Šta je novo?

Koledz Racunarskih Nauka?!?

Ali najjace od svega je sto ce tone neukih koji citaju Novosti (a jos gore ce biti kada se pojavi na veoma gledanoj televiziji) skontati da je overklokovanje "sednes u Fitju, a vozis Ferari" :D
Ko god je overklokovao, zna da su prave komponente za to sve samo ne rezervni delovi za Fitju iz malu privredu!

Ja poucen ovim desavanjima, odlucio sam da postanem popularan, pa spremam scenario za film: "Kako je prop'o overklok"! :D :d :D Naravno, da ce da bude u omnibus formi :p

Nedjo je napisao(la):
Ali najjace od svega je sto ce tone neukih koji citaju Novosti (a jos gore ce biti kada se pojavi na veoma gledanoj televiziji) skontati da je overklokovanje "sednes u Fitju, a vozis Ferari" :D
Ko god je overklokovao, zna da su prave komponente za to sve samo ne rezervni delovi za Fitju iz malu privredu!

Ja poucen ovim desavanjima, odlucio sam da postanem popularan, pa spremam scenario za film: "Kako je prop'o overklok"! :D :d :D Naravno, da ce da bude u omnibus formi :p

Fića iz malu privredu :S: Nemoj tako, ipak je domaća radinost u pitanju :p

Nego, ti se to salis za televiziju, ili znapš nešto mi ne znamo :zgran: Nekako mi tako zvuči tvoja rečenica... :wall:

Zbog takvih će overclock i propasti :guitar: :bottle:

idavik je napisao(la):
Fića iz malu privredu :S: Nemoj tako, ipak je domaća radinost u pitanju :p

Nego, ti se to salis za televiziju, ili znapš nešto mi ne znamo :zgran: Nekako mi tako zvuči tvoja rečenica... :wall:

Zbog takvih će overclock i propasti :guitar: :bottle:

Zna, zna i to dosta pouzdano, mislim. I to ne samo na TV-u vec i jednom poznatom racunarskom casopisu. Eh kako je mala ova zemlja Srbija, sve se zna, bre, ne mozes ni da gostujes negde a da ljudi ne saznaju mesec dana unapred.
:wave:

Poslednja izmena:
meaculpa je napisao(la):
Zna, zna i to dosta pouzdano, mislim. I to ne samo na TV-u vec i jednom poznatom racunarskom casopisu. Eh kako je mala ova zemlja Srbija, sve se zna, bre, ne mozes ni da gostujes negde a da ljudi ne saznaju mesec dana unapred.
:wave:

Dobro, Digital nije sigurno. Nije valjda kod Kuzmanovića? Neće valjda RTS da objavi?
Aman ljudi, dajte to zaustavljajte! :mad: Makar moderatori sa Benchmark-a imaju veze u svetu IT novinarstva. Nećete valjda da dozvolite da se kiti tuđim perjem, da se p*******a i sve nas **** u zdrav mozak?! Ja nemam nikoga u tim sferama, dajte zarad malko normalnosti intervenišite!

Koliko se sećam njegov tata je novinar, šta više baš u Večernjim, sigurno odatle potiče veza :trust:

Izvinjavam se zbog asterix-a, odnosno reči, ali meni je muka gluposti.

Poslednja izmena:
Bice veselje serviserima kad svi koji su kupili "AMD pencijum 4" pocnu da spaljuju komponente...

Čekaj, Optimus Crime i Optimus Prime je jedno te isto ili šta?

Meni je cela ova prica sjajna iz dva razloga:

1. Ubistveni niz nasih novinara/urednika svastojeda, allround igraca, koji ne prestaju da fasciniraju siru javnost, sve interesantnijim razradama teme "nit' razumem, nit' znam, nit' me briga, dok bato cita se"...
Pri cemu je ovo nizeligaski primer, setimo se apokalipticnih virusa, srpskih "genija", revolucionarnih it izuma, osnovnog nepoznavanja IT tehnologije i terminologije, itd.
A tuzno je, sto komentare i demante tih gluposti mozete procitati samo na ovakvim sajtovima.

2. Svaka cast na izuzetnom biznis potezu da se iskoristi stamparska greska "V.Novosti" kupi doticni domen i linkuje na svoj site, svaka cast. POgotovo uzevsi u obzir koji ce se profil citalaca zainteresovati za tekst... :D

Poslednja izmena:
dexx je napisao(la):
Kada Optimus Prime pojede bananu* postaje Optimus Crime.

*banana = photoshop :D

stvarno je cudo taj photoshop, mnogi postadose cyber junaci... :D

trebao bi ovaj thread kao i ona afera baltazar da postanu sticky, cisto da se zna sta je dno dna.
malopre cimer donosi fotokopiju clanka i kao evo neki gik kao ti... pu, pu pomeri se sa mesta
:trust:

A sta to lemi na grafickoj majke vam recite mi ja ne znam! :d

pa overklukuje graficku... :d ko da vam nije jasno iz teksta :) :) :) :)
tuga :(

Poslednja izmena:
Hehe,nisam obilazio forum dva dana,a Baltazar izadje u Vecernjim novostima!!! :d
Eh sto sam prestao da kupujem novine...

Elem da rezimiramo:

Baltazar_13 je napisao(la):
Sto se tice slika i da me sada kao znatea budale
zar ste stvarno mislili da bih ja postovao moju SLIKU iz pasosa?? Da sam
tolko glup
? Cisto da vas upoznam da je to slika jedne budale kojoj
sam nesto kao pomagao oko kompjutera i *****ao ga kao sto sam
mnoge *****ao ukljucujuci i vas
.Pa vi ste provalili onu sliku samo zato sto sam ja i ZELEO da vi to uradite. Pa njene dimenzije su iste kao kod onog glupog francuza.Mozda bi ste vi bili ludi da barem ne promenite nista na toj slici ali ja sigurno ne bih napravio tu gresku da nisam hteo da je napravim. I mozete sada da psujete i kao se
zestite na mene ali ste tolko predvidljivi i tacno znam sta ce te sada uraditi da je to prosto smesno.

Znaci,jeza jedna.Izadje lik u novinama,sa sve slikom :d :d :d

Prilozi

• BaltazarPrePrevare.jpg
    BaltazarPrePrevare.jpg
    182.2 KB · Pregleda: 439
  • BaltazarDanas.jpg
    BaltazarDanas.jpg
    39.6 KB · Pregleda: 385
Najnovija vest je da je clanak "napisao" njegov tata :D

Sad mu je i cale ispao lupG zbog blesavog sina.Video sam topic na xtremeOC-u,kazu izbacili ga iz tima...Misi'm dobro jutro Kolumbo(eh kako da napisem ovo u mnozini :d )
Pa oni kao da nisu citali ono sto je pisao pod username-om baltazar_13 ,pa se nasli kao iznenadjeni.
Na kraju,vazno je da je on dobio "privilegije" u njegovoj skoli(kakvi li su to tek tamo likovi kad im je ovaj uzor) :S:

Poslednja izmena:
ovo je zaista jeza!!!

kovacm je napisao(la):
pa overklukuje graficku... :d ko da vam nije jasno iz teksta :) :) :) :)
tuga :(
Ali SMDovkom! Ja sam procitao u "novinama" da procesor (bilo cpu/gpu) treba da se hladi, a ne greje. Tako da mi bas i nije jasno sta tu ima da se prcka sa vrucim vazduhom. A ne verujem da ovi iz novina lazu, ipak su to novine. :d
I taj suvi led, kako ga montiraju na procesor? Jel se taj led proizvodi po socketima ili kako? To pitam zato sto hocu da sednem u ficu i vozim ferarija, pa da kazem kevi da mi osusi onaj led iz zamrzivaca. I kako se susi? Fenom?
siroma8jx.gif

Jos jednom sam procitao citav tekst jer na pocetku nisam znao da je on clan
overclock tim-a. Sta da se kaze a sto svi ne znaju? Ja, ja i samo ja... Jos vise me zapanjuje cinjenica da mu je tata pisao clanak. Prvo bezocno laze, pa se vadi na novinara pa je sada tata kriv. Izgleda da je u Zemunu stekao toliko prijatelja da mu ovi stari ne trebaju... jednom rjecju maggot

Pozdrav,
boris :guitar:

SoSo je napisao(la):
Najnovija vest je da je clanak "napisao" njegov tata :D
Onda je on vanbrachno dete :d

Bahati [SiD] je napisao(la):
Pa jel' mu tata radi u u Novostima i u koledžu? :d
The_Grunf je napisao(la):
Jos jednom sam procitao citav tekst jer na pocetku nisam znao da je on clan
overclock tim-a. Sta da se kaze a sto svi ne znaju? Ja, ja i samo ja... Jos vise me zapanjuje cinjenica da mu je tata pisao clanak. Prvo bezocno laze, pa se vadi na novinara pa je sada tata kriv. Izgleda da je u Zemunu stekao toliko prijatelja da mu ovi stari ne trebaju... jednom rjecju maggot

Pozdrav,
boris :guitar:
Možda je lagao tatu kako on to sve sam budži, a ovi ostali su se tu tek tako našli.... :d što ne bi bilo čudno za Baltazara, ovaj. Optimusa.... :p Ali izgleda da je tata provalio da mali laže, pa mu je "zavrnuo" slavinu posle nekoliko syebanih ploča, Opterona bez memorijskog kontrolera :d
heatspreadera skinutog šrafcigerom itd... :crash:

Poslednja izmena:
Pa na kraju ce lepo da se udavi u celoj toj prici :) ocigledno je da je lik totalni prevarant ali dzaba to, novine su ga prezentovale kao betmena sa treceg sprata... i sad ce svaki neuki citalac da kaze 'i mi konja za trku imamo' :d

drfedja je napisao(la):
Možda je lagao tatu kako on to sve sam budži, a ovi ostali su se tu tek tako našli.... :d

Nisi ni svestan koliko si blizu istine ;) to je glavni razlog sto je sve izaslo na videlo i zavrsilo se kako se zavrsilo.

Ne znam kako da Vam saopštim... Zaista će biti na televiziju, gost kod jednog uglednog beogradskog novinara. Uništiće nam subotu... I njegovu reputaciju...

Poslednja izmena:
ajd' budi precizniji, moram da cujem sta ce da natruni...

jel u polarotoru-polastatoru? :D

Ja se zaista nadam da posle svega sto se dogodilo, on sam nece vise izlaziti u javnost i eksponirati se na ovakav neprimeren nacin. Zato zelim da verujem da ce ono malo vrednosti sto je ostalo na ovim prostorima, prepoznati istinu i zastititi javnost i sve nas, daljih diskusija, nerviranja i trosenja energije na ovakve besmislice.
Poz.

kovacm je napisao(la):
jel u polarotoru-polastatoru? :D
Pa kad je mogao cika Zare, sto ne bi mogao i Opti :d

Nego jel zna neko kako je pravo ime ovom čoveku? Zamislite da dođete u situaciju da ta treba da se završi neki ozbiljan posao, a sa druge (ili još gore iste) strane Optimus :d

Je si li ti procitao ceo post? Barem na tri mesta se pojavljuje njegovo ime.

@ idavik "Ne znam kako da Vam saopštim... Zaista će biti na televiziju..."

Ajde molimo Te za malo vise informacija o tome, kada tacno, gde ... i slicno!
To jednostavno mora da se vidi, pretpostavljam(o) da ce biti gomila nebuloza i egoistickih ispada, pa bi posle svega ovoga svakako bilo vrlo interesantno odgledati takvu jednu pojavu na TV-u, jer sam ubeden da ce analiza jedne takve licnosti biti prava poslastica za sve psihologe i psioanaliticare, posto se sigurno radi o psiholoski (barem malo) poremecenoj licnosti.....

Nazad
Vrh Dno