Znam da nije bas mesto ali jos nesto da pitam posto moja power color prikazuje plavu sliku kada je ubacim, sta vi radite kada se tako nesto desi sa grafickom, da li ima neko ko to kupuje i popravlja i posle prodaje recimo za 120 ili vise evra (tako repariranu karticu)? Znaci ja je prodam za 60 evra taj neko reparira i prodaje dalje...?
Stigla danas asus rx470
pitam za asus rx470 koliko je normalno da se greje ova kartica prilikom igara koliko treba da bude opseg temperature?
Meni u gta5 u ful podesavanjima ne prelazi 60 stepeni, od 40 do 60 fps sa ukljucenim V-sync-omprobao sam world of tanks (jedino to i igram) oko 50 se krece do 53 max.... nista ne kolokujem i ostalo jer nema potrebe...
I 3GB varijanta (naravno da sam na nju mislio) je, po meni, bolji izbor od RX470 4GB-a. Gotovo svuda je brža uz manju potrošnju i temperaturu. Naravno pored ovog Strix Asus-a koji je 6k dinara jeftiniji od ostalih nema ni jedna druga (i RX 470 i GTX1060 3GB) šta da traži. To što ima 6 pin naponsku mesto 8 pina je poprilično nebitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari