shtaps je napisao(la):
Ja bih ti preporucio da ides u Ilok ako imas kesha. Ne moras da uzmes celu konfiguraciju od jednom ali je prenesi preko grane u vise navrata - 100e svaki prelazak. Mozda ti to izgleda kao cimanje ali ovo sto su ti ljudi preporucili mozes tamo uzeti za ~500e.
to sam prvo i hteo i sve sam vec isplanirao,kontao sam da idem ja sa jos 3 ortaka i svako da pazari do 100e (da ne bi platio mnogo carinu) na zasebne racune i onda ako jos nesto ostane samo se vratim za dan,dva i uzmem,medjutim malo je *******o u slucaju da se nesto pokvari,onda bi morao da opet idem tamo,ostavim komp i da onda dolazim po njega kad ga srede ,znam lika kojem je riknula ploca a tamo je uzeo i znam koliko se morao cimati,zato mi je najbolje da uzmem komp sto blize pa se bar oko takvih stvari ne moram cimati + sto mi keva daje tih 700e da pazarim kod nas posto cu da uzmem preko racuna firme a ne verujem da bi mi dala toliko u kesu ako bih rekao da ipak idem tamo da kupim a i ja necu da prodjem jeftinije nego ovde,nego hocu da uzmem kod nas sto bolji komp za kes koji imam.
Lomnica_city je napisao(la):
A 6600 i 6600GT nemoj ni da pišeš jednu pored druge a kamoli da pominješ u takvoj rečenici"da dodam još koji evro do..."!
kao prvo nisam rekao da dodam jos koji evro nego jos par desetina evra a kao drugo tako mi je svejedno da li cu uzeti 6600,6600 gt,radeon 9600 xt ili 9800pro i za koliko ce to kesa biti posto vec 4 godine imam vanta 32MB graficku karticu,celeron 466@525 mhz

i 256MB SD RAM(i *****o mi je do jaja),mislim kontas sta ti pricam,sad imam priliku da uzmem komp i samo hocu da uzmem sto bolje za novac koja dajem a to ne mora biti ni najnovije,ni najbolje,ni najbrze,samo hocu da mi lepo (ne preterano) rade sve igrice koje su sad aktuelne,posto za druge stvari moze posluzi cak i ovakva kanta koju ja imam a tako mi je svejedno da li ce mi konfiguracija zastareti za pola meseca ili pola godine,mislim upgrade-ovacu vremenom nesto sigurno ali kontam ako sam do sad furao ovakvu kantu i nije mi smetalo (osim igranja) ne verujem da ce mi smetati bilo sta sto sad uzmem...
ne bih zeleo da me neko pogresno shvati ja
hocu sto bolji komp da kupim za pare koje imam ali mi takodje razlika izmedju dobrog-boljeg i najboljeg ne znaci toliko kao vecini ljudi ovde