Šta je novo?

Kompresovanje videa

sh0rax

Cenjen
Učlanjen(a)
01.03.2015
Poena
170
Moja oprema  
Matična ploča
Gigabyte B550M DS3H
RAM
16GB
GPU
RX 5700 XT
Storage
2x4TB HDD 2x2TB SSD
PSU
CHIEFTEC 700W
Monitor
AOC 24G2U
Laptop
ASUS ROG G552V
Pristup internetu
  1. Mobilni internet
Prijatelji,čitao sam teme i vidio predlog Handbrake kao besplatna opcija a šta bi ste mi preporučili nešto što naj naj najbolje kompresuje a da se ne gubi kvalitet a pri tome da se smanji fajl.Npr meni snimanje fajla u Outplayed uzima 2gb za 40 minuta koliko traje cs gejm.Eh sad ja znam da filmovi od sat i po zauzimaju manje oko 1,5 a traju duplo duže kao što sam napisao.Postoji li program koji baš to dobro kompresuje ili trebam da koristim Handbrake samo da ne idem na opciju fast1080p nego nešto drugo.Hvala na informacijama i pozdrav za sve!

Za najbolji kvalitet i što manji fajl ideš na h265 što znači da u zavisnosti od hardvera koji koristiš konverzija može baš da potraje.
Može da se obavi u Handbrakeu može i u drugim programima, odlučujuća su podešavanja koja izabereš i hardver koji treba da sažvaće materijal.
Evo jedan link za orijentaciju (10bit nemoj da izabereš, običan h265 je ok za to što ti treba).

Hvala puno upravo sam to gledao i nešto čačkao i vidim da je bolje tako.

Preporuka za Handbrake. Igraj se sa Quality (meni se 26 pokazao dobro).

Imaš i ovaj online alat koji sam otkrio skoro. U pozadini je FFmpeg i ne šalje fajl na server (možeš da probaš da isključiš internet). Isto se fino pokazao, bez da išta podešavaš.

Odlično a koji bi ste mi program preporučili za snimanje gejmpleja.Trenutno koristim Outplayed ali ne znam da li ima sličnu zamjenu da snima gejmplej stalno kad sam u nekoj igrici

Još jedno pitanje kako da napravim da stavim video od jednog audio od drugog videa

Vrh Dno