Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Stigla Volga, lepo urađen model samo što mi uvek zapadne sa malo nakrivljenim farovima.
IMG_20240827_100725.jpgIMG_20240827_100730.jpg

Nego čini mi se da ima sve više modela sa sivim kartonom, od prošlog broja krenuli su da lepe "dekleraciju" ispod.

Sledeći autić koji izlazi u utorak, slika iz fb grupe. Inače ovakav auto sam slupao u zgradu kad sam bio mali, čačkali sestra i ja žice ispod volana i bum, sreća bilo samo par metara 😄😄😄Pogledajte prilog 455216
Gledao sam po grupama i na kp, nigde nema drugačiji model, recimo da piše volga na tablici, ovo je definitivno nešto sa drugog tržišta, pošto ima i to udubljenje na blisteru, ali nije iz starije serije, tamo je bio crne boje. Nema veze, bitno je da je stigao na vreme i da ima normalno postolje, а ne ono veće 😄😄😄

Neko neki info za zadnji broj IronMan-a? Da li je neko ove nedelje uspeo kupiti?

Екстремис? Изашао прошле недеље. Нови број сад у уторак.

Nije s kioska ali je iz maxija

1000026238.jpg
1000026240.jpg

Sad sam pročitao u fb grupi da Legendarni ne izlazi u utorak, po ko zna koji put preskaču 😩😩 Ako ovako nastave, celu kolekciju ću da sakupim u staračkom domu "Poslednji trzaj"😂😂😂

Sad sam pročitao u fb grupi da Legendarni ne izlazi u utorak, po ko zna koji put preskaču 😩😩 Ako ovako nastave, celu kolekciju ću da sakupim u staračkom domu "Poslednji trzaj"😂😂😂
Pazi, velike su sanse da se i kolekcija prekine...izbacuju iskreno 1 dobar pa 3 losa modela, a od tad prodje 2 meseca...Pritom u mojoj blizoj okolini su skoro svi prestali da kupuju

Nema teorije da se to desi, na kioscima se sve uvek rasproda, dokle god u utorak posle 9h ne možeš da nađeš automobil ima da izlaze

Zato što rade po principu rezervacije. Kiosk naruči 1 komad, dobiće jedan komad, i u utorak ujutru na tom kiosku neće biti ni jedan za slobodnu prodaju jer je taj 1 već rezervisan.

Moze li neko da mi kaže koja je Zvučna priča izasla prošle srede (4.09.) i koja je po redu?

Kad li to krece?

За 399 дин ок, али за 1499 дин не вреди. Планирају 73 броја.

За 399 дин ок, али за 1499 дин не вреди. Планирају 73 броја.
Nek neko okaci fotku ako je uzeo, da vidimo iz prve ruke. Ali da, 1500 dinara je previse, mislio sam da ce biti 1000.

Lepo je što se dobije i zaštitna prozirna kutija, Legendarni Automobili na zapadu isto dolaze sa takvom kutijom dok kod nas i na istoku samo plastičan blister.

Možda uzmem par brojeva od poznatijih likova, skupljati sve za 1500 po komadu je baš previse.

Uzeh i ja malopre. Sto kaze @Nadla , preterase sa 1500 dinara, do 1000 i nekako, ovako bas i ne verujem da ce se mnogo prodavati.

Sad se baš razmišljam, dal da uzimam kolekciju. Mnogo mi para na to odlazi. Taman se "Šumske Životinje" završile. "Zvučne Priče" još 14 brojeva. Ostale tri, stigle negde do pola. I sad ovo...

Za one koji se dvoume. Slem je uzasnog kvaliteta, tacnije plastika izgleda najjeftinije moguce, definitivno ne vredi 1500 dinara.

Za one koji se dvoume. Slem je uzasnog kvaliteta, tacnije plastika izgleda najjeftinije moguce, definitivno ne vredi 1500 dinara.
Realno ne vredi ni ovih promotivnih 400 kinti
Kada se uporedi ovaj šlem i prvi fića koji je izašao...

Nazad
Vrh Dno