Šta je novo?

Koliko imate godina?

Koliko imate godina?

• Ukupno glasača
    849
A za koj' 'andrak sluzi poll, ako ovde svako pojedinacno iznosi svoju godinu proizvodnje? :d

Ne znaju da se "nadju" na poll-u :d. Inace nema smisla, otkada je pocelo, za godinu smo stariji, ako se ovako nastavi, neko ce promeniti "zonu" godista.

Poz.

Vladd je napisao(la):
Ne znaju da se "nadju" na poll-u :d. Inace nema smisla, otkada je pocelo, za godinu smo stariji, ako se ovako nastavi, neko ce promeniti "zonu" godista.

Poz.

Recimo ja :) Imam 36 a nalazim se u zoni do 35.Neko ce pomisliti da sam neozbiljni klinac sa 35 godina :d

Ja имам IXX година. Занима ме ако објавим када ми је рођ, хоће ли ми неко купити поклончић? :)

nacitANA je napisao(la):
Ja имам IXX година. Занима ме ако објавим када ми је рођ, хоће ли ми неко купити поклончић? :)
U najboljem slucaju dobices e-mail od Benchmark tima u kojem ti zele srecan rodjendan i uspesnu saradnju na engleskom jeziku :S: :D .

A, pa desi se i da neko od clanova/drugara vidi tvoj rodjendan, pa ti cestita i pazari pivce... ;)

Али нећу пиво, хоћу свој кусур! Шалим се. Па, добро, и имејл је нешто...
Али ако баш инситирате, може и Нокиа н 91. :))))))

Januar 1976, znači 29 godina :bottle:

nacitANA je napisao(la):

Nije da sam bas neki Rimljanin,ali..hmmm..Koliko imas godina? :)

33 god.dobro je.videh da nisam toliko mator..ima i gorih hehehehe///samo da nema digitalne memopauze :)

19 godina i 9 meseci.

Po rezultatima vidim da clanovi ovog foruma, bar oni koji su glasali i bili iskreni, su mahom mladi do 30god sa preko 70% i to dokazuje da ovaj sajt ima zagarantovanu buducnost bar u narednih 30tak godina. Imam jedno pitanje kada je Benchmark.co.yu rodjen??? Moglo bi da se organizuje neka proslava za rodjendan za clanove foruma!!!

GEOM je napisao(la):
Imam jedno pitanje kada je Benchmark.co.yu rodjen??? Moglo bi da se organizuje neka proslava za rodjendan za clanove foruma!!!
I organizuje se, al članovi nisu pozvani :)

23 last time i checked...When was that?Who knows.. :p
Salu na stranu,23

15god.

Nazad
Vrh Dno