Fale ti smajliji... :dNedjo je napisao(la):AGP - nForce3
PCI Expres - nForce4
Mozda je trebalo da budem malo odredjenijiCAR je napisao(la):Fale ti smajliji... :d
A mozda i ne! :beat:
Miroslav je napisao(la):sve sto je potrebno je da ima sata raid.
Ako ces da budes jos odredjeniji...Nedjo je napisao(la):Mozda je trebalo da budem malo odredjeniji
AGP - nForce3 250Gb
PCI Express - nForce4 Ultra!
![]()
CAR je napisao(la):Ako ces da budes jos odredjeniji...
AGP - nForce3 250Gb Ultra(da se neko na zabuni, pa kupi nF3 250Gb - s754 plocu! :d)
u).
Au bre care al si skroman,nForce4 SLI best byu :beat: onda kao logican sled dogadjaja ide preporuka za DFI nF4 SLI-DR kao najbolju kupovinuCAR je napisao(la):PCI Express - nForce4 SLI (dobro, dobro, to bas i nije za best buy... ali nisam mogao da odolim! :d:d)
Vidis, ovo sam bas hteo da proverim, zato sam i napisao ovako kako sam napisao... jer sam u nekom review-u Neo2 ploce procitao bas ovako - nF3 250Gb Ultra.delimir je napisao(la):Ne postoji nForce3 250GB Ultra, vec samo nForce 3 Ultra od ultra verzija - to je cipset sa podrskom za 1 GHz HT + sve osobine 250GB cipseta.
Pored njega postoje jos NF3 250GB i NF3 250.
Pitam se sto ljudi ne vole da spominjes DFICAR je napisao(la):2 Optimus:
Ma da, podrazumeva se... ali nisam hteo da pisem, ne vole ljudi vise da pominjem ime te firme! :d
Ipak je SLI-D best byu, hvala na ispravciCAR je napisao(la):P.S. A ne, ne LANParty SLI-DR... skupo bre, pricamo o best buy ploci.
SLI-D!![]()
Koliko sam primetio -DR verzija ima dodatna 4 sata porta (8 ukupno) + nesto u dodatnoj opremi. U principu nista previse znacajno.Gidra85 je napisao(la):A koja je razlika izmedju SLI-DR i SLI-D? :trust:
POZ :wave:
Kao sto je vec roy napomenuo razlika je u dodatnim sata portovima + FrontX panel koji jedino SLI-DR ima.Sve ostalo je isto,cak se isti biosi nalaze na SLI-DR,SLI-D i nF4 Ultra-D..Gidra85 je napisao(la):A koja je razlika izmedju SLI-DR i SLI-D? :trust:
POZ :wave:
Mislim da SLI-D ima i onaj TranspoX, za tegljenje celog kucista... ma nebitno...Optimus Prime je napisao(la):Kao sto je vec roy napomenuo razlika je u dodatnim sata portovima + FrontX panel koji jedino SLI-DR ima.Sve ostalo je isto,cak se isti biosi nalaze na SLI-DR,SLI-D i nF4 Ultra-D..
Ji 4Tze je napisao(la):tako sam i ja mislio, pa mi memorija radi na 233Mhz :beat:
vuna sam priznajem, chekam da dodjem do malo vremena i probam na 939, pa mozda i predjem.
Sto bi znachilo, da ako hocete 2x512 dvostranog RAM-a da terate preko ~250, to na s754 izgleda da moze samo sa biranim modulima (i to, lupam, dva u 100 komada da se proberu), a mozda zavisi i od procesora (da li je 2800+ ili 3000+) a mozda treba pitati i neku vracharu, mislim, suvishe nepoznanica (barem meni).
Iz tudjih iskustava, moze samo da se zakljuchi da preko 250/60Mhz za ram, mora 939 za 2x512 dvostrana modula![]()
zendraqla je napisao(la):Ortak mi rece da za nove Winchester procesore je minimum 768MB. E pa sada ko ima prada da pukne za OCZ od 2gb blago njemu, ali 99% ljudi ovde to ne moze.
Kad budes nasao vremena, zovi ili baci PM... ti si bar u komsiluku, mozes da svratis kad 'oces... dodji, probaj na s939 ploci.Ji 4Tze je napisao(la):tako sam i ja mislio, pa mi memorija radi na 233Mhz :beat:
vuna sam priznajem, chekam da dodjem do malo vremena i probam na 939, pa mozda i predjem.
Sto rece Milan - QUE?!? :trust:zendraqla je napisao(la):Posto danas nije dovoljno samo 2x256 kao sto je bilo nekada davno. Ortak mi rece da za nove Winchester procesore je minimum 768MB. E pa sada ko ima prada da pukne za OCZ od 2gb blago njemu, ali 99% ljudi ovde to ne moze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari