Swiper
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2002
- Poena
- 765
Drug hoce da kupi komp, konfiguracija do 300 evra [bez monitora] i nikako vise od toga.. Da li moze da se sklopi nesto za te pare?
Ne pratim cene ali npr moglo bi da ide ovako a vi dopunite..
Sempron neki oko 30e
MB - ??
PQI 512 DDR - 40e
DVDRW - 30e
HDD 80 GB - 40e
Grafika - ??
Case - 30 e
-----------
To mu dodje oko 170 evra bez grafike i ploce.. Mislim, ja sam sada lupao ovde cene i nisam nista konkretno napisao ali trebalo bi da moze da se uklopi u ovu cenu nesto.
Inace, on je totalni pocetnik, koristici komp za filmove, muziku, net, poneku igricu.. Ne znam koja bi mogla ploca da se uglavi u tu cenu [bez integrisane grafike]. Naravno, bolje da se uzme neka sh*t grafika a bolja maticna za te pare, za pocetak. Kad posle skupi kes neka uzima bolju grafiku ako mu je do toga. Sta vi predlazete?
Ne pratim cene ali npr moglo bi da ide ovako a vi dopunite..
Sempron neki oko 30e
MB - ??
PQI 512 DDR - 40e
DVDRW - 30e
HDD 80 GB - 40e
Grafika - ??
Case - 30 e
-----------
To mu dodje oko 170 evra bez grafike i ploce.. Mislim, ja sam sada lupao ovde cene i nisam nista konkretno napisao ali trebalo bi da moze da se uklopi u ovu cenu nesto.
Inace, on je totalni pocetnik, koristici komp za filmove, muziku, net, poneku igricu.. Ne znam koja bi mogla ploca da se uglavi u tu cenu [bez integrisane grafike]. Naravno, bolje da se uzme neka sh*t grafika a bolja maticna za te pare, za pocetak. Kad posle skupi kes neka uzima bolju grafiku ako mu je do toga. Sta vi predlazete?