AtiRage
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.12.2002
- Poena
- 620
Cao svima, interesuju me vasa iskustva sa SD i antenskim kanalima na Full HD televizorima. Planiram da uzmem neki od 37 ili 40 inca, ali posto sam u sobi ogranicen sa prostorom [u smislu ne mogu previse da se udaljim od uredjaja] interesuje me na koliko metara i na kolikom ekranu je prihvatljiva slika iz analognog izvora.
Sto se tice prostora - mogu se udaljiti od zida max 2.5 metra. Tako da uveliko razmatram 32" zbog blizine ekrana..
Na umu sam imao seriju 5 ili 6 od Samsunga.
Interesuju me vasa iskustva sa istim televizorima i nasim tv programom [necu imati mogucnost digitalne kablovske].
Kog proizvodjaca bi ste mi preporucili i koji model koji se dobro snalazi sa SD signalom?
TV kupujem za gledanje HD filmova, dvdripova i igranje. Pretezno za kucni bioskop, ali cu puno gledati i tv program.
Unapred hvala :wave:
Sto se tice prostora - mogu se udaljiti od zida max 2.5 metra. Tako da uveliko razmatram 32" zbog blizine ekrana..
Na umu sam imao seriju 5 ili 6 od Samsunga.
Interesuju me vasa iskustva sa istim televizorima i nasim tv programom [necu imati mogucnost digitalne kablovske].
Kog proizvodjaca bi ste mi preporucili i koji model koji se dobro snalazi sa SD signalom?
TV kupujem za gledanje HD filmova, dvdripova i igranje. Pretezno za kucni bioskop, ali cu puno gledati i tv program.
Unapred hvala :wave: