Šta je novo?

koju s939 plocu?

MarkoM je napisao(la):
O kakvim ti problemima pricas.....EPOX 9NPA+ Ultra nf4 vec dva meseca na OS 32 a od pre 20 dana ubacen OS x64 bez greske,osrednje klokovan.....grafika,proc,memorija.....mozda dobar primerak??? :p

msi k8n platinum(socket 939)159 eura
dfi ultra-d (socket 939) 150+-eura
abit an8,negde sam video cenu za 153 eura

Poslednja izmena od urednika:
DARK SIDE je napisao(la):
Ali moram priznati da nemam iskustva sa Soltec.Soltec mi je nekako "ispod"...

Jes' da je ovde rec o s939 plocama, ali moram nesto da napisem u vezi samog Solteka...

Imao sam prilike da pravim uporedni test 8RDA3+, NF7-S v2.0 i Solteka 75FRN2-L (valjda je ta oznaka, znam da je nF2 Ultra 400) na tri razlicita Athlona (otkljucan 2000+, zakljucan 2000+ i 2500+ Barton) i mogu ti reci da sam extra prijatno bio iznenadjen Soltekom, jedini on je drzao Bartona stabilno na 2.2 Ghz (nije bio primerak) a sto se tice maximalnog OC-a, zaostao je samo 2 Mhz FSB-a za Abitom, a bio 3 Mhz ispred EPoX-a, na istim voltazama... ;)

Dobar savet za tebe (loš za mene): poučen čestim umiranjem komponenti u mojoj neposrednoj blizini savetujem ti kupovinu najčešće zastupljenih brendova kod nas: asus, msi, abit. Oni se kvare kOLIKO i ostali ili manje ali ćeš lakše servisirati/zameniti baksuzan primerak. Inače VIA se kupuje samo kad je razlika u ceni 20+ € u tvoju korist:guitar:

Za default rad A8N-E je sasvim korektna, mada i occ radi solidno (vidi potpis)

CAR-ova ploča je super,ako želiš da oc,jedina joj je mana cena i izbirljivost memorijskih modula,a dobar je i soltek SL-K890Pro-939 jeftina,stabilna i brza ploča ali nije za neki jaki oc.Međutim novi BIOS kada izađe popraviće valjda i tu manu.
specifikacije Serial ATA
S-ATA RAID
IDE RAID
USB 2.0
7.1 kanalni zvuk
FireWire
gigabit LAN
DDR 333/400
www.soltek.com.tw

Ma super je ta crno-ljubicasta Soltekova ploca samo GDE JE NACI? Zato best buy ( ko takvu trazi ) je GA k8nf-9

Vrh Dno