Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Ccc, ovi iz DeAgostinija više ne veruju ni samom sebi

Prilozi

• IMG_20250211_120924.jpg
    IMG_20250211_120924.jpg
    98.8 KB · Pregleda: 140
Izašao je bio broj 40 (Pčele), ne sećam se tačno kad (neki broj je kasnio, ne sećam se koji), ali znam da jeste išlo redom.
Ja taj broj nikako nisam mogo da nađem. Na nekolko različita mesta sam tražio, i nema nigde. Samo 41, po nekoliko komada. Reko sigurno nije izašo.

Ja taj broj nikako nisam mogo da nađem. Na nekolko različita mesta sam tražio, i nema nigde. Samo 41, po nekoliko komada. Reko sigurno nije izašo.
Ne znam jesi li uspeo da nađeš negde, ako ne, piši na neki od mailova, jer mislim da sutra vraćaju pošto izlazi sl. broj (bar tako rade ovi kod kojih kupujem).

Ne znam jesi li uspeo da nađeš negde, ako ne, piši na neki od mailova, jer mislim da sutra vraćaju pošto izlazi sl. broj (bar tako rade ovi kod kojih kupujem).
Nisam opet ni pokušavao. Jer na sva ta mesta, koja sam gledao, a na različitim su delovima grada, nemoguće mi da se sve rasprodalo. Čekam da vidim šta će sutra da izađe

ne verujem, mislim sledece nedelje tek na kioscima. Sad, verovatno je proslo carinu, pa neko može i tu da skine sa palete :D

Ja sam dobio informaciju da je jutros kamion bio u prodaji.

Da li neko ima da proda čarobne zvučne priče Mačke iz visokog društva, ne mora figurica, može i samo knjiga? Hvala unpared

Fap od danas u prodaji. Izgleda vrhunski
Gde je u prodaji, vec nekoliko njih vidim da pisu da je u prodaji, proverio na bar 10 trafika raznih, radnicu nisu ni cule da izlazi, a kamoli da je stiglo.

Stiglo je u neke radnje pa oni prodaju ranije, ni DeAgostini sajt nije još ažuriran za novu kolekciju.

proverio sam barem 20 trafika u krugu slavije, pravnog i slicno...niko ni ne zna da izlazi ista..

Legendarni kamioni stigli u neke radnje i vec ih rasprodali. Ni oni iz De Agostinija pojma nemaju. Uzas.

Lokalna trafika u Kg dobila 6 komada i svi otišli. Mojkiosk nije još uvek

Ja sam obišao par trafika u NS danas, niko nije još dobio. Verovatno će ih biti gomila od sledeće nedelje a za brojeve posle toga biće borba kao sa automobilima na početku...

Do srede ih neće biti....taman kada sam hteo nešto od toga da kupujem...

Seoske životinje broj 42, kupih juče. I to broj koji je izašo u četvrtak. Na pola trafikama stigo po komad, dva i rasprodao se, a na pola trafikama je prestao da dolazi. Verovatno su mu smanjili tiraž. Ne mogu da verujem, da sam ispustio broj 40. I da moram da se napinjem oko naručivanja....

Jel kupio neko nešto od ovih novih kolekcija?

Automobili 1100 din - donekle pristojna cena.
Kacige 1500 din - debelo bezobrazna cena.
Kamioni 1700 din - bar 300-400 din veća cena.

Obzirom na to da automobili kostaju 1100, a one kacige 1500, ne vidim da je 1700 cudno za kamion sa ovoliko detalja.
Da, kamioni u 1:43 su poprilično veliki, u Mađarskoj i Slovačkoj ova kolekcija košta oko 20 eur a kod nas na oglasima su ti kamioni išli za 3000-4000 din.

По овим сликама и снимцима, изгледа ми да је пластика материјал који ту доминира...ако су модели од пластике, то је велика цена...

Na Fapu su šasija i kabina od metala. Autići ove veličine kod kineza koštaju od 2000 pa na više, tako da 1700 za kamione je prilično džabe

Nazad
Vrh Dno