MSI ploče spadaju u vrh ovih dana
Sta, a ono gore sto sam rekao nije bilo pametno?zendraqla je napisao(la):Care, konacno nesto bar malo pametno da kazes u ovom threadu.
Ma kakav forum... evo, i ja imam MSI, pa ne mislis valjda da je to zato sto mi je *forum* tako rekao? :trust:zendraqla je napisao(la):Nego zanima me sto mnogi furaju MSI ploce za A64? Nisu valjda toliko dobre ili je to zbog foruma sto forsira MSI?
ipak je rec o MSI-ju
Some things never change...zendraqla je napisao(la):ipak je rec o MSI-ju
tacno tako ...
... but some DO!
CAR je napisao(la):Sticajem okolnosti, zadnjih 2 meseca radim sa svega 256 MB rama... od toga, nekih 3 nedelje na Winchester-u... ma, radi savrseno!!!
Memory management je perfektan... sistem radi kao da ima najmanje 512 mega rama, bez preterivanja... nema onog karakteristicnog seckanja, jako sporog ucitavanja, "jedenja" memorije nakon nekog vremena (tj. prilikom izlaska iz nekog programa). Picim igrice (igricu, tacnije - NFSU 2), gledam TV, surfujem, pomalo benchmark-ujem... sve ono standardno. I sve radi jako lepo.
Stvarno svaka cast AMD-u!
(jer, to je ipak do procesora, posto se memorijski kontroler sad nalazi tamo)
da li se i socket 754 ponaša tako?
Ima npr Epox EP-9NDA3+Raptor je napisao(la):Da li postoji 939 ploca sa AGP-om?
Imas asus-ove serija A8VRaptor je napisao(la):Je l' ih ima jos? Ovo pitam jer sam tek uzeo 6600GT AGP i ne bih zeleo da je menjam a sledeca investicija ce mi definitivno biti prelazak na A64.
Ako ti treba Epox NF3 ultra ploca,preporuka je 9NDA3J.Istu kod nas mozes dosta lako naci,a cena joj je oko 100e..voodoofox je napisao(la):jel ima neko ideju gde moze da se pazari ta epoxova ploca sa agp slotom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari