Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Evo da objavim da je danas popravljen i upload. Sada je opet sve po starom. 20/2
Bravo i hvala kopernikusu :)

nesto se (opet) prica da je sbb kupio kopernikus?

nesto se (opet) prica da je sbb kupio kopernikus?

Koliko ja znam, Poljaci iza kojih stoje neki Ameri.

Potpisao sam ugovor i za net, tj čekam da dođu da montiraju. Targo je počeo previše da trokira.

U igraonici snadbevam 13 kompova sa 50/4 i sve super radi, kontam da bi treblo i kući.

Mislim da mi je ova spomenula neku cifru oko 300 potencijalnih kanala kada sam se prijavljivao...

Ja sam im pisao i preko neta za prevremenu obnovu ugovora zbog povecanja brzine neta i nista

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ma bio sam. Kazu ne moze nista pre. 25- tog maja mi istice ugovor nista pre toga. Ja hteo brzi net *** ostaje da cekam jos mesec dana

Sta mu dodje Edu

Nastavak mojih problema sa internetom i IP adresom. :) Pre praznika sam zvao korisnički servis i rekli mi da ne mogu ništa da urade što se tiče moje adrese (osim da platim za fiksnu) i da mogu jedino da gasim/palim ruter pa će se možda nekad promeniti. Gasio svako veče, palio kad se probudim - ništa. Pre 3 dana nakon što sam upalio uopšte nije bilo interneta, u modem logs je uglavnom bilo "DHCP FAILED - Discover sent, no offer received" i "No Ranging Response received" i stalno "vrteo" kao da se restartuje pa sam ga opet ugasio. Danas upalio da proverim, nije radilo, spremio se da ih zovem i pojavi se "SW download Successful - Via Config file SW file: " i vratio se internet (i dalje sa onom očajnom IP adresom koju blokira Cloudflare).

Jedina pozitivna stvar je što je i meni upload sada 2, a ne 1.3 Mbps.

Sta mu dodje Edu

Obrazovna televizija eduTV je prva neprofitna edukativna TV stanica u Srbiji i regionu.

Osnovni cilj eduTV-a je popularizacija i afirmacija edukativnih sadržaja, koji će biti svakodnevno dostupni širokom auditorijumu, na drugačiji, interaktivan i zanimljiv način.

Verovatno zato i piše TEST u nastavku naziva programa.

Inače, primetio sam da mu Ruma, Mitrovica, Pazove dođu kao neko "test područje", imam utisak da sve prvo dođe ovamo, pa posle i na druga mesta u Srbiji...

Inače, kanal kao kanal - ono, tipa Srpska Naučna TV, na malo drugačiji način.

Nego... Epg? Ima li nagoveštaja?

Sent from my Mitshubishi Trium using Tapatalk

Nastavak mojih problema sa internetom i IP adresom. :) Pre praznika sam zvao korisnički servis i rekli mi da ne mogu ništa da urade što se tiče moje adrese (osim da platim za fiksnu) i da mogu jedino da gasim/palim ruter pa će se možda nekad promeniti. Gasio svako veče, palio kad se probudim - ništa. Pre 3 dana nakon što sam upalio uopšte nije bilo interneta, u modem logs je uglavnom bilo "DHCP FAILED - Discover sent, no offer received" i "No Ranging Response received" i stalno "vrteo" kao da se restartuje pa sam ga opet ugasio. Danas upalio da proverim, nije radilo, spremio se da ih zovem i pojavi se "SW download Successful - Via Config file SW file: " i vratio se internet (i dalje sa onom očajnom IP adresom koju blokira Cloudflare).

Jedina pozitivna stvar je što je i meni upload sada 2, a ne 1.3 Mbps.
Koji modem imas?

Bio sam par dana van grada i gledao kod prijatelja koji ima MTV i VH1
Mozemo mi da pricamo sta hocemo na forumu, ali PINK HITS i PINK HITS1 imju mnogo bolju muziku i odabraniju nego MTV i VH1
Pratim PINK HITS, pustaju izmedju ostalog i sve najnovije spotove pesama koje mozemo slusati na PLAY Radiju. PINK HITS1 takodje sjajna muzika. Mozda se neko i ne slozi sa mnom, ali po meni je ovo ok.

Bio sam par dana van grada i gledao kod prijatelja koji ima MTV i VH1
Mozemo mi da pricamo sta hocemo na forumu, ali PINK HITS i PINK HITS1 imju mnogo bolju muziku i odabraniju nego MTV i VH1
Pratim PINK HITS, pustaju izmedju ostalog i sve najnovije spotove pesama koje mozemo slusati na PLAY Radiju. PINK HITS1 takodje sjajna muzika. Mozda se neko i ne slozi sa mnom, ali po meni je ovo ok.

Jedina dva valjana kanala iz celog pink paketa.

To zeza ovaj novi speedtest, zbog toga je nekad ping normalan a nekad 0...
Mora taj upload bolje, a i download isto moze bolje...

Poslednja izmena:
To zeza ovaj novi speedtest, zbog toga je nekad ping normalan a nekad 0...
Mora taj upload bolje, a i download isto moze bolje...
Dobro je ovo, obzirom da su konstantno prikacena bar dva telefona i ps4.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

@imotep koji modem trenutno imas ?

Dobro je ovo, obzirom da su konstantno prikacena bar dva telefona i ps4.

Ok je to i meni brzina skoro uvek kada merim bude 59.xx/4.0 Mb/s (paket 60/4 Mbs)
Stvarno ne mogu da se pozalim na Kopernikus, velika pohvala za njih!;)
Evo rezultata od veceras u vreme kada je najvece opterecenje!
ps. nemoj da vas buni ovo ISP:mts - izgleda da vuku optiku direktno od Telekoma!

Prilozi

• 6231248284.png
    6231248284.png
    20.6 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Ok je to i meni brzina skoro uvek kada merim bude 59.xx/4.0 Mb/s (paket 60/4 Mbs)
Stvarno ne mogu da se pozalim na Kopernikus, velika pohvala za njih!;)
Evo rezultata od veceras u vreme kada je najvece opterecenje!
ps. nemoj da vas buni ovo ISP:mts - izgleda da vuku optiku direktno od Telekoma!
Ja nisam imao u ponudi 60/4mb. Pretpostavljam da su to ranije imali pa promenili u 50/4.
1126419cba82bf378858f9f73ac53772.jpg

Ja se nadam da ce jos biti neki update za internet ponudu. 50/4 je slabije od ranijeg profi paketa 60/4. A i mogli bi ponuditi upload veci. Naprimer 5:1 30/6, 60/12 (ili 50/10), 100/20. Tako dosta ljudi bi navukli na max paket interneta samo zbog upload. 5mbit upload kao max ponuda je premalo.

Svasta bi oni mogli. Na primer mesec dana prevremenu obnovu ugovora zbog povećanja neta

Nazad
Vrh Dno