A jel bolji bio prosli?
http://users.teol.net/~vladix/index1.htm
Definitivno. Mozda je onaj noviji komplikovaniji, zahtevniji za izradu i ima vishe detalja... ali moj glas bih pre dao za ovaj stari.
Mala sugestija... dizajn sekcije Software se drasticno razlikuje od ostatka sajta i to (po mom mishljenju) nije dobro. Posetilac prosto ima utisak da je preusmeren ko zna gde. Sajt treba graditi kao jednu celinu (sa aspekta dizajna). Evo pogledaj... recimo benchmark.co.yu. Koju god stranicu da otvorish, prosto znash da si na tom sajtu.
PS keep workin':type:
Frejmove bez doctype-a je dodao .co.nrslazem se sa ovim i dodajem:
Izvini,nije mi namera da te vredjam,vec da ti pomognem da ispravis greske:
-Frejmovi bez preke potrebe 2007. na sajtu web "dizajnera" :zgran:
-Web "dizajner" koji ni doc type nema na svojim stranama u 2007.![]()
Govorio sam isključivo o kodu, ne o izgledu sajta (BTW, čini mi se da je ona simpatična background slika sa senkom pokupljena iz jednog od Blogger-ovih templejta).Ma,ne samo ozbiljan.Vec niko normalan ko je u zadnjih godinu dana posetio vise od 5 sajtova ukupno i ima ikakav smisao za estetiku.
Evo, sad je na udaru "target=_blank" jerbo nije "teorijski čisto".
Ja ću da koristim "target=_blank", pa nek' me spale na lomači! :S:Ako ti je "new window" neophodan,a ti korisiti JS i sl.
Ma samo napred,ali nemoj koristiti doc type strict i sve ce da bude po standardu.Ja ću da koristim "target=_blank", pa nek' me spale na lomači!
A to što GZ reče da ja ispaljujem komentare koji nemaju veze sa CSS-om... Pa priča oko STRONG i EM je čista filozofija, ko nije čitao Kanta i Hegela ne treba ni da pokušava da čita te rasprave o CSS-u (ne mislim na moje rasprave, nego na ono što o tome pišu eksperti & teoretičari).
Ma ja za pare sve kodiram kao XHTML 1.0 Strict (i ne da je takav doc type, nego jeste 1.0 Strict). Jednostavno, nećeJU da platU ako nije Strict.Ma samo napred,ali nemoj koristiti doc type strict i sve ce da bude po standardu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari