reforme skolstva,ucesce u ratu 1991,inflacija u 20-oj god i ostali shit..sve 1972 godishte....DARKSIDE ako ces za predsednika moj glas za tebe. 1972 takodje.I istina za baksuzno godiste.Nema sta nas nije oshinulo.
P.s. Pokusavam da se setim koje sam godine isao na kurs za masinski jezik za z80 al mi ne ide.
masnikosa je napisao(la):Da. Sestra mi je otisla malo dalje pa je u timu za razvoj gpu-a u ATI Technologies u torontu. Klinci sanjajte.
A sto se tice zvezde tu se slazemo samo neznam jel se secas zvezde kad je bila sampion sveta ili si samo cuo iz novina.Te sam godine sve utakmice odgledao sa pajtosima u aficima uz pivo.
Ja sam i onda jedva kapirao macro assembler a kamo li ...Matorci, pregazilo vas vreme...
Jel ste postali opasni programeri?
DARK SIDE je napisao(la):Kakav shit!Sve sami klinci koji postuju da su imali c64 a imaju po 17-25 god.Ja sam imao c64 negde 88-89 godine(vishe se i ne secam).Tada sam bio u srednjoj skoli).Ako ja punim uskoro 34 god koliko su onda pojedinci imali godina sa c64?Ishli u 4 razred i imali c64? :crash: Programirali for-next petlje,rnd funkcije i ostale nebuloze u obdanishtu? :wall: Ma daj koje pros....anje. Trebalo bi neko(pametan) da uskrati postovanje na ovom thread-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari