Kojeg skeleta?Ne znam ko "pametan" je izbacio ovu knjigu sa ilustracijom onog skeleta. Bas prilagodjeno za decu.
The Black Cauldron u originalu, bio je kontroverzni crtani i kad je izašao, zato nije dobro ni prošao, retko ko je i čuo za njega, pošto je totalno odstupao od diznijevih crtaća do tada. Dosta je morbidan i čudi me da je uopšte u ovoj ediciji, pošto nije baš za decu, pogotovo ne malu.
Ne znam ko "pametan" je izbacio ovu knjigu sa ilustracijom onog skeleta. Bas prilagodjeno za decu.
Trebalo bi da je broj 13, Kućni ljubimci.A baš sam se pitao, što nema brojeva na trafici. Koji je zadnji broj?
Izašao je br.27 redovno, ja sam ga uzeo ovde u SomboruDa li neko zna jel Iron Man br. 27 izašao ili je preskočen? Na mestima gde uzimam izašao br. 26 pa 28
Ja sam tako izvisio za Titanik 53, kad su bili praznici, pa sad moram da naručujem.Da li neko zna jel Iron Man br. 27 izašao ili je preskočen? Na mestima gde uzimam izašao br. 26 pa 28
Istočni blok se širi na polici... Trabanta su stvarno skupljali sa svih strana, vidim na FB ima 3 verzije, 2 bele i i plavi, meni zapao beli za "naše tržište".
Pogledajte prilog 448512
Nisu bili u ovoj kolekciji, njih sam nabavio naknadno, iz prošlih kolekcija. Trebali bi peglica i zeleni kombi (Poljski Žuk) da budu u nekom od narednih brojeva.Peglica i donja dva nisu bila u ovoj kolekciji trenutnoj? gledam jesu mi promakli![]()
I UAZ i ŽUK izgledaju odlično, voleo bih da budu u ovoj kolekciji.Nisu bili u ovoj kolekciji, njih sam nabavio naknadno, iz prošlih kolekcija. Trebali bi peglica i zeleni kombi (Poljski Žuk) da budu u nekom od narednih brojeva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari