Šta je novo?

Konzole

xexexe... meni telefon zvoni kao BitmapBrothers-ov Xenon 2 (bomb the bass-megablast) :D

xexexe... meni telefon zvoni kao BitmapBrothers-ov Xenon 2 (bomb the bass-megablast) :D

jes vala opasan tune a melodija je iz napada na policijsku stanicu 13 :)

idi bre kovacm :whip: sad moram da kopam po vrlo matoroj bazi .mod-ova pa da konvertujem u mp3 itd...mora i to da zasvira na mob-u :d

uh sad se setih,kako se bese zove ona psygnosis-ova djuska sa sovom koja mase krilima (za to vreme jaw dropping animacijom) i puca?tu je 'zika loodilo

Poslednja izmena:
hvala svima na info-u :wave:

Lepe ivesti za vlasnike 1080p televizora :p
"Motorstorm to run at 60fps, 1080p" , potvrdjeno iz Sony-ja! Ovo je veliki upgrade za igru jer je igra prvobitno bila najavljena u 720p rezoluciji!

http://www.i4u.com/article7576.html

Poslednja izmena:
http://www.emmyonline.org/emmy/advmedia_winners_release.html

ma dajte ljudi ovo je kao "melko" i "oskar popularnosti" :D
mislim who gives a f*ck za emmy nagrade i jos pogotovo u technology and engineering segmentu lol a jel'ste videli kako su im svima (velikim kompanijama) podelili po nesto...ko' beovizija
p.s.naravno i "gay" joca se provukao za "najbolji engine" mator 2.5+ godine

Poslednja izmena:
pa Sony ocigledno gives THE f*ck! Jer u suprotnom ni nebi razglasili na sve strane da su je dobili! A to sto su se ispalili sa sixaxisom je dokaz koliko zele svetu da prikazu kako im je kontroler do jaja iako je Kojima licno rekao da mu ne dostaje rumble!
A Joca i id su dobili nagradu za doprinos koji su dali industriji sa svojim pionirskim radom na zapocicnjajnu 3D ere grafickih endzina, koji su do Quakea svi bili sprajtoliki!
To sto se sony izblamirao izletevsi se za sixaxis ne znaci da sad ti treba da se palis i pljujes po nagradi i ni krivom ni duznom Joci!

Poslednja izmena:
da si procitao tekst na linku koji je milos ostavio, procita bi da su i devovi same igre izjavili da je SONY pobrkao loncice

oo bad it's all for nothing, as SCEA told 1UP that MotorStorm is most definitely 30fps and remains at a HD resolution of 720p.

PS. HD snimci nisu u 60 fps vec u 25 fps ;) Ne koristi se nigde video zapis jaci od 30fps (NTSC), najcesce je 25fps. Traileri i demoi za motorstorm su , kao sto je i pretpostavljano ranije -prerenderovani u 1080p

Poslednja izmena:
Stvarno mi nije jasno kako neki ljudi na snimku koji ide u 25 fps vide da nesto ide u 60 fps.
A cak ne vjeruju ni kad proizvodjac igre kaze da ide u 30 fps.

još gore od svega, "12 player cap in multiplayer", a pričali su da će biti 16.
nedostaje procesorske snage.

Samo prenosim :D

http://www.mcvuk.com/Valve-boss-blows-a-gasket-over-PS3

“The PS3 is a total disaster on so many levels, I think It’s really clear that Sony lost track of what customers and what developers wanted,” said Newell. “I’d say, even at this late date, they should just cancel it and do a ‘do over’. Just say, ‘This was a horrible disaster and we’re sorry and we’re going to stop selling this and stop trying to convince people to develop for it.’”

Crysis coming to Xbox360... :) Mozda rumor a mozda i ne... Kao i microsoft buying capcom...

Poslednja izmena:
Za Crysis se pricha odavno da ce biti za X360 i PS3, ali to je samo naglabanje, isto kao i ovo za Capcom. Chak se ide do toga da Microsoft kupuje Konami :d

A ovaj debeli shto kaze da ce Wii da pobedi je budala :D

BTW, za one koji su konzole pocheli da prate pre 6 meseci, i veruju svemu shto prochitaju...

http://www.highbeam.com/doc/1G1-67981513.html
http://www.sfgate.com/cgi-bin/articl...type=printable
http://www.wired.com/news/business/0,1367,41012,00.html
http://www.accessmylibrary.com/premi...-10974549.html
http://www.accessmylibrary.com/premi...6-6461993.html

Poslednja izmena:
Meni se generalno ne bi dopalo ako bi se to desilo jer bi možda uticalo na evropsko lansiranje. Nadam se da će nam obezbediti dovoljno primeraka. BTW gamebiz prenosi glasine da će launch možda i nešto ranije nego što se očekivalo, 23. marta :) Do tada će se valjda pojaviti još nešto osim Resistance-a.

Takođe, vi koji ste krenuli da pratite pre 6 meseci, obavezno da pročitate i ovo da se malo edukujete:

http://www.dailytech.com/Report+Sonys+Global+PS3+Sales+to+Miss+Target+by+25/article5721.htm

U najkraćem - Sony je obećavao 6 miliona konzola do kraja fiskalne godine (31. mart). Sada je to čak 4.5 miliona. A Sony uvek ispunjava obećanje (sad Guru-u počinje da raste kosa na glavi od besa :) )

Znachi oni su bili u buducnosti i znaju koliko ce konzola prodati, pa ti to sada koristish kao argument, a nishta od ovoga nije zvanichno izjavljeno ? Dokle bre Filipenko ? :D

Ovde pishu o tome kako se PS3 slabo prodavao do kraja godine, a on se prodao ne vishe od X360 za isto vreme, vec vishe i od PS2, a svuda se trazila konzola vishe :D A onda pishe da su police prepune PS3. Gnusna laz, pitaj svakog amerikanca da li moze tek tako da usheta u prodavnicu i kupi PS3.

I u pravu si, Sony nije isporuchio 2 miliona komada do 31. decembra, vec je to uchinio u prvoj nedelji ove godine, a do sada je isporucheno skoro 2.5 miliona. Da li ce se proizvodnja usporiti pa nece stici do 31. marta, videcemo.

I da podsetim. X360 je na launchu izbacio odredjeni broj, a onda 2 meseca nije bilo jedne jedine konzole. Naravno, ti tada nisi pratio konzole ni sa PC sajtova...

Do tada će se valjda pojaviti još nešto osim Resistance-a.

Pretpostavljash da nece izaci nishta ili uopshte ne pratish launch datume ?

January 15, 2007 flOw Sony Computer Entertainment Action
January 30, 2007 Sonic the Hedgehog SEGA Platformer
February 5, 2007 Calling All Cars Sony Computer Entertainment Action
February 13, 2007 F.E.A.R. Vivendi Games Shooter
February 14, 2007 Bladestorm: The Hundred Years' War KOEI Strategy
February 14, 2007 Fatal Inertia KOEI Racing Action
February 20, 2007 Virtua Fighter 5 SEGA Fighting
February 26, 2007 Elder Scrolls IV: Oblivion, The Bethesda Softworks RPG
February 27, 2007 MotorStorm Sony Computer Entertainment Racing
March 5, 2007 Major League Baseball 2K7 2K Games Sports
March 6, 2007 Medal of Honor: Airborne Electronic Arts Shooter
March 6, 2007 Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Ubisoft Shooter
March 6, 2007 Def Jam: Icon Electronic Arts Fighting
March 6, 2007 College Hoops 2K7 2K Sports Sports
March 6, 2007 Heavenly Sword Sony Computer Entertainment Action
March 6, 2007 Eye of Judgment: Conquerors of 9 Fields, The Sony Computer Entertainment Card Battle
March 6, 2007 SingStar Sony Computer Entertainment Music
March 6, 2007 Formula One Championship Edition Sony Computer Entertainment Racing
March 6, 2007 NBA Street Homecourt Electronic Arts Sports Action
March 13, 2007 Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Ubisoft Action
March 20, 2007 Armored Core 4 SEGA Action
March 20, 2007 Virtua Tennis 3 SEGA Sports
March 20, 2007 Godfather: The Don's Edition, The Electronic Arts Action
March 20, 2007 Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas Ubisoft Shooter
March 27, 2007 Burnout 5 Electronic Arts Racing
March 30, 2007 Haze Ubisoft Shooter
March 30, 2007 Coded Arms Assault Konami Shooter
March 30, 2007 Golden Axe SEGA Action

Poslednja izmena:
Znaci PS3 ce dobiti gomilu portova?
BTW jeste li videlishotove Obliviona na PS3:
http://www.ggmania.com/?smsid=23061
Menise cini da je ono daleko NE detaljnije u odnosu na PC?
Filipenko ti to igras do besvesti, pa proceni?

Pretpostavljash da nece izaci nishta ili uopshte ne pratish launch datume ?

January 15, 2007 flOw Sony Computer Entertainment Action
January 30, 2007 Sonic the Hedgehog SEGA Platformer
February 5, 2007 Calling All Cars Sony Computer Entertainment Action
February 13, 2007 F.E.A.R. Vivendi Games Shooter
February 14, 2007 Bladestorm: The Hundred Years' War KOEI Strategy
February 14, 2007 Fatal Inertia KOEI Racing Action
February 20, 2007 Virtua Fighter 5 SEGA Fighting
February 26, 2007 Elder Scrolls IV: Oblivion, The Bethesda Softworks RPG
February 27, 2007 MotorStorm Sony Computer Entertainment Racing
March 5, 2007 Major League Baseball 2K7 2K Games Sports
March 6, 2007 Medal of Honor: Airborne Electronic Arts Shooter
March 6, 2007 Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Ubisoft Shooter
March 6, 2007 Def Jam: Icon Electronic Arts Fighting
March 6, 2007 College Hoops 2K7 2K Sports Sports
March 6, 2007 Heavenly Sword Sony Computer Entertainment Action
March 6, 2007 Eye of Judgment: Conquerors of 9 Fields, The Sony Computer Entertainment Card Battle
March 6, 2007 SingStar Sony Computer Entertainment Music
March 6, 2007 Formula One Championship Edition Sony Computer Entertainment Racing
March 6, 2007 NBA Street Homecourt Electronic Arts Sports Action
March 13, 2007 Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Ubisoft Action
March 20, 2007 Armored Core 4 SEGA Action
March 20, 2007 Virtua Tennis 3 SEGA Sports
March 20, 2007 Godfather: The Don's Edition, The Electronic Arts Action
March 20, 2007 Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas Ubisoft Shooter
March 27, 2007 Burnout 5 Electronic Arts Racing
March 30, 2007 Haze Ubisoft Shooter
March 30, 2007 Coded Arms Assault Konami Shooter
March 30, 2007 Golden Axe SEGA Action
Znači ipak se ništa dobro neće pojaviti a da nije port koji sam već odigrao? Ovo je sve? Od svega pobrojanog jedino Motorstorm i GRAW2 deluju donekle interesantno.

Znaci PS3 ce dobiti gomilu portova?
BTW jeste li videlishotove Obliviona na PS3:
http://www.ggmania.com/?smsid=23061
Menise cini da je ono daleko NE detaljnije u odnosu na PC?
Filipenko ti to igras do besvesti, pa proceni?
Gledao sam te šotke i nisam pametan šta da kažem. Koristio sam par modova koji poboljšavaju kvalitet prikaza, palio pomalo AF (što PS3 može da sanja...), a ovde deluje sve kao da je iza PCa. Sa druge strane, ovo su malecki šotovi, treba sačekati i videti. Ali definitivno je prikaz iza najjačih karti na kojima se može upaliti AA i AF.
Međutim, poenta je što će se na PS3 Oblivion igrati na velikom ekranu od minimalno 32 inča, i što ću moću da mašem buzdovanima iz fotelje :)

P.S. guru, nije tačno da se prodavao više od PS3. Kada se sve sklopilo, tokom božićnih praznika u Americi se prodalo 1.4 miliona PS2, a ispod milion PS3 (milion je isporučeno, a 20% još nije bilo stiglo u prodaju). Pa još kada se pogleda logično da u ostatku sveta konzola nije ni bila dostupna i da su tamo sigurno uzimali PS2 kako je moguće da je PS3 sa milion primeraka + pola miliona u Japanu bio prodavaniji od PS2 kojeg se samo u Americi prodalio 1.45 miliona, bez ostatka sveta?

Samo motorstorm i Graw2 ? :)

A Heavenly sword, F1, Fatal inertia, Virtual fighter 5, Virtual tennis 3, Burnout 5 ? :)

Razumem te da nishta ne znash od toga, jer toga nema na PCu, vec znash FEAR i Oblivion iz cele liste :) Shta cesh da kazesh za to da su najbolje igre na X360 do pre par meseci bile sve redom na PCu ? :) To niko naravno nije komentarisao :)

Shto se tiche izgleda Obliviona, koga briga, slichan je, ko ima PC nece ga ni igrati, to je za one koji nemaju PC, da vide da li su ljudi zainteresovani, pa ako jesu, Sony ce se truditi da obezbedi josh takvih igara..

Shto se tiche launcha, PS2 se ne moze direktno porediti, jer im se launchevi razlikuju, nije taj podatak ni bitan, bitan je onaj drugi, PS3 je satro X360 u launchu, ne samo po isporuchenim konzolama, vec i u igrama, kvarovima, itd. I tako kompletno kada gledash, imao je mnogo bolji launch i od PS2, i od bilo koje konzole ikada. To shto je najavljeni broj bio smanjen mnogo, nadoknadjeno je vrlo brzo, kao shto su i najavili i kao shto se poklapa sa prichom da je hardver spreman, samo je potrebno ubaciti BD diode.

Poslednja izmena:
Heavenly Sword je meni krš, Virtual Fighter je igra za decu, kao i Burnout 5, tenis me smara i da gledam a kamoli da igram, trke (F1) bih mogao ponovo isprobati nakon 3 godine pauze (da, ovaj naslov sam prevideo, ali kako će se to voziti bez FF-a?), Fatal Inertia ne znam šta je :) Ali bojim se da ne kapiraš šta želim da kažem - ovde za sada neće biti piraterije i procenjujem za koju bi to igru od pobrojanih vredelo dati tih 50-ak evra, ako ne i više.

Što se drugog dela teksta tiče, nismo se razumeli - ti si pričao o lansiranju PS2 i poredio brojke prilikom lansiranja sa brojkama PS3 prilikom lansiranja, a ja sam mislio da govoriš o brojkama prodatih primeraka za praznike za PS3 i PS2. Pardon :)

P.S. ima i Armored Core, prevideo sam. Za to bi vredelo dati pare isto.

Poslednja izmena:
Za sada imamo samo ovo. Kada se pojave in-game trailer-i - ko hoce neka ih uporedjuje. Mene to ne interesuje, samo prenosim vest.

Nazad
Vrh Dno