Šta je novo?

Koliko imate godina?

Koliko imate godina?

• Ukupno glasača
    849
Ajde da i ja kazem, ove godine cu imati 28, ali imam jos vremena :smoke:

ja imam 21 :) he he bolje to dakazem dok sam:

{offtopci} mlad, lep, pametan i igram sve RTS-ove koji mi padnu pod ruku ( tacnije samo blitscrieg ili kako vec :)))) ) nemam vremena :( {/offtopic}

Ja napunio 22...
uh... kako to gadno zvuci...
Jos malo pa se zenim :)

Kakav shit!:mad:Sve sami klinci koji postuju da su imali c64 a imaju po 17-25 god.Ja sam imao c64 negde 88-89 godine(vishe se i ne secam).Tada sam bio u srednjoj skoli).Ako ja punim uskoro 34 god koliko su onda pojedinci imali godina sa c64?Ishli u 4 razred i imali c64? :crash: Programirali for-next petlje,rnd funkcije i ostale nebuloze u obdanishtu? :wall: Ma daj koje pros....anje. Trebalo bi neko(pametan) da uskrati postovanje na ovom thread-u.

Poslednja izmena:
ima smisla i da se razdvoji interval 19-25 na 19-21(22) i 21(22)-25. Dobili bi dodatni info, obzirom da nas je toliko u toj grupi.
ali... sledeci put...

Poslednja izmena:
Matori, ja imam tih 25 godina i da, jesam u 4. razredu pisao for petlje, igrao se Deluxe Paint-om, Real3D-om i DirectoryOpus-om i ostalim cudima na Amiga-i. ;)

p.s. Igrao sam naravno i igre i to mnoooogo, al' sam sa caletom imao pakt 90% igre, 10% programi... :)

Ja 21

p.s. Pisao svoje prve for petlje na p64, al ne zato sto nije postojao 286 i m$w3.1 vec nisam imao kesa da ga kupim :), a nasa skola bila opremljena super-racunarima "made by EI";)

DARKSIDE ako ces za predsednika moj glas za tebe. 1972 takodje.I istina za baksuzno godiste.Nema sta nas nije oshinulo.
P.s. Pokusavam da se setim koje sam godine isao na kurs za masinski jezik za z80 al mi ne ide.

Poslednja izmena:
DARKSIDE ako ces za predsednika moj glas za tebe. 1972 takodje.I istina za baksuzno godiste.Nema sta nas nije oshinulo.
P.s. Pokusavam da se setim koje sam godine isao na kurs za masinski jezik za z80 al mi ne ide.
reforme skolstva,ucesce u ratu 1991,inflacija u 20-oj god i ostali shit..sve 1972 godishte....
Alal vam cufta kad ste kapirali english,pa Basic i ostale "astronomske" nepoznanice u to vreme..chudo od dece..8 bitashi i cpu 6510 su za mene u to vreme bili revolucija iako sam za vas bio "matori konj"...bio sam srecan koliko je tehnika napredovala od prvog cpu 4004(intel naravno).Danas to izgleda smehno u poredjenju sa ovim zverima kao onda c64 naspram eniac ili mark-a////:D

A tek spektruma koliko sam puta hteo da razbijem jer sam cekao da mi ucita nesto sa kasetasa i onda se posle pet minuta ucitavanja resetuje. Pa sam kupio i interfejs nesto na slovo k vec se ni ne secam da bi prikacio senzorski joystick koji sam sklepao sa drugom iz novina tj. galaksije. Drug je u to vreme sastavljao liru xt.

Matorci, pregazilo vas vreme... :d

Jel ste postali opasni programeri? :)

Da. Sestra mi je otisla malo dalje pa je u timu za razvoj gpu-a u ATI Technologies u torontu. Klinci sanjajte.
A sto se tice zvezde tu se slazemo samo neznam jel se secas zvezde kad je bila sampion sveta ili si samo cuo iz novina.Te sam godine sve utakmice odgledao sa pajtosima u aficima uz pivo.

Poslednja izmena:
masnikosa je napisao(la):
Da. Sestra mi je otisla malo dalje pa je u timu za razvoj gpu-a u ATI Technologies u torontu. Klinci sanjajte.
A sto se tice zvezde tu se slazemo samo neznam jel se secas zvezde kad je bila sampion sveta ili si samo cuo iz novina.Te sam godine sve utakmice odgledao sa pajtosima u aficima uz pivo.

Ti si ih gledao iz kafica, a ja sa stadiona sa mojim matorim! ;)

Toliko o tome... ;)

Poslednja izmena:
****** kad si odatle.Ja tada nisam bas mnogo imao para a ni moji pa nam je i kafic bio stadion.Sta ces .Izgleda si rodjen pod sretnom zvezdom al ne znam dali si i u Bari isao?Postovacu sliku ulaznice da vidis kako je izgledala samo kada je nadje moja zena jer ja neznam gde se cuvaju te najvrednije stvari a i mator sam bre da bih sve pamtio.

Poslednja izmena:
Matorci, pregazilo vas vreme...

Jel ste postali opasni programeri?
Ja sam i onda jedva kapirao macro assembler a kamo li ...:D.Bolje je koristiti neshto gotovo nego se muchiti...ovde se ne cene $$$$$ programeri...a ja sam pravnik inache,,,u svakom slucaju pokazacu ti kako se pravi for next petlja i to sa RND fukcijom ukoliko mi das tvoj Yamaha recever...ccccccccccccccccccccccccccccccc :D

Ludi ste 100%! :p

@masnikosa
U vezi Barija...
Nazalost, ne bas pod toliko sretnom zvezdom. :(

DARK SIDE je napisao(la):
Kakav shit!:mad:Sve sami klinci koji postuju da su imali c64 a imaju po 17-25 god.Ja sam imao c64 negde 88-89 godine(vishe se i ne secam).Tada sam bio u srednjoj skoli).Ako ja punim uskoro 34 god koliko su onda pojedinci imali godina sa c64?Ishli u 4 razred i imali c64? :crash: Programirali for-next petlje,rnd funkcije i ostale nebuloze u obdanishtu? :wall: Ma daj koje pros....anje. Trebalo bi neko(pametan) da uskrati postovanje na ovom thread-u.

Vidiš, ja sam moj spektrum dobio sa 7 godina, a to je bilo davne 1984. god.

pa i ja sam dobio prvi C64 sa 8 god. a spadam u kategoriju 17-25 tacnije 23 . a sa Basic-om sa stupio u interakciju sa 9 godina . a Basic je prost jezik pa moze i dete da ga nauci . I sta hoces da kazes sa tim da je to pros...avanje pogledaj sad klince 8-9 godina koji su imali komp od kad su se rodili sta umeju sve da urade

Ma batali, druze...

Da sednemo zajedno "sa matorcima" :d pa da malo programiramo zajedno. ;) Moze i basic, doduse visual, koji BTW mnogo ne volim, al' nema veze...

Poslednja izmena:
Drago mi je sto imamo takve narastaje i treba da ih imamo.Dok god ih bude misim da netreba da brinemo.Ako sam ikoga zezao u ovom tredu izvinjavam se ako se nasao uvredjen.

Ma kakva uvreda, bre, druze... ;)
Zezamo se... :)

:wave:

Vrh Dno