Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Ovoga se secam jos pre par godina, kad sam isao u luku bg da trazim nekupljene primerke. NIsam imao nikad srece, to obicno kupe nakupci i prodaju.
Inace svaka ali svaka trafika funkcionise po principu da sacuvaju neke brojeve za njima "drage" ljude, i tako imaju dodatne izvore zarade, nebitno za ovu kolekciju, za sve sto se skuplja...

Narudzbina od izdavača funkcioniše baš kako je GhostFace napisao. Inače, na 300 dinara koliko košta časopis treba dodati i oko 600 dinara za trošak slanja i otkupninu pa se na kraju više isplati da se uzme od preprodavca za 1000 dinara.

Ja sam gledao da uzmem u gradu gde živim baš iz tog razloga, da ne plaćam troškove slanja.

Vrh su svi za sad

PXL_20231011_203341440.jpg

Poslednji broj je izasao u ponedeljak.

Uvek sam mislio da izlazi svake druge srede ali da ovi na trafikama puste dan/dva ranije, jel ima neki zvaničan datum ili? Nisam do sad našao stojadina u mom lokalu :(

Uvek sam mislio da izlazi svake druge srede ali da ovi na trafikama puste dan/dva ranije, jel ima neki zvaničan datum ili? Nisam do sad našao stojadina u mom lokalu :(
Nemoj druže da očekuješ neku organizaciju od firme kojoj na baneru oficijelnog sajta piše: "Pretplati se odma"...

Ja mogu da potvrdim da se izlazak Zvučnih priča ustalio na jednom nedeljno svake srede.

Iz tog razloga mislim da će izbegavati da Automobile puste na kioske isto sredom, vrlo moguće da će ih izdavati ponedeljkom, valjda na nedeljnom nivou...

EDIT:
Clipboard01.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Nemoj druže da očekuješ neku organizaciju od firme kojoj na baneru oficijelnog sajta piše: "Pretplati se odma"...

Ja mogu da potvrdim da se izlazak Zvučnih priča ustalio na jednom nedeljno svake srede.

Iz tog razloga mislim da će izbegavati da Automobile puste na kioske isto sredom, vrlo moguće da će ih izdavati ponedeljkom, valjda na nedeljnom nivou...

EDIT:
Pogledajte prilog 408586

Uspeo sam na kraju naći jedan primerak u centru NS ali da, moraću od ponedelja krenuti da gledam za Yuga, piše za 2 nedelje izlazi, znači od 23.10

Prati ovu temu, verovatno će neko da napiše kada se bude pojavio novi broj na trafici. A i zvučne priče i legendarni automobili se po redovnoj ceni ne prodaju brzo kao što je to bilo u početku tako da verujem da će se moći naći i dan dva nakon izlaska.

Prati ovu temu, verovatno će neko da napiše kada se bude pojavio novi broj na trafici. A i zvučne priče i legendarni automobili se po redovnoj ceni ne prodaju brzo kao što je to bilo u početku tako da verujem da će se moći naći i dan dva nakon izlaska.

Verujem da će potražnja opasti kada prođe Jugić i ovi ostali popularniji domaći automobili, samo se nadam da neće totalno pući kao pre 10tak godina kada su prestali nakon tipa 30-og broja da izlaze.

Znaš ako, ako kolekcija bude izlazila na dve nedelje, to znači ispod 30 modela za godinu dana, neka veća kolekcija bi trebala da izlazi 2-3 godine. Da su zvučne priče nastavile dvonedeljnom dinamikom sumnjam da bi se održalo interesovanje kod većine kupaca. Tako i sa ovom kolekcijom automobila, ako jednog trenutka promene dinamiju izlaženja na nedelju dana možda izađe neki veći broj modela, ovako plafon 30-40.

Da, ja sam se pomirio da svake nedelje ide po crvena i sad mi je lakse. Bolje tako. Cak ce mi i nedostajati kad se zavrsi kolekcija. 😝

E taj iz delova, VW Buba, on će biti nekih 100.000 din, jer će delovi da izlaze u 100 brojeva
Na trafici mi rekli, sto znam radnice da bi sakupili sve delove izadje 1380evra. Za te pare kupicu pravu bubu.
Definitivno hara trafika mafija. Cuvaju brojeve koje prodaju nakupcima koji to kasnije preprodaju uz neku cast za te radnike na trafikama.. Pa samo pogledajte, fica i golf se prodaju po 3,4 puta vecoj ceni
Nije mafija ako ih znas ostave ti bar meni tako. Koliko znam unapred vec rezervisu da im se ostavi. Ja sakupljam ne preprodajem.

Na trafici mi rekli, sto znam radnice da bi sakupili sve delove izadje 1380evra. Za te pare kupicu pravu bubu.
Gde nađe tu cifru?
Prvi broj - 199 din; drugi broj - 499 din; ostalih 98 po 1000 din. = 98700 din
Ako bude promene kursa €987

Gde nađe tu cifru?
Prvi broj - 199 din; drugi broj - 499 din; ostalih 98 po 1000 din. = 98700 din
Ako bude promene kursa €987
Ne znam ja nisam racunao, tako mi receno.
Nek je 98700 din za te pare ima prava kola.
Pitao sam jel sam hteo da sakupim da sklopim kad mi recena cena za sve odustao. Sto je mnogo mnogo je

Znaš ako, ako kolekcija bude izlazila na dve nedelje, to znači ispod 30 modela za godinu dana, neka veća kolekcija bi trebala da izlazi 2-3 godine. Da su zvučne priče nastavile dvonedeljnom dinamikom sumnjam da bi se održalo interesovanje kod većine kupaca. Tako i sa ovom kolekcijom automobila, ako jednog trenutka promene dinamiju izlaženja na nedelju dana možda izađe neki veći broj modela, ovako plafon 30-40.
Ja ipak mislim da će u nekom trenutku početi da izlazi na nedelju dana. A meni, koja god da je kolekcija, više bi odgovaralo da je na dve nedelje. Kad skupljaš jednu, lako je, kad je više, odmah se oseti.

Ko skuplja Titanik, dal isti broj stoji u prodaji dve ili jednu nedelju?

Ova saga sa Legendarnim automobilima se nastavlja, u ponedeljak ujutru dodjem na kiosk, trazim yuga, kazu pa zakasniio si izaslo je u cetvrtak, prodato sve odmah...odem na drugu trafiku kazu izlazi sutra u utorak, ja reko pa da trebalo bi tad, dodjem danas na tu istu, kazu prodato sve juce...Aposlutno se ne zna kada izlaze zvanicno brojevi.
Ako neko igde vidi dva broja casopisa da mogu da kupim bio bih mu zahvalan

Ova saga sa Legendarnim automobilima se nastavlja, u ponedeljak ujutru dodjem na kiosk, trazim yuga, kazu pa zakasniio si izaslo je u cetvrtak, prodato sve odmah...odem na drugu trafiku kazu izlazi sutra u utorak, ja reko pa da trebalo bi tad, dodjem danas na tu istu, kazu prodato sve juce...Aposlutno se ne zna kada izlaze zvanicno brojevi.
Ako neko igde vidi dva broja casopisa da mogu da kupim bio bih mu zahvalan
A ja čekam Juga na kioscima u sledeći ponedeljak. 😁

Krećemo sa čekanjem od ponedeljka pa kad izađe :)

treci broj je izasao 29 sept, a izlazi na 2 nedelje, dakle izasao je kao u petak stvarno...
1697304937754-png.408809

Nazad
Vrh Dno