balthazare
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 27.01.2024
- Poena
- 21
Ja taj broj nikako nisam mogo da nađem. Na nekolko različita mesta sam tražio, i nema nigde. Samo 41, po nekoliko komada. Reko sigurno nije izašo.Izašao je bio broj 40 (Pčele), ne sećam se tačno kad (neki broj je kasnio, ne sećam se koji), ali znam da jeste išlo redom.
Ne znam jesi li uspeo da nađeš negde, ako ne, piši na neki od mailova, jer mislim da sutra vraćaju pošto izlazi sl. broj (bar tako rade ovi kod kojih kupujem).Ja taj broj nikako nisam mogo da nađem. Na nekolko različita mesta sam tražio, i nema nigde. Samo 41, po nekoliko komada. Reko sigurno nije izašo.
Nisam opet ni pokušavao. Jer na sva ta mesta, koja sam gledao, a na različitim su delovima grada, nemoguće mi da se sve rasprodalo. Čekam da vidim šta će sutra da izađeNe znam jesi li uspeo da nađeš negde, ako ne, piši na neki od mailova, jer mislim da sutra vraćaju pošto izlazi sl. broj (bar tako rade ovi kod kojih kupujem).
Da, zvanično sledeće nedelje izlazi ali već ima par slika "iz magacina" po netu, verovatno će ih biti i po oglasima brzo...ne verujem, mislim sledece nedelje tek na kioscima. Sad, verovatno je proslo carinu, pa neko može i tu da skine sa palete![]()
Već je bila ta kolekcija, ja imam istog Kralja Lavova od pre par godinaU četvrtak izlazi prvi broj Dizni platinaste kolekcije
Gde je u prodaji, vec nekoliko njih vidim da pisu da je u prodaji, proverio na bar 10 trafika raznih, radnicu nisu ni cule da izlazi, a kamoli da je stiglo.Fap od danas u prodaji. Izgleda vrhunski
Da, samo se zvala zlatna. Platinasta se razlikuje po, kako su mi rekli, kvalitetnijem papiru i malo modernijim ilustracijama.Već je bila ta kolekcija, ja imam istog Kralja Lavova od pre par godina
Obzirom na to da automobili kostaju 1100, a one kacige 1500, ne vidim da je 1700 cudno za kamion sa ovoliko detalja.Pa oni mozak nemaju. 1700 dinara...preteraše ga
Da, kamioni u 1:43 su poprilično veliki, u Mađarskoj i Slovačkoj ova kolekcija košta oko 20 eur a kod nas na oglasima su ti kamioni išli za 3000-4000 din.Obzirom na to da automobili kostaju 1100, a one kacige 1500, ne vidim da je 1700 cudno za kamion sa ovoliko detalja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari