Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

zar nije izasla 98? sada gledam koju sam kupio
Ti što rade na trafikama, NEMAJU POJMA, kad se šta prodaje. Negde pred sam kraj kolekcije, prebacili su na dve nedelje, i pred 3 ili 4 broja sad na kraju vratili na nedelju dana. A ove Guuu, što prodaju, misle i dalje da je na dve nedelje i onda stave časopis sa strane i kažu nema, nije stiglo. Ako prodaju ranije, 20 posto od plate. Al problem je što ništa ne gledaju. Samo telefon u ručice i platica da se primi!

Ima i posle te jos jedna, Luka se zove
Znaci i ta je vec izasla, da probam da je pojurim po trafikama?

Kupovao sam 2 primerka, i bio je bas pakao, morao sam da obilazim po nekoliko trafika sredom ujutru da bih nabavio oba, mislim da mi se svega jednom desilo da sam kupio na istom mestu.

Znaci i ta je vec izasla, da probam da je pojurim po trafikama?

Kupovao sam 2 primerka, i bio je bas pakao, morao sam da obilazim po nekoliko trafika sredom ujutru da bih nabavio oba, mislim da mi se svega jednom desilo da sam kupio na istom mestu.
Da, izasao je broj 99

Neko info za IronMan-a? Kad izlazi?

Reče mi žena na kiosku danas da nema više zvucnih priča, mada sam ja nesto čula da ce biti do 105?

Na sajtu piše da danas treba da izađe broj 56.... Videćemo sutra 😏🙄

Pozdrav ☺️
Da li možda neko zna za seoske životinje, broj 37 i 38, koji su naslovi i koje su figurice uz njih išle? Može i slika ako neko ima 🤗
Nama nekako promakli...

Broj 56. Iron Man-a bi trebalo da izađe sledeće nedelje, pisao sam im na mail i dobio taj odgovor, nisu rekli ništa zbog čega je kašnjenje.

Sledeći broj u petak, promena sa utorka, za one koji ne znaju. Ovo je obaveštenje msm još iz broja 31

Prilozi

• IMG_20250206_223539.jpg
    IMG_20250206_223539.jpg
    88.6 KB · Pregleda: 80
Jel kupio neko seoske životinje, broj 40? Ili opet idu preko reda. Broj 41, ga ima u prodaji.

Ima li neko saznanje za novi broj legendarnih? Znam da ce ove nedelje izaci u petak, ali koji model? 😀

Trebao bi da je Mercedes, ne sećam se sad koji
Nego, ovo je neko objavio na FB, pišu u komentarima da izlazi 19.2,

Screenshot_97.png

Mercedes izasao danas, w115, izgleda u 2 varijante, bela i zelena.

Nazad
Vrh Dno