Interesantno koliko sam razumeo doticni je pre ovoga bio administrator xtremeoc foruma i ostali clanovi tima ga i licno poznaju i koliko sam procitao obavestenje na njihovom forumu, lik je izbacen zato sto je prekrsio neke clanove njihovog statuta, odnosno u intervjuu nije stavio tim pre sebe.
I ne samo to, vec su i ostali clanovi tog tima znali za to da je decko baltazar i optimus, ali i pored toga su ga pustili u tim i dali mu da bude admin. Izvinite ali ne mogu da ne kazem HA, pa jedini ko je ispao budala su ljudi koji su ga pustili da sa njima radi, pa sta ste ocekivali. Ovde ima 5 strana teksta i uglavnom se odnose na to koliko se doticni "pokazao" na bench forumu (mspaint pocetnik

), a u saopstenju xoc tima pise :
Pozivajući se na Odluku donetu na osnivačkoj skupštini da članovi udruženja prilikom
istupanja u javnosti i medijima, nastupaju isključivo u ime Serbian XtremeOC Team-a,
a ne u svoje lično ime, administratori konstatuju da je Veljko Potočan grubo narušio
ova pravila i time naneo štetu ugledu celog tima i foruma, te mu se ukida pravo da
ubuduće nastupa u ime Serbian XtremeOC Team-a.
Znaci da je ipak ucestvovao u tom poduhvatu (ne samo misem i mspaintom

), jedino sto mu se zamera je to sto je svu slavu pripisao sebi. Ipak to je privatna stvar xoc tima, zao mi je sto vas je budala presla, ali ne mogu da se opasuljim da ste takvog pustili u tim. A to sto je ovde bio Baltazar i optimus nije problem clanka (teorijski je mogao u medjuvremenu da se popravi; sumnjam

), problem je sto nije posteno naveo zasluge...
Izvinjavam se ako sam nesto pogresno protumacio.
p.s. ako ovde ima negoga iz xoc tima da li bi mogli detaljnije da objasnite o kom se oc poduhvatu radilo, ko je ucetvovao, ko je zasluzan i sta ste postigli, jer u novinama nista ne pise, sem neka memorija i tecni azot