Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

jel neko narucivao Deagostini zvucne price na [email protected] ?

pre je bio neki oglas na KP za narudzbine direktno od njih ali sada ne mogu da ga nadjem.

Nije bio deAgostinijev oglas vec je neko ostavio kontakte global press-a koji distribuira kolekciju u Srbiji, to su ovi mejlovi i brojevi telefona kojih vec ima ovde.

Tokom nedelje treba da stigne Yugo Florida, sad koji tačno dan ne znam, valjda utorak ili streda

Da, bela florida sa crnim branicima, ima je na KP :)

Da li neko zna kada je izasla Yugo Florida?
Ja dobijam oprecne informacije, neko kaze petak, neko subota, a neko utorka ove nedelje?!?
Naravno sve je vec rasprodato ili mozda nije? Ako neko ima neki info gde da nadjem Floridu?

Poslednja izmena:
Da li neko zna kada je izasla Yugo Florida?
Ja dobijam oprecne informacije, neko kaze petak, neko subota, a neko utorka ove nedelje?!?
Naravno sve je vec rasprodato ili mozda nije? Ako neko ima neki info gde da nadjem Floridu?
na kioscima je neces naci u Beogradu sigurno.
Zvanicnio je izasla u utorak 21.11.2023. Na kioscima se pojavila u petak 18.11 bez mogucnosti kucanja fiskalnog racuna, dakle ne mozes da kupis do utorka ( i onda ti sto rade na trafici/ imaju veze sa casopisom, uzmu za sebe, prodaju sve do utorka na oglasima/privatno i otkucaju fiskale u utorak, a razliku u dzep )

Ljuti su

PXL_20231122_220450344.jpg

na kioscima je neces naci u Beogradu sigurno.
Zvanicnio je izasla u utorak 21.11.2023. Na kioscima se pojavila u petak 18.11 bez mogucnosti kucanja fiskalnog racuna, dakle ne mozes da kupis do utorka ( i onda ti sto rade na trafici/ imaju veze sa casopisom, uzmu za sebe, prodaju sve do utorka na oglasima/privatno i otkucaju fiskale u utorak, a razliku u dzep )
Ok, vidim da je na oglasima vec bila u petak. Da li ovo moze da se prijavi Global Press-u kao problem?
Ja sam uzeo Bubu na kiosku i to bez prevelikog cimanja, sta vise kupio sam je cini mi se dan kasnije.
Koja je frekvencija izlaska, tj. kad sledeci izlazi u petak za dve nedelje?

Ja se tešim, Titanik još do kraja 111 brojeva, Šumske Životinje 33 brojeva, Zvučne Priče 55 brojeva. :)

Probaj te da proverite MikroMarket radnje. Vidim da dobijaju malo brojeva ali ipak dobijaju. Kod mene (NS) u komšiluku u radnji stoji jedna Florida.

Kakva je kod vas situacija sa klincima povodom carobnih zvucnih?
Kod mene je osetno manje interesovanje, nema vise ushicenosti i da se odmah otvara kada donesem.
Razmisljam da odustanem od dalje kupovine.

Kakva je kod vas situacija sa klincima povodom carobnih zvucnih?
Kod mene je osetno manje interesovanje, nema vise ushicenosti i da se odmah otvara kada donesem.
Razmisljam da odustanem od dalje kupovine.
Isto, mada to pripisujem nedovoljnom uzrastu da se razume priča (nema ni dve godine).

Doduše sa prošlom pričom, Mač u kamenu, se lepo igrala (ono stavlja pa skida sa zvučnika), čak smo i knjižicu čitali.
Pošto voli dinosauruse, verujem da će ova biti još omiljenija.

Jednom u sedam dana sedne na krevet, uzme sve figurice i jednu po jednu stavlja na zvučnik, pa skida posle one uvodne numere (valjda jer samo muziku razume), ali i to mi je dosta da je vidim kako je srećna da nastavim da kupujem.

Isto, mada to pripisujem nedovoljnom uzrastu da se razume priča (nema ni dve godine).

Doduše sa prošlom pričom, Mač u kamenu, se lepo igrala (ono stavlja pa skida sa zvučnika), čak smo i knjižicu čitali.
Pošto voli dinosauruse, verujem da će ova biti još omiljenija.

Jednom u sedam dana sedne na krevet, uzme sve figurice i jednu po jednu stavlja na zvučnik, pa skida posle one uvodne numere (valjda jer samo muziku razume), ali i to mi je dosta da je vidim kako je srećna da nastavim da kupujem.
To smo i mi radili do trece godine. Sad samo odslusa pesmicu. Svakako nameracila sam se da istrajem i tesim se da ce jednog dana kad bude punoletan kolekcija da vredi dosta pa nek zameni za Punta. 😁

Kod nas interesovanje ne opada jos uvek. Kad stigne knjiga obavezno prvo prelista knjigu pa posle jos jednom uz pricu (3 god ima). Uz veceru cesto slusa i preko dana dosta puta.

Ja sam odustao posle 30 brojeva, interesovanja nije bilo za citanje iskreno. E sad, sin ima 2g3m pa je moguce i zbog toga - al nisam hteo da rizikujem jos cca 70k

Ako neko bude zeleo da proda svoju zvucnu kolekciju (sa sve zvucnikom), nek mi posalje PM. Imam bratanca kog bi zanimalo to.

Interesovanje definitivno opada (devojcica 5 god.), ali vidim da trazi od babe da joj cita. Kad se pomene da se daju price drugoj deci koja ce to da koriste kako bi trebalo, odmah pocinje plac. Doduse drugo dete je na putu, tako da se nadam da ce njemu biti zanimljivije. A i da ne lazem sebe i druge, volim da skupljam i kad krenem ne bih prekinuo makar 'lebac ne jeo 🫣

Pre 15.ak dana zvali me iz porudzbine, posle 20.ak poslatih mailova, i rekli da ce poslati. Jutros stiglo..🙂

Prilozi

• IMG-9c54f685bb70f8cc8652fd13b0a30f54-V.jpg
    IMG-9c54f685bb70f8cc8652fd13b0a30f54-V.jpg
    80.1 KB · Pregleda: 53
Gde mogu da se nađu zvučnik i knjige po nekoj normalnoj ceni? Uzela bih sestriću.

Jedino da narucis od distributera i sa njina vidis sta ima na stanju.

Pozdrav ljudi,
jedino mesto na internetu gde sam video da se pise o DeAgostiniju i prica o ovoj temi- ja ne uspevam da kupim autic nikako. Vec nedeljama. Nemoguce ga je kupiti.
Jutros dodjem na jednu trafiku, kaze mi prodala sam sve jos juce....kako juce kad danas izlazi zvanicno? Pa kao, juce prodala sve....druga kaze dobila je samo 3 autica. Na svim ostalim mestima gde sam bio, ukljucujuci i markete i supermarkete - nema, ili nije dolazilo, ili je dosla par komada i vec otisli. Na jednoj me pitala da li sam na spisku?! Na jednoj mi kaze sve manje i manje autica dobija, prvo dobijala po 10 sad jedva 2...da li lazu ili sta ali autic ne moze da se kupi u slobodnoj prodaji.
Oglasi naravno krcati, jos par dana pre zvanicnog izlaska...cene, po 2-3x vece. E sad, da li smo stvarno tako nisko pali kao drustvo da se neko toliko bori da zaradi neku sitnu lovu. I da moram da trazim vezu i da upisujem na spiskove da bi kupio autic? Znaci autic, ne da legalizujem bespravno izgradjen objekat, garazu, da registrujem ukraden automobil, da prekucavam broj sasije, kod doktora za operaciju, kod vulkanizera za zamenu guma itd.

Na njihovom sajtu, stoji zvanicno: ako ste propustili broj, javite se na mejl. Kada se javite na mejl, odgovor koji vam stigne je uvek isti, automatski generisana poruka, koja se salje svakome, sta god da napise, ovo je poruka koju sam dobio svaki put kada sam pokusao da ih kontaktiram:

Poštovani,
Hvala što ste nas kontaktirali.
Ukoliko vaša poruka ima veze sa narudžbinom brojeva 1, 2 ili 3 zbirke „Legendarni automobili“, želimo da vas obavestimo da su oni nažalost rasprodati. Za slučaj da ova tri izdanja ponovo budu dostupna, obavestićemo vas putem zvaničnog dopisa.
Ako ste poslali zahtev vezan za porudžbine drugih De Agostinijevih zbirki, želimo da vas obavestimo da je u obradi. Kontaktiraćemo vas kada izdanja budu raspoloživa na stanju.
Ako se vaš zahtev odnosi na tehničku podršku pri sklapanju modela neke od De Agostinijevih zbirki, naši modelari će vas uskoro kontaktirati sa uputstvima ili odgovorima na vaša pitanja. Za brže odgovore na pitanja isključivo vezana za pomoć pri sastavljanju modela, možete nam se obratiti na mejl [email protected].
Ukoliko ste nam se obratili povodom tehničkih problema sa zvučnikom, figuricom, memorijskom karticom ili kablom za punjenje zvučnika iz zbirke „Disney Čarobne zvučne priče“, naš tim za tehničku podršku će vam se uskoro javiti sa uputstvima ili kako bi organizovali zamenu uređaja. Obratite pažnju na donje uputstvo za upotrebu i odgovore na česta pitanja:
Vodič kroz zbirku „Disney Čarobne zvučne priče“:
Česta pitanja:
Koliko dugo treba puniti zvučnik?
Baterija je puna nakon 8 časova neprekidnog punjenja.
Koliko dugo traje baterija?
Baterija može trajati od 2-4 sata u zavisnosti od načina upotrebe.
Zvučnik se ne puni ili ne funkcioniše nakon potpunog punjenja.
Potrebna je zamena zvučnika i kabla.
Deluje da se zvučnik puni i svetli crveno, ali i dalje ne funkcioniše.
Proverite da li je memorijska kartica ispravno umetnuta.
Zvučnik je potpuno neispravan.
Potrebna je zamena zvučnika, kabla i memorijske kartice.
Zvučnik funkcioniše, ali zvuk se prekida (izobličenja/seckanje zvuka).
Potrebna je zamena zvučnika.
Jedna i samo jedna audio knjiga ne radi kada se postavi na zvučnik.
Potrebna je zamena figurice/izdanja.
Srdačno,

De Agostini

Znaci nijednom nista vezano za moje pitanje, zakljucujem preko mejla ih je nemoguce kontaktirati. Nisam zvao na broj telefona ako ima neki, vi mi kazite da li vredi ako je neko zvao. Ovde kod nas nista ne moze da prodje kako treba, odma idu ugradjivanja,sitan kriminal, vacarenje itd. I to nas ostale tera da se sluzimo nepopularnim metodama. Mislim da ovo nikako nije dobar princip poslovanja. Da li postoji neki mejl na koji moze da se pise nekome "iznad" da se iznesu problemi koji postoje, za ljude koji nisu vacarosi, nisu preprodavci, znaci treba mi jedan autic i to je to. Da li vredi uopste kontaktirati? Ili samo odustati, pa onda posle par godina kupovati po oglasima? Skupljao sam onu od pre 10 god i prekinuli su je, mada vidim da je neko uspeo ima svih 30 autica. Hteo sam da skupljam i ovu ali, nije moguce...

Izvinjavam se za malo duze pisanje, ali eto to nam je sto nam je. Svako dobro.

Vrh Dno