Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Uh, nisam u toku. Koja je cena izdanja?

Pa ne skupljaju ni zvucne price za sebe, vec za decu

Pola teme sad..

awkward-look-monkey-puppet.jpg

Bambi
20231025_065228.jpg

I Jugić
20231025_065305.jpg

Kaže žena na trafici stigne joj 10 komada automibila i sve rezervisano. Meni je dala jer sam prvi došao, a i kupujem stalno zvučne priče kod nje.
Zapljunuo sam i Bubu za sledeću nedelju, a to su jedina dva automobila do sad najavljenih u kolekciji koje bih kupio (možda još Fiću ako ga nađem)...

Apsolutna cista prevara. Kako moze da rezervise ista ikome. Po ko zna koji put mi se desava da obidjem 10 trafika i da sve bude onim bojazljivim pogledom, ili nismo mi dobili, ili prodali smo sve odmah, stiglo nam je 2 3 komada, a tacno vidis da lazu i da za nekog rezervisu i da se prodaju za 500 dinara.
Sad cu lepo da sastavim mejl njihovoj firmi pa se nadam da ce svi do jednog da dobiju otkaze, stajem kao ***** sa kolima kod svake trafike prolaze mi komunalci pisu mi kazne.

Trafiko-mafija..

Firma tj DeAgostini podržava to, u jednom broju je bio i papirić na kom piše da se kupuje na istom mestu kao i da se rezerviše...

Ja sam pre posla otišao na 2 trafike , kažu nisu dobili još ..bilo je oko 8 sati. Sve više sam u fazonu da odustanem i klincima skupljam nešto dostupnije manje vredno stresa i jurnjave.

Nema poente svakako, svelo se na preprodavanje i jurnjavu po gradu od ranog jutra. Neka, ima i drugih stvari na koje mogu da bacim pare, bar to nije problem bio nikad.

A da podrzavam KP biznismene iz sive/crne zone mi ne pada na pamet, makar ne kupio vise nijedan model.

Firma tj DeAgostini podržava to, u jednom broju je bio i papirić na kom piše da se kupuje na istom mestu kao i da se rezerviše...
To sa rezervacijom je ok, ali ne može jedna osoba da rezerviše 5-10 komada, tj. ceo kontigent jedne trafike...

Ja sa malopre u Nišu kupio i Bambija i Yuga. Obišao dve trafike, na prvoj uzeo Bambija na drugoj našao Yuga. Radnice kažu da dobijaju po 4 komada legendarnih automobila i da mora ranije da se dođe da bi se kupilo.

To sa rezervacijom je ok, ali ne može jedna osoba da rezerviše 5-10 komada, tj. ceo kontigent jedne trafike...
Slažem se, treba dozvoliti maksimalno dva komada po osobi da se rezerviše po meni ali to je divlji zapad sa trafikama.

Kasnije ću ići do centra NS da vidim dal ima išta

Supruga malopre išla sa klincem nema ni u jednoj trafici a obišla je bar 5-6 rekli su joj ili da nisu dobili ili su dobili 2-4 komada. A vidim da su preprodavci na kp već krenuli sa 2.000+ cenama hahaha.

Slažem se, treba dozvoliti maksimalno dva komada po osobi da se rezerviše po meni ali to je divlji zapad sa trafikama.

Kasnije ću ići do centra NS da vidim dal ima išta
Ja sam isao do centra, kaze da nisu danas dobijali, da dodjemo sutra :)

Ja sam se dogovorio sa čovekom da mi rezerviše po komad i za sada sam ispoštovan.

Doduše danas sam uzeo ipak sebi još jedan i to sam na random trafici primetio dok sam išao na posao. Ipak je Yugo 😊

Videću I ja sutra da rezervišem za naredne brojeve da ne lutam više po trafikama :p

ni ti na kp nemaju kola na stanju, to stoji fiktivno, pitao par ljudi, niko nema

Za te koji drže oglase, a nemaju na stanju, poseban krug pakla treba :D

Da, ovo piše na nekim (svim) kolekcijama, sitnim slovima po uglovima. Videh na mojoj pre neki dan.

Bio sam kod lika na terazijama (ispred deichmann'a), ima samo fiću i golfa ..nisam ni pitao za cenu jer njih već imam. Yuga nema nigde,

Još malo pa će ovaj Yugo da košta kao pravi Yugo. 😁

EDIT:
Jel ovo budženo, ili?
271950773_2775758449397205_1895720380196784397_n.jpg

Deluje tako.

Poslednja izmena od urednika:
Koja neverovatna količina bezobrazluka sa preprodajom. Pa majku mu, je l' mora na svemu i svakome da se zaradi i ugradi 15 ljudi?
Mislio sam da napravim neku malu kolekciju omiljenih automobila, ali ništa od toga, jer nemam nameru da dajem više od i ovako visoke originalne cene.

80-ih smo kupovali jugiće (ne sećam se da li je bio još koji model zastave) koji su bili dosta kvalitetni i bilo ih je u raznim opcijama (policija, hitna pomoć, pomoć na putu...), ali su izgubljeni u oluji (operaciji, ne vremenskoj nepogodi😁), pa ne mogu da se setim ko ih je prozvodio.
Fiće koje su se prodavale pre nekih 10-ak godina (ne DeAgostini verzija) su kvalitetnije i sa lepše odrađenim detaljima od ovog novog, ali za 299 din. je skroz ok.

Šteta što su modeli sa Alija dosta skuplji i nema svih koji će da izlaze kod nas, bar za sad.

Nazad
Vrh Dno