Danas. Ima 67 brojeva. Prvih pet izlazi na dve nedelje. Ostali jednom nedeljno. Prvi broj je 150 ili 200 dinara. Drugi 500 i svi ostali 1000.da li si mozda nasao kada izlazi?
Danas. Ima 67 brojeva. Prvih pet izlazi na dve nedelje. Ostali jednom nedeljno. Prvi broj je 150 ili 200 dinara. Drugi 500 i svi ostali 1000.da li si mozda nasao kada izlazi?
Danas, 18.3.da li si mozda nasao kada izlazi?
Da, mislim da je to kao preparirani leptiri, samo u plastici umesto rama, sećam se kabineta biologije iz osnovne škole, bilo je dosta insekata na taj fazon 😅То су праве животиње преливене течном пластиком?
Samo znam da piše sledeće:То су праве животиње преливене течном пластиком?
Ljudi jel moguce da skoro niko od vas ne otvara ta pakovanja, tako vam gadno stoje, gde uopste stoje?I automobile kad i sa postolja odvrnem opet ne znam gde cu s njima a ne onako upakovani.. Da bi posle mogli da prodate ili tako nesto?
To na slikama je samo reklama. Na youtube imaju snimci sklopljenog modela, od pre 2-3.god, i isti su kao kod nas. Ja svoj tek treba da sklopim..😉Ko je sastavljao Dodza, da li ste primetili da su poslali drugaciji model haube?
Na reklamnim snimcima pricaju o modelu kome se otvara hauba. To se vidi i na slikama i hauba ima svoje nosace.
Pogledajte prilog 485123
Model koji su nama poslali je samo hauba bez sarki, ona se drzi za auto tako sto se pricvrsti drzacima haube koji se bas tesko stavljaju, prakticno nikad vise nece moci da se otvori hauba.
Pogledajte prilog 485124
Preskupo..a sve manji i manji...kad izadje neki sleper, kupujemoo hehNikoga više ne zanimaju kamioni, izašla je "Zastava Rival" juče 😄
ihh servo mihalj...legendarno.Uzeo ja danas, nije zainteresovanost ni blizu kao kad su automobili krenuli.
Inače objavili su na sajtu sledeća 2 broja:
Pogledajte prilog 486960
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari