Šta je novo?

KONAČNO i na EUnet-u niže cene za pristup Internetu

Sada cu opet ja da balavim malo, jer kao Mikro navodi broj AKTIVNIH korisnika internet usluga po provajderima je sledeca:
Verat - 32K
Scnet - 20K
InfoSky - 25K
Eunet - 100K
Sezam - nisu naveli
PTT - nisu naveli
.
.
.

ja koristim eunet od pocetka 98. godine. u medjuvremenu sam koristio yubc, sezampro a povremeno,kada mi je nesto bilo bash hitno, sam pozajmljivao vreme od ortaka kod drugih provajdera i meni je eunet najbolje radio, od svih, na mojoj centrali. jedino sa njim mogu da postignem stabilnu vezu na 50,6 Kbps, na centrali koja pocinje sa 848 (batajnica). ne skidam gomile stvari, niti visim nocima tako da mi i nije neki problem da li cu za 10 sati mesechno platiti 250 ili 150, ako za te pare dobijem lako dostupnu i stabilnu liniju.

Aponen je napisao(la):
Da li ja to osecam nevericu u tvom "glasu"?
Ako ne verujes meni a ti pogledaj onu statistiku koju daje Mikro u svakom 3-4 broju, o broju korisnika, ulaznih linija, .. svakog od vecih provajdera.
Tamo ces videti da EUnet i dalje drzi primat (barem u tom segmentu).

Aman zaman!!! Ono sto se u Mikru da procitati je, uz duzno postovanje, PLACENA reklama za pojedine provajdere :smash:

Mislim, sve sam mogao da podnesem, ali kad je tip rekao kako "Sezam Pro" ima najbolji sajt... :p Izlozba neukusa... :wc:

A da je Eunet puk'o - puko je... Radim za jednu firmu koja ima poprecnu sa Eunetom (256k) i cinjenica je da je to tuga jedna kako lose radi. Koliko kosta - ne pitaj! A radi kao da je na 64k (kada radi) :mad:
Nisam pristalica da sve treba da bude jeftino pa i po cenu kvaliteta (a svi jeftini provajderi jesu jeftini po cenu kvaliteta), ali sto je mnogo mnogo je!

ma neznam...evo iz 10 puta sam se konektovao....popi***o sami tako svaki put ,burazer ima nalog na sezampro-u i konektuje se iz cuga

dkurel je napisao(la):
A da je Eunet puk'o - puko je... Radim za jednu firmu koja ima poprecnu sa Eunetom (256k) i cinjenica je da je to tuga jedna kako lose radi. Koliko kosta - ne pitaj! A radi kao da je na 64k (kada radi) :mad:
Nisam pristalica da sve treba da bude jeftino pa i po cenu kvaliteta (a svi jeftini provajderi jesu jeftini po cenu kvaliteta), ali sto je mnogo mnogo je!

Ma Eunet su najvece lopine. Barem da je neki kvalitet pa da kazes vau, nego ono cist prosek, cak i ispod!

Daju onaj "webmail" koji moze samo iz inostranstva da se koristi. Prokleti monopolisti! :mad:

Vidim da se ljudi cesto zale na to da ne mogu iz ovog ili onog puta da se navare na NET i da je zbog toga ovaj ili onaj provajder krdza!?
Valjda je svima u ovoj zemlji jasno da pretezna, ako ne i skoro sva, odgovornost pada na slepacki Telekom. Kada su mi menjali onu krs analognu (508-...) centralu za digitalnu poradovao sam se kao malo dete da cu imati pristojnu vezu, kada oni stavise *ebeni pcm. A opet sa druge strane na poslu se kacim preko analogne centrale (624-...) na EUnet na 57,6K, i protok je stvarno odlican.
Sve u svemu da li je neko spomenuo da su slepci koji nude kablovski i bezicni internet kod nas jos gore jajare od 'klasicnih' provajdera!?

Pa da to ti je ono, sjasi kurta da uzjasi murta.

Nazad
Vrh Dno