Ista banka kao kod kolege, samo web nalog. Prolazi bez problema kad se ovako ispuni rucnoMeni je sigao taj novi racun za Jun mesec,sa novim tekucim racunom za uplatu.. Medjutim kada sam upisao taj novi tekuci racun da platim preko Intezine app (kao sto sam i do sad placao godinama) pise mi da je to devizni racun u inostranstvu,i da ne mogu da izvrsim uplatu sa mog redovnog tekuceg racuna....? WTF?
Proverio sam i sve je OK. Na hlađenje u junu smo potrošili oko 300 kWh. Za toplu vodu 150 kWh kao i uvek, i 350 kWh za kuvanje, veš, i sve ostale el. aparate u kući.Proveri brojilo, baš puno, meni je bilo 397KW za jun.
Svaka cast, uvek imas najmanju potrosnju na forumuImam 5 klima ali hlade samo dve. Ukupna potrosnja.
Neće biti, mada ja ima 0 klima.Svaka cast, uvek imas najmanju potrosnju na forumu![]()
Ma može se bez svega toga ali šta je sa frižiderom, bez njega pocrkasmo. Možda je plinski...Bojler, sporet, kuvas li nesto🙏
Evo mene 😂Neće biti, mada ja ima 0 klima.
Upravo, koji do juce skoro nista nisu pravili (pogledati temu o Solarnim panelima).Loži vas čovek ima solarne panele 😂
A koji ti je instalirani kapacitet panela?
Pa pošto sam zakupula kuću celu,i navodno na početku je bilo da imamo poseban sat za struju,kuca je odma pored tehničkog pregleda,na kraju mi je stigao mnogo veliki račun,ušla sam na sajt eps i ukucala potrebne podatke ,i videla da se moj račun poklapa sa ostalim računima prethodnim i da su mi uvalili račun d platim od njihove hale,gde sam htela da mi se objasni kako je to moguće,gde mi je gazda kuće rekao da za jedan sat dolaze dva računa,jer je struja odvojena,i sama znam da je to ne izvodljivo,ali sam htela da čujem da li je ikad iko doživeo ovaj fenomenJedan strujomer jedno merno mesto koje ima jedinstveni broj.
Ako stigne vise od jednog racuna za isti mesec onda je verovatno kopija, ili ako je bila ispravka onda treba pogledati sta pise stanja koja su zadnja ocitana pa ako se preklapaju onda se uzme onaj koji je zadnji stigao.
Svejedno ako i upisu neki veci iznos nego sto je stvarno, na sledecem racunu ce biti manje.
Ne znam, ja sam moja brojila zamenio sa digitalnim koji su izmesteni na ulicu i "daljinski" se ocitavaju (pod navodnicima jer svakog meseca vidim tamo oko 5-tog neko da cita strujomere).Funkcioniše li prijava stanja brojila sa linka dole i dobija li se neki povratni mejl da je poslato očitavanje primljeno i/ili uvaženo/odbijeno?
Електродистрибуција Србије
elektrodistribucija.rs
Specijalne za tu namenu. Šire se koriste olovne sa gel-om ili skuplje litijumske (kao Teslin powerwall).I jos jedno pitanje koje baterije se koriste za solarne panele?
Da li moze da se napravi sistem baterija i panela da izgura celu zimu grejanja na struju (najvise zimi potrosim oko 1200kw mesecno (svi uredjaji sa grejanjem), a uglavnom je do 1000kw mesecno).
Znaci da se preko dana napune baterije za tih par sati zubatog sunca i da mogu da izdrze grejanje i sve ostale uredjaje do sledeceg dana (ako je 1200kw mesecno znaci to je 40kw dnevno iliti 1,66kw/h u proseku).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari