- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Nas je 4 pa ide u proseku 2x dnevno... sta je tu cudno,pogotovo ako imas "sitne dece"?
А тек она кугла илити лопта која замењује прашак.I na tarabi pise svasta...![]()
Па колико дана ти је потребно да смислиш зашто перете три машине дневно и да ли се струјомер врти кад искључиш све потрошаче?polako, preksinoć sam postavio temu a ti već sada hoćeš rezultate![]()
То се онда не купаш као ја.Bojler od 80 litara sa temperaturom vode na 3/4 od maximalne temperature zimi kada je minus izdrzi od jutra do veceri 4 kupanja u razlicitim intervalima gde je poslednje kupanje oko 22h bez ikakvog dogrevanja.
Pa sada, ako odvrnes samo vrelu i pustis da napravis saunu u kupatilu onda da, verovatno ima da traje jedno kupanje [emoji3]То се онда не купаш као ја.Код мене издржи 20 мин. са једним купањем.. :d
Зашто би цена била 10,2 ако је скупа 5,628 у зеленој или 8,44 у плавој?
Racun mozes preuzeti od elektrodistribucije sa sajta. Bar ja tako proverim koliki je racun i pre nego sto postar donese. Jest da sam ja elektrovojvodina grupa, pa ima na sajtu, ne znam kakav sajt je za vas rejon.
Ako nemate naviku da koristite nocnu tarifu onda mi je ovoliko velika nocna tarifa jako sumnjiva, ili je uklopni sat koji prebacuje sa dnevne na nocnu razdesen (cesto se desava jer se oni ne proveravaju i po 30god),
ova druga opcija bi za tebe bila jos gora jer ces onda mnogo vise imati u dnevnoj potrosnji pa ce i racun biti bar 50% veci.
Evo upravo gledam prosek vise i nize tarife za moja 4 stana , svuda je nocna tarifa upola manje kw od dnevne tarife (a kod mene se ima obicaj da se pere i kuva nocu zbog jeftine struje).
Ovo kod tebe je jako sumnjivo.
Ako nemate naviku da koristite nocnu tarifu onda mi je ovoliko velika nocna tarifa jako sumnjiva, ili je uklopni sat koji prebacuje sa dnevne na nocnu razdesen (cesto se desava jer se oni ne proveravaju i po 30god),
ova druga opcija bi za tebe bila jos gora jer ces onda mnogo vise imati u dnevnoj potrosnji pa ce i racun biti bar 50% veci.
Evo upravo gledam prosek vise i nize tarife za moja 4 stana , svuda je nocna tarifa upola manje kw od dnevne tarife (a kod mene se ima obicaj da se pere i kuva nocu zbog jeftine struje).
Ovo kod tebe je jako sumnjivo.
U redu da se pere, skoro svaka masina ima delay start, ali sa kuvanjem nocu si malo zasolio pricu![]()
U pitanju su podstanari, kojima je svaki dinar bitan, pogotovo sto su iz juzne Srbije (citaj stedljiviji).
(za pravu picu je potrebna temperatura od minimum 400c stepeni).
Nisam Pirocanac, ali te stereotipe olako pises i deluje onako kafanski/pijacarski
Па неко мора да пази на сваку кинту, ево ја сам баш претходне ноћи кувао купус а пошто ми јефтина почиње ~0:15, онда израчунај колико је то трајало.U redu da se pere, skoro svaka masina ima delay start, ali sa kuvanjem nocu si malo zasolio pricu![]()
Ако си коначно решио да нађеш где не ваља, онда погледај повремено како се и у току дана мења па ако приметиш чудну потрошњу а ништа не ради, онда може да буде крив и неко са стране. Ајд јави сутра како си мерио.edit: jutros sam gledao i do 8h je radila niža tarifa, upisao sam i višu i nižu pa ćemo svaki dan u isto vreme da merimo da vidimo da li ima odstupanja ili svaki dan imamo po 40 kilovata u proseku.
Јок, извини се нама осталим јужњацима који нисмо циције а тако си све нас описао.Izvinjavam se svim Pirocancima na forumu zbog poredjenja (mada postoje vicevi o njima).
Јок, извини се нама осталим јужњацима који нисмо циције а тако си све нас описао.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari