Šta je novo?

Koju grafiku uzeti

OmarW124

Poštovan
Učlanjen(a)
08.11.2017
Poena
54
Koju grafiku polovnu do 60e da uzmem.U obzir dolazi i GTX i Radeon.Treba mi za ETS2 I GTA V.
Razmišljam o kupovini gtx 550 ili 560 ili amd hd 7770 ili r7 260x.
Koja je najbolja

Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока

covek napisao do 60, a ti mu kazes do 80/90. I ovo je bilo pre 2 nedelje :D

Koju grafiku polovnu do 60e da uzmem.U obzir dolazi i GTX i Radeon.Treba mi za ETS2 I GTA V.
Razmišljam o kupovini gtx 550 ili 560 ili amd hd 7770 ili r7 260x.
Koja je najbolja

Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Za GTA V obavezno nešto sa preko 1GB video RAM-a.

Ako možeš ikako skupi još koju hiljadu za novu GT1030. Pojavi se povremeno za 8 hiljada. Čim se pređe cifra koju si naveo po meni se ne isplati uzimati polovne bez garancije jer si već blizu ranga cene novih. Govorim o iole redovnim cenama, ovo poslednjih nedelju-dve otišlo sve dovraga...

Kad vec ima tema da i ja pitam za preporuku. Imam intel g4560, 4gb rama koji bih prosirio na 8, komp koristim za programiranje, filmove i web ali bih ponekad da odigram neku igricu, nista zahtevno pa me zanima da li mogu uzeti neku 1030 ili je pametnije uzeti 1050?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Mislim da mozes da nadjes u oglasima neku R9 270x za 80-90 eura. Ona je bolja id svih navedenih.

Slažem se. To je neki minimum. Bolje da sačaka i doda još 30€ nego da kupuje neke kršine koje neće da mu završe posao.

Kad vec ima tema da i ja pitam za preporuku. Imam intel g4560, 4gb rama koji bih prosirio na 8, komp koristim za programiranje, filmove i web ali bih ponekad da odigram neku igricu, nista zahtevno pa me zanima da li mogu uzeti neku 1030 ili je pametnije uzeti 1050?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Cene 1050 su otišle na gore, ako bi mogao da nađeš neku po normalnoj ceni (do ~15k max) onda ne bi bilo loše da je uzmeš, ipak je dosta jača od 1030, ali ako to nije slučaj završiće ti posao i ona.

Ok, hvala. A sto se tice monitora, idem danas da uzmem i po onome sto sam procitao na forumu izabrao sam Aoc I2481. Ne bih dao vise od 20000, nisam zahtevan mnogo pa me zanima da li je ok ovaj u tom cenovnom rangu?

Evo da se i ja pridružim temi, treba mi bukvalno isto što i Omar hoće, neka ok grafa za 60e. Vidim veliki broj neispravnih 260x na oglasima, uglavom Powercolor modeli, da li da jednostavno izbegavam njih kao proizvođača? Trenutno imam 6970 2gb i radi fino, mada dzabe sve kad nema podršku novih drajvera pa moram da je prodam.

Evo da se i ja pridružim temi, treba mi bukvalno isto što i Omar hoće, neka ok grafa za 60e. Vidim veliki broj neispravnih 260x na oglasima, uglavom Powercolor modeli, da li da jednostavno izbegavam njih kao proizvođača? Trenutno imam 6970 2gb i radi fino, mada dzabe sve kad nema podršku novih drajvera pa moram da je prodam.
Za te pare jaču od svoje nećeš naći. Svakako ne možeš naći ništa sa 2GB tako da bi i neka novija bolje podržana u suštini bila bacanje pare. Jedino da na tih 60e dodaš još toliko od prodaje svoje :)

Bolje ostavi i cekaj leto,valjda ce dotle slegnuti mining hype...

Nazad
Vrh Dno