Šta je novo?

Konavno GF4TI4200 preorder...

Re: Re: Konavno GF4TI4200 preorder...

Stalin je napisao(la):
Broz, jel' polako spremas pare?;)

Aaaa pa po malo;) ali mislim da cu preskociti gf4, cekam onu revoluciju sto su najavili:)

Milose ne znam tacno pogledaj...ja licno ne verujem da ima u UK preorder posto oni em kasne em je skupo do bola...

Posle te revolucije ce doci jos jedna revolucija sa hiper ultra super mega dzirlo cipom koji ce biti najbolji...

Amon_Ra je napisao(la):
Posle te revolucije ce doci jos jedna revolucija sa hiper ultra super mega dzirlo cipom koji ce biti najbolji...

:D Dzirlo :D Sjajan si, Amone...
Znas ono, kaze neka babetina na Pinku: "Zelela bih da se zahvalim gospodinu mister Dzirlu..." :D :)

Amon_Ra je napisao(la):
Kad smo vec kod revolucija ja jos uvek koristim V3 2000 i nista mi nije;) .

Amone nemoj da zezas da ne dodjem da berem usi tamo jel jasno:)
Inace koliko sam ja primetio ko nVidie idu gpu-i u parovim gf256 i gf2 su jedan par a gf3 i gf4 su drugi par s`tim da je ovaj drugi parnjak nasvirani ovaj prvi tako da verujem da ce gf5 biti ludilo;)

ma zivi bili pa videli:wave;

Broz,jel' mislis da je pametnije cekati da dodje kod nas(jel imas neku predstavu kada bi to trebalo da se desi)?

Milos J. je napisao(la):
Broz,jel' mislis da je pametnije cekati da dodje kod nas(jel imas neku predstavu kada bi to trebalo da se desi)?

Kad dodje kod nas ove nase derikoze ima da nabiju samo takvu cenu...

Ako imas neku semu iz insotranstva iskoristi je, jer su cene osetno jeftinije, a svakako da ce Ti4200 biti best buy, o MX-ovima ne vredi napisati ni slovo.

Super je cena, otprilike kao GF3 Ti200. Bice to svakako zanimljiva kupovina, ali sigurno ce vecina opet kupovati dva puta jeftiniji GF4 MX koji opet zadovoljava 99,9999999% ljudskih potreba.

Sigurno je da ce Ti4200 moci da se nasvira bar na Ti4400

drfedja je napisao(la):
Super je cena, otprilike kao GF3 Ti200. Bice to svakako zanimljiva kupovina, ali sigurno ce vecina opet kupovati dva puta jeftiniji GF4 MX koji opet zadovoljava 99,9999999% ljudskih potreba.

Sigurno je da ce Ti4200 moci da se nasvira bar na Ti4400
Ma moci ce sigurno, ali stvarno kako da se covek ne iznervira kad vidi koje su tamo cene a koje ovde, pa bre mi ko da zaradjujemo hiljade i hiljade ovde :mad:

Znaci, ipak mislite da je bolje uzeti iz inostranstva pa makar to bilo i UK(gde je ipak skuplje nego u USA)?
Jel' ima sanse da se pojavi do 13. maja(neki prijatelji tada dolaze tako da dotad treba da je kupe sto ce reci pojavljivanje + 2 ili 3 dana za isporuku)?

Ne verujem da ce mocci da se nasvira kao ti4400, ako kerovi stave 4ns memoriju jako tesko...

Nazad
Vrh Dno