Gledao sam po grupama i na kp, nigde nema drugačiji model, recimo da piše volga na tablici, ovo je definitivno nešto sa drugog tržišta, pošto ima i to udubljenje na blisteru, ali nije iz starije serije, tamo je bio crne boje. Nema veze, bitno je da je stigao na vreme i da ima normalno postolje, а ne ono veće 😄😄😄Sledeći autić koji izlazi u utorak, slika iz fb grupe. Inače ovakav auto sam slupao u zgradu kad sam bio mali, čačkali sestra i ja žice ispod volana i bum, sreća bilo samo par metara 😄😄😄Pogledajte prilog 455216
Izgleda da je sa trzista Poljske povucen model....Stigla Volga, lepo urađen model samo što mi uvek zapadne sa malo nakrivljenim farovima.
Pogledajte prilog 455638Pogledajte prilog 455639
Nego čini mi se da ima sve više modela sa sivim kartonom, od prošlog broja krenuli su da lepe "dekleraciju" ispod.
Ako mislis na figuru, ni ja nisam nasao br37 nigdeNeko neki info za zadnji broj IronMan-a? Da li je neko ove nedelje uspeo kupiti?
Da, na figuru... Ne strip 😁Ako mislis na figuru, ni ja nisam nasao br37 nigde
Pazi, velike su sanse da se i kolekcija prekine...izbacuju iskreno 1 dobar pa 3 losa modela, a od tad prodje 2 meseca...Pritom u mojoj blizoj okolini su skoro svi prestali da kupujuSad sam pročitao u fb grupi da Legendarni ne izlazi u utorak, po ko zna koji put preskaču 😩😩 Ako ovako nastave, celu kolekciju ću da sakupim u staračkom domu "Poslednji trzaj"😂😂😂
Lavlja straža, 84. broj po reduMoze li neko da mi kaže koja je Zvučna priča izasla prošle srede (4.09.) i koja je po redu?
Nek neko okaci fotku ako je uzeo, da vidimo iz prve ruke. Ali da, 1500 dinara je previse, mislio sam da ce biti 1000.За 399 дин ок, али за 1499 дин не вреди. Планирају 73 броја.
Meni bi jedva odgovarao i onaj šlem iz "Svemirskih lopti (Spaceballs)" kolika mi je glava 😂😂😂Evo par slika koje sam nasao u jednoj fb grupi
Ima par oglasa na Ebay-u gde se prodaje cela kolekcija, verovatno će potpuno isto biti kod nas, možda samo drugačiji redosled izlaženja, pa vredi pogledati da se zna šta očekivati otprilike.Sad se baš razmišljam, dal da uzimam kolekciju. Mnogo mi para na to odlazi. Taman se "Šumske Životinje" završile. "Zvučne Priče" još 14 brojeva. Ostale tri, stigle negde do pola. I sad ovo...
Realno ne vredi ni ovih promotivnih 400 kintiZa one koji se dvoume. Slem je uzasnog kvaliteta, tacnije plastika izgleda najjeftinije moguce, definitivno ne vredi 1500 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari