Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jedan mali hint: Ako imas volje (i hrabrosti, kako vidim poslednjih dana su nesto ucestali napadi na gradjane SCG) mozes da se cimnes do Hrvatske i pogledas tamo sta imaju. Racunica je prilicno jednostavna: MV700i me je kostao 275 EUR nov, sa torbicom za nosenje (po slobodnoj proceni prodavca "vrijedi bar 400 kuna") nakon povracaja PDVa pre otprilike 2 meseca... Autobuska (povratna) karta do Osijeka (Oseka) je ispod 2000 dinara. Za te pare je definitivno dobar izbor.
Ako imas volje (i hrabrosti, kako vidim poslednjih dana su nesto ucestali napadi na gradjane SCG) mozes da se cimnes do Hrvatske i pogledas tamo sta imaju.
Da se ne ponavljam iz drugog topica, Canon mv850i u Metrou za 38800 din (oko 460 evra) je super. Trebao je jedan moj drug da je uzme, po mom savetu, odustao je tek kad smo otisli tamo i videli da nema ugradjen blic (trebao mu je i za fotografije). Ja sam drzao u ruci mvx30i (oko 1100 evra) i bio u zabludi da tako nesto moze da se kupi za oko 500 evra.