Šta je novo?

Koju kameru kupiti?!

edge

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
604
Gde se mogu naci kamkorderi i po kojoj ceni? Koji je model best buy za nekih, npr.400e? Bitno je da slika bude svetla i ostra i da se mogu praviti jasne fotografije ("pri brzom kretanju").

Definisi sta ti treba kamkorder ili fotoaparat.
Batbuy entry level model je Canon MV700i bas cene oko 400 eura.
U svakom slucaju on pravi fotke 640X480,nema dodatnu karticu pa ih memorise na traci.
Ja sam protiv tih kombo stvari,sem Panasonic GS 400,sve druge kamere imaju ocajnu photo funkciju.

Mada ako su ti fotografije u prvom planu bolje uzmi fotoaparat Canon A80 recimo,pravi fotografije bolje od bilo kog kamkordera

Poslednja izmena:
ok, definitivno mi treba kamkorder sa dobrom slikom i visokom rezolucijom (photo mi je bio onako usput, nije toliko bitan). Dakle, da preformulisem pitanje: sta je najbolje sto se moze naci za nekih 400e, a da moze da se prebaci snimak na PC i da bude u sto vecoj rezoluciji? :wave:

Canon MV 700i je dobra kupovina,i kosta ispod 400evra ,taman ti ostane para za 4-5 miniDV kasetica,a pogledaj i Panasonic GS 11 on je malo preko.Sony u toj klasi para nemoj da uzimas,nisu nista posebno

Kakav je Sony TRV-22E?

Black RIder je napisao(la):
Kakav je Sony TRV-22E?

OK je ta kamera,samo to je proslogodisnji model,odavno ih nema novih na trzistu

Ja mislim da u Imtel-u ima da se kupi nova.

Verovatno im je zaostala od pre 5-6meseci.
Koja je cena?

Cena je 554.5€ bez poreza.

Jeste da idemo malo u offtopic ali da ne otvaram novi thread, koji kamkoder je naj za oko 550€?

Poslednja izmena:
550evra je ni ovamo ni onamo.Ja bi na tvom mestu sacekao da skupim jos 150+ evra i uzeo GS120 koji za 2 klase ispred tog Sonija.

Za 550evra MV 750i je sigurno bolja kupovina od TRV22

Nisam pitao za sebe, nego za prijatelja. Hvala na savetu. Ja vec imam TRV-18E. Sluzi lepo, mada nije nista posebno. :)

Poslednja izmena:
Hmm, ni 750 nije neka kamera, evo imam je na testu. Ne svidja mi se jako spor fokus (neki makro zahteva preko 3 sec fokusiranja!!!), a i standardno ocajno radi u nocnim uslovima. Dobra stvar je onaj wide adapter, kako se lepo snimaju tekme sa njom...woohoo :).

Gs15

Sta mislite o GS15 (Panasonic)?

Prilozi

• pv-gs15.jpg
    pv-gs15.jpg
    30.8 KB · Pregleda: 139
calibra koliko 'eura' ti je gs120 ?

GS 120 je pao ispod 700evra,za detalje imas PM

gde si je nasao i za koliko..? imas li neki link...

Da li negde ima da se nadje Canon MV3(ima 10x opticki) ili tako nekakva oznaka, kamerice koja je manja maltene duplo od mv700 serije? U gradu je ima u skoro svakoj foto radnji za oko 48000 din...da li moze da se nadje za manje pare ?:)

Poslednja izmena:
@stefane - negde sam citao da je canon elura 60 bolja kamera od gs120 ?!

da li je to tacno.. ? i kolika re razlika u ceni.. neznam nista oko detalja, cak neznam ni da li je 3ccd kamera.. :)

Vrh Dno