Šta je novo?

Konzola za klinke :D

Benhcmark

Cenjen
Učlanjen(a)
07.06.2015
Poena
170
Drugari,

hteo bi da kupim dečici neku konzolu za igranje, za neke sitne pare, pošto mislim da će ih zanimanje za istu proći čim sunce malo ogreje napolju :D. E sad, ja totalno nisam u tom svetu konzola, iako se računarima i poslovima vezanim za njih bavim već više od 20 godina...

7 godina, ne interesuju ih Mortal Kombat like igre, više nešto tipa Rayman, Crash Bandicot i slično

Na oglasima vidim da se prilično jeftino može naći WII Nintendo konzola i poneka PS3.

Kako izgleda igranje na WII konzolama? Uzimajući u obzir za koga je namenjena, čini mi se da će im biti zanimljivo mlataranje kontrolerima u vazduhu :)

Sada imam namešten HTPC sa dual boot KODI/MAMEWAH na kome imaju igrice sa MAME, PS1, SEGA MEGA DRIVE i NES pa nekako i izlazim na kraj sa zahtevima :D

Dobar ti nick :d

A sto se pitanja tice ostavicemo da odgovori neko iskusniji :D

Dodaj jos malo para i uzmi PS4 bloodborne editions ;) klincima ce se svideti :D, topla preporuka.

;)

Bacio sam pogled na Bloodborn igru kako izgleda... Pa, recimo da se igra ne uklapa u "...više nešto tipa Rayman, Crash Bandicot i slično..." :D

A i cena PS4 je daleko od onog što planiram da izdvojim, devojčice će se verovatno igrati do marta, a kada otopli, nema više njih za konzolom :)

Hvala u svakom slučaju.

Definitivno bi bilo najbolje da im kupis wii. Konzola je totalno razbijena a igara za decu ima najvise. Skines iso, ubacis na usb, pokrenes i miran si. Nijedna konzola nema toliko koliko ima wii

Za wii postoji Dolphin emulator sa kojim je moguće pokretanje wii igara na pc-u.

Ako je kupuje deci (koja kapiram da nisu benchmark, framerate i antialiasing entuzijasti), mislim da je jednostavnije da kupi polovan Wii (koji za baš male pare danas može da se nađe), poveže na TV, da im nunchake u ruke i zabava za celu porodicu :)

;)

Bacio sam pogled na Bloodborn igru kako izgleda... Pa, recimo da se igra ne uklapa u "...više nešto tipa Rayman, Crash Bandicot i slično..." :D

A i cena PS4 je daleko od onog što planiram da izdvojim, devojčice će se verovatno igrati do marta, a kada otopli, nema više njih za konzolom :)

Hvala u svakom slučaju.

Salim se ja malo ;).

Inace jos jedan glas za wii ;).

Još jedno pitanje: koja je razlika između WII i WII MINI?

Vidim da ih ima dosta na oglasima...

ne uzimaj wii mini. nema slot za sd karticu tako da se ne moze softverski hakovati da cita kopije s hard diska.

I sa polovnim ps2 nećeš pogrešiti, univerzalna konzola za malo para plus više od 2000 lansiranih igara :)

I sa polovnim ps2 nećeš pogrešiti, univerzalna konzola za malo para plus više od 2000 lansiranih igara :)

Mislim da će im biti zanimljivije da mlataraju sa onim kontrolerima, nunčakama kako se već zovu po sobi nego da igraju sa gamepad-om, nešto slično već imamo. Na jedan komp sam instalirao OPEN ELEC (KODI) na CF karticu preko CF to IDE adaptera, a na HDD sam instalirao win xp, nabaco 3000 MAME igara, pitaj boga koliko SNES, MEGA DRIVE, PS ONE i PC igara i to sve lepo spakovao u MAMEWAH frontend https://www.youtube.com/watch?v=KhSYvbcfATA . Sve to na LCD TV sa gamepad-ovima i milina (i mene povuče nostalgija za igrama sa automata, juče sam ceo dan igrao PHOENIX, SCRAMBLE, MOON PATROL :D). Ali ne drži ih puno, a mislim da će im se WII svideti zbog samog koncepta.

Sad si uvredio ove sto u 35-oj zive sa roditeljima i imaju Wii

:)

Wii. Jako su jeftine po oglasima.
Moze sve to da se tera i na (solidnom) kompu, ali je potrebno iscimati se oko podesavanja.

Sony PS2. Wii je zanimljiv u pocetku ali je joypad najbolje resenje za igru. Plus PS2 ima igara koje ce ih zanimati i za godinu-dve.

Wii. Jako su jeftine po oglasima.
Moze sve to da se tera i na (solidnom) kompu, ali je potrebno iscimati se oko podesavanja.

Svejedno ce morati da kupi nundzake i wiimote zasebno. Bolje da kupi citavu konzolu.

Sony PS2. Wii je zanimljiv u pocetku ali je joypad najbolje resenje za igru. Plus PS2 ima igara koje ce ih zanimati i za godinu-dve.

Imam ja jednu Segu Megu na terasi, relevantna je kao i PS2 :)

Jeste, Megadrive i PS2 su tu negde :d:d:d

Nazad
Vrh Dno