Pa manja je Zastava od Fapa...i to priličnoVideo sam u prolazu na trafici. Ali mi se čini da je ovaj drugi broj kamiona. Barem tri puta manji od Agrokomerc
Fino izgleda, kod mene još nije izašao, valjda će sutra. A taman bi mi se uklopio uz leteći tanjir koji sam pravio kao klinac 😄😄😄
Ne skupljam to ali pratim neke grupe na fb. Trebalo je da izadje 10.3. taj zaostali broj, ali nije izasao, jer nemaju dovoljan tiraz jos uvek, tako da nisi propustio.Jel ima neko informaciju o Paklenim ulicama br 109? Pise da su izasle 10.03. ali nigde nisu dobili gde sam pitao.
Super, hvala!Ne skupljam to ali pratim neke grupe na fb. Trebalo je da izadje 10.3. taj zaostali broj, ali nije izasao, jer nemaju dovoljan tiraz jos uvek, tako da nisi propustio.
Dali su Fapa za 400, malu Zastavu za 1000, lepo bi bilo da i ovaj daju jeftinijeOvaj je odlican, steta sto ga nisu dali za hiljadarku, ali to je i bilo ocekivano, ipak zele da se prodaje po visoj ceni.
Ako je to drugi broj, ja mislim da ima.Ima li još negde da se kupi Snežana? Zakasnih...
Prvi broj su dali jeftino da navuču mušterije. Jako lep model i veliki. Ovaj drugi broj sićušan. Prvi broj ga nema nigde u Nišu, a drugi ga ima na skoro sve trafike.Dali su Fapa za 400, malu Zastavu za 1000, lepo bi bilo da i ovaj daju jeftinije
Pa nije kupio, izlazi sutra, tj. sredom.Da li je neko kupio legendarne kamione br.3 ?
Ja ovo obavezno kupujem. Pre 10 ili 15 godina, slično ovo je bilo u Hrvatskoj. Seoske Životinje ostale još 4 broja. Ovo je verovatno umesto toga.Od danas na kioscima kolekcija Pravi insekti i bube
da li si mozda nasao kada izlazi?Ja ovo obavezno kupujem. Pre 10 ili 15 godina, slično ovo je bilo u Hrvatskoj. Seoske Životinje ostale još 4 broja. Ovo je verovatno umesto toga.
То су праве животиње преливене течном пластиком?Od danas na kioscima kolekcija Pravi insekti i bube
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari