Ima, ali treba sagledati na duge staze - ako pocnes, da li ces se zaustaviti. Pogotovu ako na ovako necemu glupom pocnesNego otišli smo daleko od teme - po meni nema opravdanja da se neke ikonice plate 1$ bez obzira ko gde živi i kolika mu je plata!
Na sta mislis?Ono što je činjenica da se u Beogradu ništa ne proizvodi (pogledajte listu izvoznika) i da se pokazalo kao tačno ono što su decenijama stalno tvrdili Slovenci i Hrvati![]()
Ono što je činjenica da se u Beogradu ništa ne proizvodi (pogledajte listu izvoznika) i da se pokazalo kao tačno ono što su decenijama stalno tvrdili Slovenci i Hrvati![]()
Ja sam taj isti total commander platio jos nekad davno od studentskih para...0 din naravno. Ne razumem dvostruke standarde pojedinih forumaša ovde koji smatraju da je ok ne davati ni dinara Microsoftu i aplikacijama za desktop, ali im je sasvim normalno da plaćaju Drndoid aplikacije?
Ili si brat pirat za sve, ili nisi ni za šta.
Od piratskih aplikacija na mobilnom jedino imam CalenGoo i iGo navigaciju, ostalo je sve free, mahom opensource.
Pre neki dan odem na sajt Total Commandera u nameri da kupim licencu posle 18 godina nelegalnog korišćenja i ono... 4500 dinara... Mnogo kume... A lik šalje fizički CD na kućnu adresu.![]()
Nek mu neko skrene pažnju da je 2015. godina, ne 1995. i da ono, obori cenu i šalje licencu na mail i kraj priče.
Zanimljivo i pogresno zapazanje.
Ta ekipa iz Siepe su prevaranti neviđeni. Njihovi izveštaji nisu relevantni jer nisu uporedno objavili koliko je svaki od tih izvoznika u stvari uvezao. Kada dobijes i te podatke, videces crnu rupu u Kragujevcu.
Trenutno se koriste prednosti tajnog ugovora koji važi još nekoliko godina. Posle toga Fiat se povlači, a crna rupa iz Kragujevca će se proširiti Srbijom.
Neću više o ovome, nije za ovu temu.
Znaci u bg su samo blejaci i neradnici i bg finansira cela srbija.. Sada shvatam zasto se svi trpaju u bg iako imaju odlicna imanja makar ovde spavali u sobi od 5 m²
@Danilo Pantelić:
kada sam započeo moj posao pre 15 godina, infrastruktura van Beograda praktično nije postojala, a ceo posao mi zavisi od interneta.
Danas je bolje, ali ni blizu onoga što imam ovde.
2008 pre krize, nas 15-ak je dovlačilo 500000 eur godišnje u Srbiju. Sada je još uvek trpimo posledice krize, obim posla nije ni blizu onoga što je bio 2008, a konkurencija iz Kine i Indije je još žešća. Ipak, dovučemo taman za pristojan život.
Eto.. Mojih sada 10 radnika izveze više nego neki sa Siepinog spiska koji okreću milione (ne uvozimo ništa).
Fiat sa uvozom i oproštenim porezima stvara veći deficit nego kada bi bio zatvoren. Apsurdno je da firma sa 10ak zaposlenih više doprinese državi nego neka javna preduzeća i fabrike kojima se ponosite (Železara, Staklara,..). Meni je stvarno žao tih 50000 radnika Fiata, Zelezare i ostalih, ali oni zive od novca poreskih obveznika u Srbiji koje mi koji stvarno radimo punimo kroz porez. Oni svojim radom stvaraje samo gubitak.
Targo telekom koliko mi je poznato posluje isto samo u BG-u ...Fiber Power je trenutno dostupan delovima Bežanijske kose, Novog Beograda i Dedinja u Beogradu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari