je trebalo 10-tak minuta dok se registrovao onaj novi modem
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 C432B381 pomoć Tapatoka
Taj kanal ni ne postoji. Postoji Prva World a vec sam napisao da Prva televizija ima problem sa linkom preko koga dostavlja signal. Ne troluj temu vise nego pravac na prva.rs pa sibnes njima mejl ili jos bolje na FB stranici Prva televizija.
Probaj prebaci na test kanal pa sačekaj 5-10 minuta možda se upariPrepoznaje je ali ne učitava test kanal
Probaj nazovi ih vidi šta će oni da ti kažuEvo čekao 15 min i nista, uvek izlazi no access, tv ima dvb-c, u podešavanjima čita karticu, ima i seriski broj kartice i sve podatke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari