Ja sam jutros pitao na jednoj trafici i rekli su mi da nije stiglo danas tako da je verovatno tačnoJa imam info da izlazi sutra od lika sa trafike, jeidno ako me nije slagao![]()
1000 din za legendarne automobileUh, nisam u toku. Koja je cena izdanja?
Ako sad krenete i Barbi da skupljate da se samobanujem odmah.
Pa ne skupljaju ni zvucne price za sebe, vec za decu
To sa rezervacijom je ok, ali ne može jedna osoba da rezerviše 5-10 komada, tj. ceo kontigent jedne trafike...Firma tj DeAgostini podržava to, u jednom broju je bio i papirić na kom piše da se kupuje na istom mestu kao i da se rezerviše...
Slažem se, treba dozvoliti maksimalno dva komada po osobi da se rezerviše po meni ali to je divlji zapad sa trafikama.To sa rezervacijom je ok, ali ne može jedna osoba da rezerviše 5-10 komada, tj. ceo kontigent jedne trafike...
Ja sam isao do centra, kaze da nisu danas dobijali, da dodjemo sutraSlažem se, treba dozvoliti maksimalno dva komada po osobi da se rezerviše po meni ali to je divlji zapad sa trafikama.
Kasnije ću ići do centra NS da vidim dal ima išta
Da, ovo piše na nekim (svim) kolekcijama, sitnim slovima po uglovima. Videh na mojoj pre neki dan.Firma tj DeAgostini podržava to, u jednom broju je bio i papirić na kom piše da se kupuje na istom mestu kao i da se rezerviše...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari