Šta je novo?

Komercijalna banka

Ja sam prešao u mts, u komercijalnoj ću ugasiti do kraja meseca jer su već naplatili održavanje za ovaj mesec.
Наплата се врши на крају мјесеца.Мени нису ништа наплатили,ни сразмјерно броју дана колико сам користио за овај мјесец.

Koliko treba u KB obicno da se saldiraju potrosnje van zemlje?
Zanima me bas koji kurs koriste, pa sam platio nesto sitno, jos ga nema ;)
U Intesi nista preko 36h sada, +vikend naravno ;)

Ne kada dolaze na naplatu, nego knjizenje.

FYI, na Visa Platinum, potrosnja u Pragu (CZK), izgleda da Komercijalna naplacuje dobar ino-fee.... 2.5% po onome sto trenutno mogu videti u transakciji.
148CZK, 5.93EUR kaze (malo mi je cudno sto je u EUR, a ne u RSD, koliko znam, nemam EUR partiju..), dok je po Visa kursu 5.8EUR.
Napravio sam samo koju transakciju, cisto da proverim koliko je fee. Mada tek kad dobijem izvod cu verovatno znati tacno. Da bude manje, nema sanse, nego mozda bude u RSD, pa ispadne i 3%, tj. nesto najgore kod nas maltene za placanje vani.

Mislim da su menjacnice/banke vise zaradile na muljanju od mene u Ceskoj na 300e potrosnje, nego pre toga na svo muljanje zajedno :)

Poslednja izmena:
Како уопште знаш курс кад га на сајту Комерцијалне нема?

Visa kurs je na sajtu Vise.
A KB nema u tarifniku stavku 2.5% za ino placanja, pa ne znam kako ide tacno...znacu kroz 15 dana tek.

Krajem aprila kad sam nakon uvođenja provizije za ebanking išao da ugasim račun, kažu dođi drugi dan malo ranije i završićemo.

Odem danas, kad ne leži vraže, za gašenje im je potrebno mesec dana!
Navodno zbog kreditnih kartica, insistirao sam da mi ne zadužuju račun za održavanje u Junu, navodno neće.

Nema zaduzenja (za Set) ako nemas prometa.

Da hoću da dajem 300rsd za održavanje računa, opet bih išao u drugu banku sa boljom ponudom.

Visa kurs je na sajtu Vise.
A KB nema u tarifniku stavku 2.5% za ino placanja, pa ne znam kako ide tacno...znacu kroz 15 dana tek.
Курс се врши по продајном за девизе,само нисам знао да ли директно из круне или из евра,али је из евра у динаре.У евро наравно конвертује Виза.Ти израчунај колики је то постотак.

Krajem aprila kad sam nakon uvođenja provizije za ebanking išao da ugasim račun, kažu dođi drugi dan malo ranije i završićemo.

Odem danas, kad ne leži vraže, za gašenje im je potrebno mesec dana!
Navodno zbog kreditnih kartica, insistirao sam da mi ne zadužuju račun za održavanje u Junu, navodno neće.
Не може човјек више једноставно ни банку напустити.:)

Pustim nalog iz komercijalne, prodje za 2 minuta.

Pustim nalog iz telenor banke, ne prodje ni posle 5 sati.

Kakva krš banka majko mila, on line banka :wc:

@Pauk, pa 2.5% :) Samo cu tek na izvodu videti detalje, ali neusplativo total.
Marko, proverio da nije vracen? Saljem cesto Tln u RF i za koji minut stize. Nejad su manje sume, nikad nije Hitno ili 300.000...

@Pauk, pa 2.5% :) Samo cu tek na izvodu videti detalje, ali neusplativo total.
Marko, proverio da nije vracen? Saljem cesto Tln u RF i za koji minut stize. Nejad su manje sume, nikad nije Hitno ili 300.000...

Ma nije, prošlo nakon 6 sati.

Kreće od 24.maja uplata na pojedinim bankomatima, ali ne vidim spisak lokacija.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Bice iste lokacije koje sada imaju mogucnost isplate EUR.

Odlično, taman da se rešim online banaka zauvek.

Znači nove bankomate postavljaju...

Tako je. Utoliko sto bankomati koji imaju mogucnost isplate evra nisu ni s od smarta. Nadam se samo da im nece potrajati godinama to sukcesivno postavljanje...

Slažem se, ali rade posao za isplatu.

Izvini ali ovo je dezinformacija. Prvi bankomat ce biti sutra na Trgu Nikole Pasica a kasnije ce biti postavljani sukcesivno. Informacija pravo iz banke

Ne znaci da je dezinformacija, svakako ne mogu biti korisceni postojeci bankomati, ali mozda ce lokacije biti iste.

Evo i ti si rekao mozda :) postavio sam pitanje banci da li su u opticaju bankomati koji trenutno imaju mogucnost uplate evra, rekli su ne, vec je za sada jedina lokacija na Trgu Nikole Pasica. Rekao bih da je jedino vazna informacija koja je trenutno tacna, a ne nagadjanja, zar ne? Daleko od toga da ne navijam da budu te lokacije, jer bi to za mene znacilo dva bankomata na manje od kilometar.

Тешко ће све то ићи релативно брзо,кад се узме у обзир ТБ и МТСБ која и нема своје банкомате,скоро.Више је маркетинг.

Pa 3-4 bankomata sa tom opcijom deluju prilicno beskorisno, ne verujem da bi ih uvodili tek tako. Uostalom, glavna svrha robotizovanja je svakako smanjenje broja zaposlenih - jedan bankomat kosta kao godisnja plata jednog radnika, dakle veoma brzo se otplati.

Odakle ti koliko kosta ATM?

Nazad
Vrh Dno