Za GTA V obavezno nešto sa preko 1GB video RAM-a.Koju grafiku polovnu do 60e da uzmem.U obzir dolazi i GTX i Radeon.Treba mi za ETS2 I GTA V.
Razmišljam o kupovini gtx 550 ili 560 ili amd hd 7770 ili r7 260x.
Koja je najbolja
Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Mislim da mozes da nadjes u oglasima neku R9 270x za 80-90 eura. Ona je bolja id svih navedenih.
Kad vec ima tema da i ja pitam za preporuku. Imam intel g4560, 4gb rama koji bih prosirio na 8, komp koristim za programiranje, filmove i web ali bih ponekad da odigram neku igricu, nista zahtevno pa me zanima da li mogu uzeti neku 1030 ili je pametnije uzeti 1050?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Za te pare jaču od svoje nećeš naći. Svakako ne možeš naći ništa sa 2GB tako da bi i neka novija bolje podržana u suštini bila bacanje pare. Jedino da na tih 60e dodaš još toliko od prodaje svojeEvo da se i ja pridružim temi, treba mi bukvalno isto što i Omar hoće, neka ok grafa za 60e. Vidim veliki broj neispravnih 260x na oglasima, uglavom Powercolor modeli, da li da jednostavno izbegavam njih kao proizvođača? Trenutno imam 6970 2gb i radi fino, mada dzabe sve kad nema podršku novih drajvera pa moram da je prodam.
Bolje ostavi i cekaj leto,valjda ce dotle slegnuti mining hype...Evo da se i ja pridružim temi, treba mi bukvalno isto što i Omar hoće, neka ok grafa za 60e. Vidim veliki broj neispravnih 260x na oglasima, uglavom Powercolor modeli, da li da jednostavno izbegavam njih kao proizvođača? Trenutno imam 6970 2gb i radi fino, mada dzabe sve kad nema podršku novih drajvera pa moram da je prodam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari