Koliki je dnevni limit za podizanje sa bankomata?
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Izgleds da zavisi od banke do banke, kod mene u Vlasotincu 20-tak hiljada dok sam u drugim gradovima podizao višeKoliki je dnevni limit za podizanje sa bankomata?
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Па ваљда је Класик пакет у питању.Иначе,број тел. је нешто најосновније код отварања рачуна.Без њега не би ни требали отварати рачун.Ne moze upit SMS-om ako se vec nije prijavio, jer mora vlasnik racuna da se prijavi za uslugu u poslovnici. Sanse da neko primeti da je novac podignut sa bankomata se mere promilima - uostalom, sin i majka su svakako glavni naslednici.
SMS za proveru 5622. Šalješ sa broja koji je registrovan u Kombank.Drugari, postoji li opcija da se nekako smsom vidi stanje na računu, otac mi je preminuo pre desetak dana, ali nisam još stigao da odem do banke jer je primao penziju u komercijalnoj, da vidim da nije blokirana, ne znam kako to ide, dal automatski ili treba ja da odem, i ako je legle u međuvremenu penzija da odem da podignem, a i majka je penzioner, mada nema pojma to šta i kad leže jer je otac uzimao i njenu i bio u toku s tim.... Čini mi se da je ranije imalo nekako da se to vidi smsom? Imaju stare telefone nisu android pa nemaju mobi aplikacije.....
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Идем логиком ствари,а ти ако знаш нешто више,реци и помози.Tarantula, nemoj da pretpostavljaš koji ko ima paket i da li je neko registrovan za uslugu.
Meni se čini da je dnevni limit 20k na bankomatu, a 50k dnevni limit na šalteru bez najave.
Mozes vise da podignes od 20k na bankomatu i sve zavisi kojom karticom podizes (master, dina, elektron....). Recimo ja koristim dina karticu i moj max limit na dnevnom nivo je 30k dinara. Za ostale kartice nisam siguran jer ih ne koristim. Ovo je proverena informacija od radnice iz kom banke. Nisam ni ja znao za ovo nego mi je trebalo vise od 30k a nisam mogao da podignem pa sam usao u banku i pitao.
Ja sam sa Visom podizao 50k na bankomatu. Dinu (jos) ni nemam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari