Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Sve je tu super osim Poljaka što masovno kreću tamo negde od 62. broja.

Jer osim poljskih fijata koji su se kotrljaji na našim drumovima i koji su svakako lep dodatak kolekciji ostatak baš i nije bio viđan. Nadam se da je taj deo spiska podložan promenama.

@rAMA
Do 62. broja tesko da ce da stignu 😀

Dokle god im ide prodaja, ne verujem da će biti problema..

Ovo sam sad našao na fbIMG_20240625_021651.jpg
Vrv su skupljali po celoj Evropi modele koji nisu prodati, ko zna koliko verzija će sad da izbace 😄😄😄

Ne znam ko "pametan" je izbacio ovu knjigu sa ilustracijom onog skeleta. Bas prilagodjeno za decu.

Da li neko zna jel Iron Man br. 27 izašao ili je preskočen? Na mestima gde uzimam izašao br. 26 pa 28

Zaboravih ko skuplja Seoske životinje, uglavnom, videh na fb-u da je neka žena pisala da su joj odg. na mail da se "čeka odluka izdavača", u smislu da je neizvesno hoće li uopšte nastavljati kolekciju 🙄

The Black Cauldron u originalu, bio je kontroverzni crtani i kad je izašao, zato nije dobro ni prošao, retko ko je i čuo za njega, pošto je totalno odstupao od diznijevih crtaća do tada. Dosta je morbidan i čudi me da je uopšte u ovoj ediciji, pošto nije baš za decu, pogotovo ne malu.
Ne znam ko "pametan" je izbacio ovu knjigu sa ilustracijom onog skeleta. Bas prilagodjeno za decu.

Koji su zadnji brojevi za Zvučne Priče i Šumske Životinje? Sutra idem da kupim, zadnja dva.

Eva slike iz fb grupe, možda bude još neka verzija... IMG_20240630_173115.jpgIMG_20240630_173136.jpgIMG_20240630_173150.jpgRecimo sa vozačem u delirijumu 😂😂😂

Bio je ali se nešto desilo pa nije stigao svuda u Nišu. Jedva sam ga juče pronašao.

Istočni blok se širi na polici... Trabanta su stvarno skupljali sa svih strana, vidim na FB ima 3 verzije, 2 bele i i plavi, meni zapao beli za "naše tržište".

IMG_20240702_132319.jpg

Nisu bili u ovoj kolekciji, njih sam nabavio naknadno, iz prošlih kolekcija. Trebali bi peglica i zeleni kombi (Poljski Žuk) da budu u nekom od narednih brojeva.
I UAZ i ŽUK izgledaju odlično, voleo bih da budu u ovoj kolekciji.

Jel možda neko ima klince koji skupljaju super animals i imaju duplikate za razmenu? 🤨

U utorak 16.7 izlazi br 21 Legendarnih Automobila - Žuta Lada Niva

Vrh Dno