Neko?Ima li EDB mejl za prigovore na radnike?
Izvini admine, nisam te prepoznao.
Meni se tek sinoć pojavio online...Jel su vam stigli racuni za jun?
Proveri brojilo, baš puno, meni je bilo 397KW za jun.Pojavio nam se online račun juče. Očitavanje od 5.6.
Ne znam kada smo u junu više kWh potrošili nego sada - oko 800kWh.
Je l si probao da skeniraš QR?Meni je sigao taj novi racun za Jun mesec,sa novim tekucim racunom za uplatu.. Medjutim kada sam upisao taj novi tekuci racun da platim preko Intezine app (kao sto sam i do sad placao godinama) pise mi da je to devizni racun u inostranstvu,i da ne mogu da izvrsim uplatu sa mog redovnog tekuceg racuna....? WTF?
Tek će da bude dranje za julPojavio nam se online račun juče. Očitavanje od 5.6.
Ne znam kada smo u junu više kWh potrošili nego sada - oko 800kWh.
Upravo mi je stigao račun za Jun, datum izdavanja 20.07. Utrošak 0 kW. Kako da rešim to što nisu očitali, prvi put mi se ovo dešava?
Imaš na računu mejl za reklamacije. Očitaj sam stanje i umanji malo i to im pošalji sa svojim edb brojemUpravo mi je stigao račun za Jun, datum izdavanja 20.07. Utrošak 0 kW. Kako da rešim to što nisu očitali, prvi put mi se ovo dešava?
Pisi prigovor na [email protected]..Upravo mi je stigao račun za Jun, datum izdavanja 20.07. Utrošak 0 kW. Kako da rešim to što nisu očitali, prvi put mi se ovo dešava?
Ja te ne osudjujem, niti slicno... samo govorim cinjenicno stanje, a ono je rok placanja (kraj meseca, ali oduzmi par dana jer nece da proknjize...).Kako sam mogao da reagujem ranije kada mi je račun ispostavljen danas sa današnjim datumom? Kako sam mogao znati da brojilo nije očitano? Pritom na uvid u račun i dalje stoji Majski račun kao poslednji.
Samo da javim,danas probao preko QR koda sa racuna,proslo iz prve.Je l si probao da skeniraš QR?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari