nesto se (opet) prica da je sbb kupio kopernikus?
Ja sam im pisao i preko neta za prevremenu obnovu ugovora zbog povecanja brzine neta i nista
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Sta mu dodje Edu
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Hvala. Kod mene to nema
Koji modem imas?Nastavak mojih problema sa internetom i IP adresom.Pre praznika sam zvao korisnički servis i rekli mi da ne mogu ništa da urade što se tiče moje adrese (osim da platim za fiksnu) i da mogu jedino da gasim/palim ruter pa će se možda nekad promeniti. Gasio svako veče, palio kad se probudim - ništa. Pre 3 dana nakon što sam upalio uopšte nije bilo interneta, u modem logs je uglavnom bilo "DHCP FAILED - Discover sent, no offer received" i "No Ranging Response received" i stalno "vrteo" kao da se restartuje pa sam ga opet ugasio. Danas upalio da proverim, nije radilo, spremio se da ih zovem i pojavi se "SW download Successful - Via Config file SW file: " i vratio se internet (i dalje sa onom očajnom IP adresom koju blokira Cloudflare).
Jedina pozitivna stvar je što je i meni upload sada 2, a ne 1.3 Mbps.
Koji modem imas?
Bio sam par dana van grada i gledao kod prijatelja koji ima MTV i VH1
Mozemo mi da pricamo sta hocemo na forumu, ali PINK HITS i PINK HITS1 imju mnogo bolju muziku i odabraniju nego MTV i VH1
Pratim PINK HITS, pustaju izmedju ostalog i sve najnovije spotove pesama koje mozemo slusati na PLAY Radiju. PINK HITS1 takodje sjajna muzika. Mozda se neko i ne slozi sa mnom, ali po meni je ovo ok.
Cekaj bre...ping 0ms?:trust:Stigao 50mb, za sad sam zadovoljan. Trazio sam i novi ruter, donece i njega za par dana.
http://www.speedtest.net/result/6230861828.png
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Aha, desi se par puta 0, onda 10 pa onda 2-3 pa opet 0 i tako u krug.Cekaj bre...ping 0ms?:trust:
Ma salim se, nego ovi na optici nemaju 0ms!Aha, desi se par puta 0, onda 10 pa onda 2-3 pa opet 0 i tako u krug.
Dobro je ovo, obzirom da su konstantno prikacena bar dva telefona i ps4.To zeza ovaj novi speedtest, zbog toga je nekad ping normalan a nekad 0...
Mora taj upload bolje, a i download isto moze bolje...
Ok je to i meni brzina skoro uvek kada merim bude 59.xx/4.0 Mb/s (paket 60/4 Mbs)Dobro je ovo, obzirom da su konstantno prikacena bar dva telefona i ps4.
@imotep koji modem trenutno imas ?
Ja nisam imao u ponudi 60/4mb. Pretpostavljam da su to ranije imali pa promenili u 50/4.Ok je to i meni brzina skoro uvek kada merim bude 59.xx/4.0 Mb/s (paket 60/4 Mbs)
Stvarno ne mogu da se pozalim na Kopernikus, velika pohvala za njih!
Evo rezultata od veceras u vreme kada je najvece opterecenje!
ps. nemoj da vas buni ovo ISP:mts - izgleda da vuku optiku direktno od Telekoma!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari