Ulrich
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.12.2020
- Poena
- 185
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X & DeepCool AS500
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- 32 GB (2x16GB) Kingston Fury Renegade 3600Mhz
- GPU
- XFX 7900XTX Merc 310
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 1TB & Kingston SKC 600 512GB & Seagate Barracuda 4GB,2GB
- Zvuk
- Creative Sound BlasterX G5 & Genius SW-G2.1 1250 & Samson SR850
- PSU
- FSP Hydro G PRO ATX3.0 1000W
- Kućište
- Sama Ark
- Monitor
- Gigabyte M32UC & Philips 325E1 & Philips 272E1GAEZ
- Miš & tastatura
- A4Tech W60 & Redragon Vishny
- Laptop
- Asus Tuf A17
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy M51
- Pristup internetu
- Optički internet
Nije njihova obaveza, nikad nije ni bila. Odgovorni su za sve do tvoje kuće ("do bandere"), ti si odgovoran za sve unutra
Brojilo je u tvom vlasništvu, ti ga kupuješ. Od njih ili od drugih, nebitno, mora da je baždareno, sertifikovano ...
Nikakva nova fora nego ti nemaš veze sa životom, ponašaju se tako samo poslednjih bar 70 godina. Ispravno ili ne drugo je pitanje
Ne branim ih, činjenice
Ne bih se mnogo žalio na to kada ti broji samo N.T, to je njihov problem 😀 Prijavio si, baš te briga
Da broji samo V.T. bio bi tvoj
Sami su mi rekli da jeste njihova obaveza i da bi ga zamenili po službenoj dužnosti,ali (navodno) nemaju na stanju nova brojila.....i brojilo se ne nalazi U mojoj kući (unutra),nego ispred kuće kod ulaznih vrata......aj sad,kad ti toliko imaš veze sa životom.......ako se dobro sećam,pre nekih 20ak godina su mi menjali takodje neispravno brojilo o njihovom trošku
I sada ne uzimaju u obzir stanje sa brojila (koje je samo u nižoj tarifi),niti ima svrhe da im šaljem sliku kroz onu novu aplikaciju,nego su mi objasnili da sad računaju kao da sam potrošio 70% struje u skupoj tarifi i 30% u jeftinoj dok se ne popravi brojilo,tj dok se ne stavi novo.....a meni ni to ne odgovara,jer potrošim još manje struje,pa mi je u interesu da je ispravno brojilo i da mogu da šaljem slike i obračunavaju mi potrošnju putem aplikacije...