Šta je novo?

Koju graficku do nekih 150evra?

Sallee

Slavan
Učlanjen(a)
15.03.2008
Poena
319
Koju graficku da kupim do nekih 150 evra da bude kvalitetna (lose iskustvo sa power colorom) znaci neku kvalitetniju marku do te cene, sa najboljim specifikacijama za te pare?

Poslednja izmena:
Strix 470.

Ima nas nekoliko na forumu.

Oboriš napon GPU-a i uživaš u tihoj i hladnoj kartici. Imaš na RX 470 temi o tome.

Znam da nije bas mesto ali jos nesto da pitam posto moja power color prikazuje plavu sliku kada je ubacim, sta vi radite kada se tako nesto desi sa grafickom, da li ima neko ko to kupuje i popravlja i posle prodaje recimo za 120 ili vise evra (tako repariranu karticu)? Znaci ja je prodam za 60 evra taj neko reparira i prodaje dalje...?
Stigla danas asus rx470

Znam da nije bas mesto ali jos nesto da pitam posto moja power color prikazuje plavu sliku kada je ubacim, sta vi radite kada se tako nesto desi sa grafickom, da li ima neko ko to kupuje i popravlja i posle prodaje recimo za 120 ili vise evra (tako repariranu karticu)? Znaci ja je prodam za 60 evra taj neko reparira i prodaje dalje...?
Stigla danas asus rx470

Pitaj za svaki slučaj još koji put :) Nisi napisao ni koja je grafika... kako da znamo da li je uopšte vredi popravljati? Šta znači plavu sliku? Plavi ekran smrti ili si na drugo mislio?

power color r9 270x pcs+
pokaze plavi ekran sa linijama ( ne pplavi ekran smrti) i nista se onda ne dogadja ne mogu da ugasim kompjuter moram pozadi na kucistu da ga ugasim...

Pecenje is in order.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

da i meni je ukljucen v sync, samo dok je instaliran asus tweak nekako mi secka pomalo igra, dok kada ga deinstaliram(asus tweak) onda je ok :D :D nemam pojma zasto je to tako ( iako nista u asus tweak-u nisam prepravljao, dirao...) tako da mi je deinstaliran asus tweak

I 3GB varijanta (naravno da sam na nju mislio) je, po meni, bolji izbor od RX470 4GB-a. Gotovo svuda je brža uz manju potrošnju i temperaturu. Naravno pored ovog Strix Asus-a koji je 6k dinara jeftiniji od ostalih nema ni jedna druga (i RX 470 i GTX1060 3GB) šta da traži. To što ima 6 pin naponsku mesto 8 pina je poprilično nebitno.

Ja kartu sa 3GB ne bi nikom preporucio na kraju 2016g.

kako se skida crna plastika sa ventilatorima da bi se ocistila rebra od prasine pitam za asus rx470? Nisam zagledao to, odmah sam je ubacio u kompjuter. Na power coloru je isao heksagon srafciger pa sam tako po potrebi otvarao metalni deo i cistio aluminijumska rebra...

Nazad
Vrh Dno