Šta je novo?

KONAČNO i na EUnet-u niže cene za pristup Internetu

vodnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2003
Poena
619
Od 08. marta 2004. Korisnici PersonalEUnet, BusinessEUnet i BusinessPlus servisa mogu da kupuju Internet sate po nižim cenama. Pored nižih cena, uvedeni su i novi paketi od 200 i 500 sati.

http://www.eunet.yu/cms/view.php?id=4797

Dobro su se setili da "smanje" cene, i sa tim smanjenim su opet zestoko skuplji od konkurencije

:crash: EUnet je i ovako počeo da se teško dobija uveče... sada će biti još gore :smackbum:

Stvarno nevidim razlog zašto bi neko koristio njihove usluge. :sceptic:

merlin je napisao(la):
Stvarno nevidim razlog zašto bi neko koristio njihove usluge. :sceptic:
Koristim ih jedino za email... dugo već imam tu adresu pa ne bih da je menjam. Uplaćujem po 5h na 5meseci :d

jddipqd je napisao(la):
Koristim ih jedino za email... dugo već imam tu adresu pa ne bih da je menjam.

Sličan slučaj, a imati email kod euneta je već stvar PRESTIŽA :smoke: :d . Samo nedostaje i FLAT tarifa. A što se veze tiče, najbolji su! Ja sam na staroj centrali i kad se nakačim na EUnet nemam nikakvih problema i uvek iz prve dobijam - e što nije ekonomično koristiti EUnet to je druga priča (njihove čuvene visoke cene). A imaju najprofesinalnije osoblje - što jest jes!

Beshe EUnet ima neke veze sa Karicima? Karici sa Mobtelom? tinuninu-tinuninu :d

Najgluplji provajeder... definitivno... ali oni su za "Bizmis korisnike :d" a ne za nas obicne koji hocemo da visimo celu noc za 15-20 dinara dnevno... :D

Misha je napisao(la):

:d:d:d

Misha je napisao(la):

Mislim da su braca svoj udeo prodala jos ranije.

Inace i ja sam se obradovao pojeftinjenju. Greota je bilo davati tolike pare kad su svi drugi bili bar za trecinu jeftiniji.

Poz,

vodnik je napisao(la):
A imaju najprofesinalnije osoblje - što jest jes!
Zbog te profesionalne podrške sam sajt sa euneta prebacio na verat, a to zbog njihove gluposte nije prošlo bezbolno.

Sad su i dalje samo oko 2.5 puta skuplji od najpopularnijeg provajdera u zemlji koji ipak nije 2.5 losiji.

Sumnjiv potez EUneta

Ma oni su se samo malo zaboravili i imaju veliku zal za proslim vremenima. Njima je i cena pre pojeftinjenja bila mala a i iza tog pojeftijuenja mora da se krije neka skrivena pakost. Sve sto je poteklo iz BK ili je pod njima uvek ima zle namere. To je kao zla vestica koja uvek ostaje zla. I kada bi se svi provajderi kojim nemogucim slucajem utopili u Eunet e tada bi bez obzira na sve cena verovatno bila oko 5 evrica za sat jer je to njima jedina isplativa cena. Eh...monopoli, monopoli...
U stvari, ako je tacno da je zla vestica prodala svoj udeo u EUnetu to je jedino objasnjenje za pad cena pristupa.

Meni recimo Verat radi daleko bolje od EUneta.
Ne govorim o dobijanju veze (i kod EUneta je problematično, neće da prihvati user i pass često), već o samoj stabilnosti i brzini.

Na Veratu mi veza pukne eventualno jednom u mesec dana, a na EUnetu redovno, makar bio samo 15 minuta online.

Bio sam na prezentaciji euneta u Pancevu pre jedno 10 dana, onako nije lose, u galeriji u Pancevu, sve same visoke zvanice iz vrha opstine Pancevo, kokteli, dzez bend.Po samom tom pristupu vidi se da su vise okrenuti biznis korisncicima nego rezidencijalnim.Dali su besplatno otvaranje naloga sa 5 sati.Kad sam video cene na njihovom sajtu za malo nisam pao u nesvest.Sad kad su smanjili cene i dalje su najskuplji u Pancevu.Mada nisam nesto zadovoljan sa vezom , kao i kod ostalih provajdera, ali to je vise do moje stare centrale.
A i glupa im je fora da ako ces da ides na webmail da proveris postu to mozes samo sa njihovih linija.A ona fora web2sms samo sa njihovih linija , skidaju ti 4 min za poruku, pa zar je bitno sa kog provajdera to pokusavas da uradis!

Milanche je napisao(la):
A i glupa im je fora da ako ces da ides na webmail da proveris postu to mozes samo sa njihovih linija.A ona fora web2sms samo sa njihovih linija , skidaju ti 4 min za poruku, pa zar je bitno sa kog provajdera to pokusavas da uradis!
Nije baš samo sa njihovih linija, dozvoljavaju i sa podprovajdera. Ja sa SCnet-a mogu da pristupim webmailu.

Bagra ! :mad: :smash: :wall: :smackbum:

e sada ce ovo da zvuci glupo, ali ja sam njihov korisnik vec tri godine i bas sam zadovoljan, izgledaju mi bas profi...

Pa i golubovi znaju da je eunet vec nekoliko godina u fazonu mercedesa...prodaje se na staru slavu i neznalicama koje za drugo nisu chuli....Shto se tiche maila, za to ne da su mogli da omoguce da mail mozesh da proverish sa bilo kog provajdera i bilo kojom vezom, mogli su da dopuste da ih pozovesh i sekretarica ti izdiktira mail :) Ja na sezamu koristim mail vec 7-8 godina, nisam uplatio ukupno 10 sati, i mail mogu da proverim sa bilo kog provajdera iz klijenta, web mail se ne vazi uopshte, nema razlike onda od hotmaila/yahoo/mail.ru...Ali dok ima ovaca...

I pored sve price i kuknjave EUnet i dalje ima najveci broj, sto poslovnih ("bizmismenskih") korisnik, tako i nas smrtnika.
Sve me ova rasprava, na neki nacin, podseca na pljuvanje po MSu i neizbeznu cinjenicu da skoro svi, barem kucni korisnici, koriste bas Bilijev OS.

Aponen je napisao(la):
I pored sve price i kuknjave EUnet i dalje ima najveci broj, sto poslovnih ("bizmismenskih") korisnik, tako i nas smrtnika.
Sve me ova rasprava, na neki nacin, podseca na pljuvanje po MSu i neizbeznu cinjenicu da skoro svi, barem kucni korisnici, koriste bas Bilijev OS.
Baš si zamlata :wall:

Aponen je napisao(la):

Tesko da ti je ovo odrzivo. Mislim da PTT ima daleko vise korisnika. Narocito obicnih. I mislim da ce pored sve vise dobrih provajdera on sve vise ostajati i bez jednih i bez drugih korisnika. Videcemo. Nekada je i 063 mreza bila "prestizna". Danas je daleko od toga.

Poslednja izmena:
Ko nezna za bolje, neka koristi eunet, bar ce nam linije biti rasterecene.

baneks je napisao(la):
Tesko da ti je ovo odrzivo. Mislim da PTT ima daleko vise korisnika. Narocito obicnih. I mislim da ce pored sve vise dobrih provajdera on sve vise ostajati i bez jednih i bez drugih korisnika. Videcemo. Nekada je i 063 mreza bila "prestizna". Danas je daleko od toga.

Da li ja to osecam nevericu u tvom "glasu"?
Ako ne verujes meni a ti pogledaj onu statistiku koju daje Mikro u svakom 3-4 broju, o broju korisnika, ulaznih linija, .. svakog od vecih provajdera.
Tamo ces videti da EUnet i dalje drzi primat (barem u tom segmentu).

merlin je napisao(la):
Ko nezna za bolje, neka koristi eunet, bar ce nam linije biti rasterecene.

Moglo bi i ovako:

Onaj koji zna za bolje, taj koristi kabl...

Poslednja izmena:
@ merlin & @ Septimus:
Bez da se uvredite, ali ljubi vas majka tako pametne!

@ Septimus:
Kabl koristi onaj koji MOZE, a ne onaj koji zna.

Aponen je napisao(la):
Da li ja to osecam nevericu u tvom "glasu"?
Ako ne verujes meni a ti pogledaj onu statistiku koju daje Mikro u svakom 3-4 broju, o broju korisnika, ulaznih linija, .. svakog od vecih provajdera.
Tamo ces videti da EUnet i dalje drzi primat (barem u tom segmentu).

Ako ti nije tesko da li mozes da postujes statistike. Pogotovo me interesuje za vece provajdere PTT,Eunet,Verat,Yubc,Beotel. Neke statistike sto sam ja video u casopisima su prilicno netacne.

Poslednja izmena:
anime_freak je napisao(la):
Ako ti nije tesko da li mozes da postujes statistike. Pogotovo me interesuje za vece provajdere PTT,Eunet,Verat,Yubc,Beotel. Neke statistike sto sam ja video u casopisima su prilicno netacne.

Nije mi tesko, videcu da postujem to sutra.

Aponen je napisao(la):

Da je dzabe kao i win ( :-devil-: ) svi bi koristili eunet.

To shto imaju najvishe otvorenih naloga po mikru samo dokazuje da su uspeli da prevare najveci broj ljudi koji su u jednom trenutku pomislili da idu kod dobrog provajdera.

Usput, "najbitnija" stvar kod provajdera mi je najprofesionalnije osoblje.

Nazad
Vrh Dno