~animagus*
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2003
- Poena
- 619
Nisam nailazio na ove teme na ovom podforumu, pa bih vas zamolio za pomoc oko kupovine...dao bih oko 100e za plocu, pa sta preporucujete?...🙂
Nisam nailazio na ove teme na ovom podforumu, pa bih vas zamolio za pomoc oko kupovine...dao bih oko 100e za plocu, pa sta preporucujete?...🙂
Biostar Blood Iron P35 T2RL za ~110e nije los izbor (mozda i najbolji ,)).
Dakle uzmi Gigabyte P35 DS3R, mada ni Biostar Blood Iron P35 T2RL za ~110e nije los izbor (mozda i najbolji ,)).
Biostar!? ha? 😀 to je DFI 😉
u toj klasi je najbolji Asus P5K Pro...ne trazi dalje...
imas u eurolinku...
vanilla P5K moze da se izmoduje super, ali Pro verzija je bolja npr. zbog 8-Phase Power Design 😉
Blood Iron je DFI. Do 100e je gore pomenuti Gigabyte pravi izbor...
vanilla P5K moze da se izmoduje super, ali Pro verzija je bolja npr. zbog 8-Phase Power Design 😉
Otkud znas da ce covek odmah nesto da moduje 😀, nisam do sad cuo za P5K Pro, nema je bas svugde, verovatno je to na sacicu za vas loodake sto volite da ga malo modlujete 😀 😛.
Razlike izmedju ovih Gigabyte-ovih ploca su sto DS3 i DS3L nemaju raid i firewire (bezicna konekcija)
to ce mi biti verovatno sledeca ploca sa 45nm Penrynom 😉
kazem da je P5K vrlo dobra kad se izmoduje, ali je P5K definitivno najbolji izbor u toj kategoriji, ima odlicnu naponsku jedinicu koja je dovoljna za kasnije stavljanje nekog quad-core procesora...ima je na dosta mesta 😉
Firewire nije bežična konekcija 😉. To je, prosto rečeno, brža verzija USB-a. 😛
asus P5K najbolji odnos CENA/perf
..Ne gotivim asus previse, ali je ta ploca stvarno dobra, pogledaj koju ja imam plocu (Gigabyte) 😉
..nego,ja pogledao tvoju konfiguraciju, i zapalo mi za oko koji monitor imas😉...znam da to ne treba ovde da pitam, ali jesi li zadovoljan monitorom?,)...ja bih monitor koji kupujem koristio za multimediju (igre,filmovi,...)...
znaci izmedju DFI-ja, P5K, P5K Pro i ostalih Gigabyte-a, svakako bi se odlucio za P5K Pro...Ona ima 8-Phase dok sve ostale ako se ne varam imaju 4-Phase...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari