Šta je novo?

Komercijalna banka

Pise da se zaduzuju prvo euri, ako ih ima na deviznoj partiji.

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

To nije za online placanje, online sva placanja u KB idu kao dinarska.

Znaci ide konverzija? Po nepovoljnom kursu? Bzvze...

Znači kad se kupuje u inostranstvu na pos terminalu, skidaju eure, a kad se kupuje online skidaju dinare pa konvertuju?
Ne mogu da verujem da su toliko nesposobni....

sad iskomunicarah sa digitalnom eksp.. oni rekose da online ino placanja idu prvo da deviznog ako si ga povezao sa karticom .. pa kasnije sa dinarskog ukoliko nemas sredstava na deviznom vise .. kao na pos terminalu u inos ;-)
pitao za mastercard standard odlozeno placanje ..

Pa tako i pise na sajtu. Sad da li je tako u praksi... Jericho kaze da idu u dinarima sva online placanja, pa mi bilo cudno.
Sta je sad tu proverena info? Jericho to iz iskustva pricas da idu kao dinarska, iako si imao eure na racunu?

Poslednja izmena:
Tako je bilo sa Visa internet, a rekli su mi da je tako i za One&Only. Evo danas cu otici po svoju O&O jer mi je istekla Visa internet, pa cu videti da li mogu da se prebacuju devize na nju, i kupicu nesto na PlayStore-u za probu ako je moguce prebacivanje.

• Like
Reagovanja: M J
Visa one and only nema deviznu partiju tako da sa nje sve ide u dinare ..

A ona paywave sto spominju u okviru tog start racuna? Pise da se vezuje za deviznu partiju koliko se secam. Moze li ona za online placanja?

A ona paywave sto spominju u okviru tog start racuna? Pise da se vezuje za deviznu partiju koliko se secam. Moze li ona za online placanja?

Ne moze za online placanja .. jedina koje moze jeste Mastercard standrad odlozeno .. i neko je probao da izvadi Mastercard standard debitnu . koja moze da se poveze sa deviznim .. bila je prica o tome ovde .. i sad ja kreditne nemam .. garant i one mogu e sad vise o njima nek napise neko ko ih ima =)

3 дебитне картице се могу повезати с девизним:Виза електрон дебитна(пејвеј-не може на интернет;Мастеркард дебитна на одложено,може на нет;Мастеркард дебитна стандард/голд контактлес(тренутно постоји и у употреби је ,али је можде неће више издавати,не зна се док не добијемо валидну потврду-није на одложено и може на нет)

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Ta standard mc se više ne izdaje ...

Добро,ал је у употреби и користи се до истека па се може повезати с девизним.

Jeste... desp ce se razocarati opet. Bio sam do banke, da pitam. Meni je istekla, i dali su mi onu na 30 dana odlozeno

Koji standard mc na odloženo ili debitna ?

Mozda su je vratili. Jer pre 3 meseca sam ja bio. I dobio stvarno cudan odgovor. Ne izdaju je vise. A ne zna se razlog. Kao i za internet karticu ...

To je ova

1bbd008dc38ef6fc5819b373c1e3ab4a.jpg

Debitna

Jeste... desp ce se razocarati opet. Bio sam do banke, da pitam. Meni je istekla, i dali su mi onu na 30 dana odlozeno
Требао им је однијети одштампан захтјев с сајта,да му у банци попуне и да их мало збуни.:)

Kakav odstampan zahtev ?

Па за издавање те картице,са сајта банке:)

Aha, verovatno treba da skinu sa sajta :)

Pokazao sam devojci na šalteru internet stranu gde piše o toj mc debitnoj. Ona je odštampala zahtev i popunili smo. Čekam šta će biti. U sredu će biti nedelju dana.

I ja čekam :)

Koliko sam se sad iznervirao, stize mi izvod MC i pise da je clanarina za jun 500 dinara. Na stranu i to sto sam karticu podigao 3-4 dana pre kraja meseca.
Nije mi ni trebala Master, bukvalno me sluzbenica ubedjivala kad sam prebacivao na set "uzmite kad je dzabe, nema clanarine, tj. troskova odrzavanja", i ja popustim. Dal je realno da ***** ne zna, i jos me ubedjuje da je uzmem? Imate li trosak clanarine kod sebe na Aktiv set paketu?

Pronašao sam; "platne kartice - naknada" 500 din. Pretpostavljam da je možda izdavanje ove MC debitne što sam tražio.
Za Maj i April nije bilo te stavke...

Edit:
Ustvari to jeste članarina za onu MC na odloženo što je bila besplatna...
Nisam je nikad ni koristio, a uvalili mi kao besplatnu.

Poslednja izmena:
Pogledaj tarifnik bas sam ga danas gledao i ima stavka 500 din po tromesecju za mastercard standard.
Jos ih pitao preko digitalne ...kaze sve debitne su besplatne a citam taj tarifnik i bi mi sumnjivo.

Nije mi još stigao izvod, ali nije mi ništa naplaćeno, tu karticu imam od 25.02, i nema za sad troškova ...

Nazad
Vrh Dno