Šta je novo?

Koju kameru kupiti?!

PANASONIC GS8 mini DV kamera, 24xoptički, 800xdigitalni zoom, noćno snimanje, web kamera, DV i USB out, nova, 300 EUR,Ako nije prodata

I jer ste resili koja je bolja kamera..?! Mv7ooi ili gs15?

Jedan mali hint: Ako imas volje (i hrabrosti, kako vidim poslednjih dana su nesto ucestali napadi na gradjane SCG) mozes da se cimnes do Hrvatske i pogledas tamo sta imaju. Racunica je prilicno jednostavna: MV700i me je kostao 275 EUR nov, sa torbicom za nosenje (po slobodnoj proceni prodavca "vrijedi bar 400 kuna") nakon povracaja PDVa pre otprilike 2 meseca... Autobuska (povratna) karta do Osijeka (Oseka) je ispod 2000 dinara. Za te pare je definitivno dobar izbor.

Zivot nema cenu

brzi je napisao(la):
Ako imas volje (i hrabrosti, kako vidim poslednjih dana su nesto ucestali napadi na gradjane SCG) mozes da se cimnes do Hrvatske i pogledas tamo sta imaju.

e moj prijatelju, zivot nema cenu ..... Je_š kameru čuvaj glavu!!!!!

:bottle: :bottle: :bottle: :bottle: :bottle:

Da se ne ponavljam iz drugog topica, Canon mv850i u Metrou za 38800 din (oko 460 evra) je super. Trebao je jedan moj drug da je uzme, po mom savetu, odustao je tek kad smo otisli tamo i videli da nema ugradjen blic (trebao mu je i za fotografije). Ja sam drzao u ruci mvx30i (oko 1100 evra) i bio u zabludi da tako nesto moze da se kupi za oko 500 evra.

Nazad
Vrh Dno