Da ,u Ženeva je pica nacionalno jeloSamo da podrzim Devila sto se tice pice. Istina je da se ona pece na tako velikim temperaturama. Bar u Italiji i Zenevi gde sam ja jeo
Kako ste od racuna za struju dosli do kako se pravi pizza i sta se jede u Zenevi ?
Da ,u Ženeva je pica nacionalno jelo
Jeo sam njihove pice.....za mene to nije pica!!
Izvinjavam se svima jos jednom, naravno da nisam mislio tako, ali sam pogresno srocio (u zanosu pisanja).
Drugi kako hoce ali ja sam to doziveo kao kompliment iako za sebe smatram da ne spadam bas u stedljive.
Bahacenje je nesto sto nikako ne podnosim bilo da se radi o struji ili bilo cemu drugom.
I i dalje mi nije jasno kako 4-5 coveka svakog dana naprave 20 kg prljavog vesa, 3 pune korpe vesa, nije ni bitno.
@calexx
I onda smo ja i ti najvece budale u ovoj zemlji jer dobijamo popust od 5% a ljudi koji ne placaju ko zna kolko dugo na kraju sklope ugovor i dobiju otpis kamate, otpis dela duga (cesto i 50%) i ugovor da to placaju na rate, koje opet ne placaju.
Једном давно се другар расправљао са комшијом око камата које овај није хтео да плаћа на велики дуг. Онда су сели, прерачунали сваки рачун према курсу марке/евра из конкретног месеца/године и комшија је са свим каматама имао мањи дуг него што је другар плаћао. Сада видим да се нуди отплата без камата што је такође велика повластица. Ако је неко имао рачун 5.000 када је евро био 70 па он то сада плати 5.000, онда је уштедео бар 60% па се то и исплати или се бар тада исплатило. Да не помињем оне који пар деценија не плаћају, од како их је бивши ПМ убедио да тако раде.@calexx
I onda smo ja i ti najvece budale u ovoj zemlji jer dobijamo popust od 5% a ljudi koji ne placaju ko zna kolko dugo na kraju sklope ugovor i dobiju otpis kamate, otpis dela duga (cesto i 50%) i ugovor da to placaju na rate, koje opet ne placaju.
RTS plaćam...
Jel pocelo letnje tarifiranje od 23-7h
Па ваљда то има везе са променом рачунања времена па је ваљда и почело. Зар ви немате индикацију на неком уређају?? Код мене је још прастари уклопни сат па видим и на њему колико је сати а и имам лампицу међу осигурачима па увек знам шта се мери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari