balthazare
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 27.01.2024
- Poena
- 21
U utorak 16.7 izlazi br 21 Legendarnih Automobila - Žuta Lada Niva
U utorak 16.7 izlazi br 21 Legendarnih Automobila - Žuta Lada Niva
Trebalo bi da bude i škoda oktavija u broju 44Izgleda da nas u utorak ocekuje jos jedna skoda.
(Nije moja fotka, preuzeto s FB)
Kod mene je superOvo i jeste Škoda Oktavija
![]()
Ја сам га само по томе и запамтио, дадоше ми га својевремено у видео-клубу кад сам имао 6-7-8 година, испрепадао сам се само тако, нисам га ни одгледао целог.The Black Cauldron u originalu, bio je kontroverzni crtani i kad je izašao, zato nije dobro ni prošao, retko ko je i čuo za njega, pošto je totalno odstupao od diznijevih crtaća do tada. Dosta je morbidan i čudi me da je uopšte u ovoj ediciji, pošto nije baš za decu, pogotovo ne malu.
Možda bude karavan verzija u broju 44.Opet su skupljali gde su stigli, trebalo je da izađe škoda oktavija super, a vidim da su mnogi dobili običnu škodu oktaviju, koja po spisku treba da bude u broju 44
Kod mene je super
Kakav bezobrazluk, klasicno izmuzavanje pred kraj...sad znaju da niko nece da odustane ko je od pocetka skupljao. Ja nisam, ali znam bar troje sto su krenuli od pocetka.Čarobne zvučne priče poskupele, sada su 1100 dinara.
Sta piše, koja je cena na poleđini? Prestao sam da kupujem, prodao sam celu kolekciju...Ja sam sad kupila za 1000 din zvucnu pricu danas sto je izasla
Na knjizi stvarno pise 1099 din ali je izgleda prodavacica po navici naplatila 1000 🤣Sta piše, koja je cena na poleđini? Prestao sam da kupujem, prodao sam celu kolekciju...
Uzeli u Maxi-ju za 999din 🙃 Ni oni nisu promenili u sistemu...Na knjizi stvarno pise 1099 din ali je izgleda prodavacica po navici naplatila 1000 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari