Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

Bogami, kupih pre par dana Trust KB-1450 i moram reci da sam izuzetno zadovoljan tastaturom. Vec duze vreme trazim tastaturu koja ce da bude prava slim i da ima necujne tastere. Ima dosta slim tastatura, ali nije to to. Ovo je ekstra. Mislim, s obzirom da kosta 20e, odlicna je!

Takodje :p

OFF: Dal neko ima i-touch koji radi sa SP2 - probao sam sa official sitea al ne radi. Takodje i sa par mirrora sam skinuo ali nece da se instalira, izbacuje mi poruku nesto kao "nije to bre taj sistem" - kao da sam promasio OS a znam da nisam - tamo pise za vistu, XP...itd. SAmo, nema XP SP2 :)

Poslednja izmena:
Imam klasicnu Genius tastaturu. Planiram da uzmem Logitech Wave.

Isto i ja imam neku klasiku,
ali bih uzeo neku wireless, da nije velika i da nema milion prečica, jel moze neka preporuka?

:)

Ali ajde kad si predlozio....jel mogu ja to da koristim na PCu?

Logitech MX3000 komplet, za ovako, a kad kucam onda Logi UltraX

Dell Performance Usb Keyboard

170195416_e3cba9cda7_o.png

Ne znam bash da li je osam ali moze dosta.:)

A to si zakljucio na osnovu slike? :D

Logitech WAVE u mom slucaju od danas :)

DTK Computer, matora skoro 6 godina. 'oce l' se pokvariti vec jednom?!:mad::D Nema sta nije prosuto na nju i nista...:D

BTC 6300 Ultra Slim, već 2 godine i ekstra dobro radi, tasteri su kao na laptopu i baš su ekstra!

Presao sa Logitech Office na Logitech Wave.
Prezadovaljan novim izborom topla preporuka svima.
Pozz.

Microsoft multimedia keyboard vrh za te pare :)

@zolabg: Ladno ima i rucku za nosenje :D

Poslednja izmena:
CAR ima tu shto moze ;)
Moz' ova moja 9 ili 10, zaboravih vec :)

Ali nije kao ova sa slike, moja je socijala najteza, nijedan funkcijski taster nema, klot skroz, tvrdi tasteri, PS/2... to sam dobio, a hteo sam ovu sa slike :D

Poslednja izmena:
Moz' ova moja 9 ili 10, zaboravih vec :)

Ali nije kao ova sa slike, moja je socijala najteza, nijedan funkcijski taster nema, klot skroz, tvrdi tasteri, PS/2... to sam dobio, a hteo sam ovu sa slike :D
Da nije mozda jedna od ove dve?
New_Dell_104_Key_PS_2_Quietkey_Keyboard_Black.jpg

black-Dell-keyboard.jpg

Nazad
Vrh Dno