Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

То су праве животиње преливене течном пластиком?
Da, mislim da je to kao preparirani leptiri, samo u plastici umesto rama, sećam se kabineta biologije iz osnovne škole, bilo je dosta insekata na taj fazon 😅

Једно су збирке инсеката за установе, друго овако нешто. Није баш етички жива бића убијати на овај начин, ради зараде.
Вероватно су добили све потребне дозволе, што у овој земљи и није тешко.

То су праве животиње преливене течном пластиком?
Samo znam da piše sledeće:

Nije igračka. Zabranjeno je otvaranje i uništavanje. Zabranjeno je jesti. Nijedna vrsta u ovoj kolekciji nije na listi ugroženih ili zaštićenih vrsta.

Ovo sa životinjama bi trebalo bojkotovati iz tog razloga što su prave životinje.
Ladno su mogli da naprave replike od plastike i niko reč ne bi rekao, nije bilo potrebe ubiti životinju.

Видео да постоје такве колекције и са акваријумским рибицама...

Ljudi jel moguce da skoro niko od vas ne otvara ta pakovanja, tako vam gadno stoje, gde uopste stoje? :) I automobile kad i sa postolja odvrnem opet ne znam gde cu s njima a ne onako upakovani.. Da bi posle mogli da prodate ili tako nesto?

Ljudi jel moguce da skoro niko od vas ne otvara ta pakovanja, tako vam gadno stoje, gde uopste stoje? :) I automobile kad i sa postolja odvrnem opet ne znam gde cu s njima a ne onako upakovani.. Da bi posle mogli da prodate ili tako nesto?

Ja sam ih dugo imao sve upakovane ali sada deo kolekcije je u ovoj vitrinici. Nemam mesta da sve izložim pa je lakše držati ih zapakovane sa strane, barem meni.

viber_image_2025-03-19_16-10-00-613.jpg

Ko je sastavljao Dodza, da li ste primetili da su poslali drugaciji model haube?
Na reklamnim snimcima pricaju o modelu kome se otvara hauba. To se vidi i na slikama i hauba ima svoje nosace.
1742467649331.png

Model koji su nama poslali je samo hauba bez sarki, ona se drzi za auto tako sto se pricvrsti drzacima haube koji se bas tesko stavljaju, prakticno nikad vise nece moci da se otvori hauba.
1742467718820.png

Ko je sastavljao Dodza, da li ste primetili da su poslali drugaciji model haube?
Na reklamnim snimcima pricaju o modelu kome se otvara hauba. To se vidi i na slikama i hauba ima svoje nosace.
Pogledajte prilog 485123

Model koji su nama poslali je samo hauba bez sarki, ona se drzi za auto tako sto se pricvrsti drzacima haube koji se bas tesko stavljaju, prakticno nikad vise nece moci da se otvori hauba.
Pogledajte prilog 485124
To na slikama je samo reklama. Na youtube imaju snimci sklopljenog modela, od pre 2-3.god, i isti su kao kod nas. Ja svoj tek treba da sklopim..😉

Ima li neko informaciju, koj ce sledeci model Deagostini plasirati, posle dodgea?

Da li je još nekome peti broj Dizni platinaste kolekcije - Pepeljuga - na bugarskom unutra?

Nikoga više ne zanimaju kamioni, izašla je "Zastava Rival" juče 😄

A na kioscima ima i prethodna dva kamiona, plus dva tri legendarna automobila.
Trafike sada više izgledaju kao prodavnice igračaka zajedno sa komadima iz ostalih edicija.

Uzeo ja danas, nije zainteresovanost ni blizu kao kad su automobili krenuli.

Inače objavili su na sajtu sledeća 2 broja:

Pogledajte prilog 486960
ihh servo mihalj...legendarno.
inace opet mali modeli kad se preracunaju realne dimenzije..mislim da je bilo bolje da su malo saltali jer za skoro 2000 din ovi mali modeli se nikako ne isplate, bolje jednom neki sleper i veliki kamion, pa neki manji itd. Plasim se da se jednostavno posle par brojeva ne ugase

Bilo bi lepo kada bi bilo par modela šlepera + prikolica tj priključno vozilo ali koliko sam video u sličnim kolekcijama, teško da će biti nešto veće od FAPa i Mercedesa koji su bili u prošlim brojevima.

U suštini u ovakvim kolekcijama su najzanimljiviji i najverdniji ovi lokalno brendirani modeli, koji drugačije ne bi ni bili proizvedeni.

Uzeh juce. Sjajan model.

Kaže mi jutros prodavačica u kiosku da im modeli kamiona dolaze u kutijama po 50 komada i da se dosta prodaju.
Kada su počeli legendarni automobili nikada im nije toliko stizalo, bar su prodavačice pričale da im stiže do 5 komada.

Sećam se kada su počeli automobili bio je baš haos, dobro je da su povećali tiraž na kamionima, barem za ove prve brojeve koji se obično najviše traže.

Kada dođu "Legendarni autobusi", tek tada će da dođe do haosa, i sa cenama i sa modelima 😁

Vrh Dno