~animagus*
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2003
- Poena
- 619
Nisam nailazio na ove teme na ovom podforumu, pa bih vas zamolio za pomoc oko kupovine...dao bih oko 100e za plocu, pa sta preporucujete?...
Nisam nailazio na ove teme na ovom podforumu, pa bih vas zamolio za pomoc oko kupovine...dao bih oko 100e za plocu, pa sta preporucujete?...![]()
Biostar Blood Iron P35 T2RL za ~110e nije los izbor (mozda i najbolji ,)).
Dakle uzmi Gigabyte P35 DS3R, mada ni Biostar Blood Iron P35 T2RL za ~110e nije los izbor (mozda i najbolji ,)).
Biostar!? ha?to je DFI
u toj klasi je najbolji Asus P5K Pro...ne trazi dalje...
imas u eurolinku...
vanilla P5K moze da se izmoduje super, ali Pro verzija je bolja npr. zbog 8-Phase Power Design![]()
Blood Iron je DFI. Do 100e je gore pomenuti Gigabyte pravi izbor...
vanilla P5K moze da se izmoduje super, ali Pro verzija je bolja npr. zbog 8-Phase Power Design![]()
Otkud znas da ce covek odmah nesto da moduje, nisam do sad cuo za P5K Pro, nema je bas svugde, verovatno je to na sacicu za vas loodake sto volite da ga malo modlujete
![]()
.
Razlike izmedju ovih Gigabyte-ovih ploca su sto DS3 i DS3L nemaju raid i firewire (bezicna konekcija)
to ce mi biti verovatno sledeca ploca sa 45nm Penrynom![]()
kazem da je P5K vrlo dobra kad se izmoduje, ali je P5K definitivno najbolji izbor u toj kategoriji, ima odlicnu naponsku jedinicu koja je dovoljna za kasnije stavljanje nekog quad-core procesora...ima je na dosta mesta![]()
Firewire nije bežična konekcija. To je, prosto rečeno, brža verzija USB-a.
![]()
asus P5K najbolji odnos CENA/perf
..Ne gotivim asus previse, ali je ta ploca stvarno dobra, pogledaj koju ja imam plocu (Gigabyte)![]()
..nego,ja pogledao tvoju konfiguraciju, i zapalo mi za oko koji monitor imas...znam da to ne treba ovde da pitam, ali jesi li zadovoljan monitorom?,)...ja bih monitor koji kupujem koristio za multimediju (igre,filmovi,...)...
znaci izmedju DFI-ja, P5K, P5K Pro i ostalih Gigabyte-a, svakako bi se odlucio za P5K Pro...Ona ima 8-Phase dok sve ostale ako se ne varam imaju 4-Phase...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari